Agmarek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 orpha napisał(a):no wreszcie zobaczylam Szanse na swe wlasne ,osobiste oczęta :loveu: No i jak Ci się moja panna podoba? :razz: Szkoda że było mało czasu, bo mogłaś poznać jeszcze tego co za bramą skomlał, tego co na szafie spał i te co na huśtawce za domem się wylegiwały :diabloti: Ech...jak ja zazdroszczę Kosu że ona Lady miała zaszczyt poznać :-( Quote
kosu32 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Agmarek napisał(a):No i jak Ci się moja panna podoba? :razz: Szkoda że było mało czasu, bo mogłaś poznać jeszcze tego co za bramą skomlał, tego co na szafie spał i te co na huśtawce za domem się wylegiwały :diabloti: Ech...jak ja zazdroszczę Kosu że ona Lady miała zaszczyt poznać :-( No miałam - miałam. Lady i nie tylko. Reszta zwierzyńca również urocza:loveu: Mam specjalnie dla Ciebie małą niespodziankę ... ale to dopiero jutro Quote
Agmarek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 kosu32 napisał(a):No miałam - miałam. Lady i nie tylko. Reszta zwierzyńca również urocza:loveu: Mam specjalnie dla Ciebie małą niespodziankę ... ale to dopiero jutro Już jest jutro :diabloti: Dawaj :mad: Quote
bonsai_88 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Agmarek jak chcesz psa, co deszczu nie lubi to się zamienić możemy :diabloti:. Birma potrafi odmówić wyjścia na spacer - jak do tej pory jej rekord to były 3 dni bez załatwiania [po wyjrzeniu za drzwi zapierała się wszystkimi łapami przed spacerem] :evil_lol: Quote
Agmarek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='bonsai_88']Agmarek jak chcesz psa, co deszczu nie lubi to się zamienić możemy :diabloti:. Birma potrafi odmówić wyjścia na spacer - jak do tej pory jej rekord to były 3 dni bez załatwiania [po wyjrzeniu za drzwi zapierała się wszystkimi łapami przed spacerem] :evil_lol: Poważnie??? Trzy dni nie wyłazi??? :-o Eee...wiesz Bonsai...z Twoich opowieści wnioskuję że gdyby Birma ze mną zamieszkała, to ja musiałabym przenieść swoje posłanie obok łóżka, a ona spałaby zamiast mnie na miękkim łóżeczku, więc:roll:...ten...tego...niech już może zostanie tak jak jest :evil_lol: Quote
bela51 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='bonsai_88']Agmarek jak chcesz psa, co deszczu nie lubi to się zamienić możemy :diabloti:. Birma potrafi odmówić wyjścia na spacer - jak do tej pory jej rekord to były 3 dni bez załatwiania [po wyjrzeniu za drzwi zapierała się wszystkimi łapami przed spacerem] :evil_lol: O matko, chyba bym sie ciezko rozchorowała ze zmartwienia. Janka mi taki numer zaserwowała w sylwestra i Nowy rok. Ale to ze strachu.:shake: Quote
kosu32 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Agmarek']Już jest jutro :diabloti: Dawaj :mad: Prezencik - specjalnie dla Ciebie :loveu: Quote
lilk_a Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 ale super kocior :loveu: to jakiś rasowiec jest ? a jakie wąsiska ma długie :loveu: Quote
Agmarek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 O moja Lady!!! Jakaś Ty piękna ! ! ! Ja chcę głaskać! :placz: Dzięki Kosu :loveu: Masz tego więcej? :razz: A ja całkiem z innej beczki. Dzisiaj na spacerze spotkałyśmy z Szansunią naszego sąsiada Pako. Tym razem miałam chociaż telefon żeby parę fotek pstryknąć. Wybrałam oczywiście te najlepsiejsze, bo reszta jest częściowo nierozpoznawalna. Np. rudy kłębek rzucony w powietrze, albo coś rudo-szarego tarzającego się w trawie :evil_lol: Byłam w szoku że moja pannica umie tak wysoko skakać :crazyeye: z Corsikiem nie chce się bawić, bo to nie jej przedział wagowy, ale Pako? Hmmm... co by nie? :evil_lol: Quote
orpha Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 hehe Agmarek mam nadzieje , ze bedzie nastepny raz i zagoszcze u Ciebie dluzej :diabloti: , ale Lady Ci nie przywioze :eviltong: Quote
kosu32 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Agmarek']O moja Lady!!! Jakaś Ty piękna ! ! ! Ja chcę głaskać! :placz: Dzięki Kosu :loveu: Masz tego więcej? :razz: Nie mam więcej :shake: A poza tym - przyjemności trzeba dozować :diabloti: Quote
Agmarek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 orpha napisał(a):hehe Agmarek mam nadzieje , ze bedzie nastepny raz i zagoszcze u Ciebie dluzej :diabloti: , ale Lady Ci nie przywioze :eviltong: Małpa :placz: kosu32 napisał(a): Nie mam więcej :shake: A poza tym - przyjemności trzeba dozować :diabloti: Druga małpa :placz: Ale haszczak ładniutki. Co? :razz: Quote
bonsai_88 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Agmarek i tu się mylisz - Birma sypia na miękkim materacyku, w klateczce :diabloti:... ba, powiem więcej.... odkąd poziom podrapania moich pleców osiągnął szczyt [bo Birma rano się dość gwałtownie cieszy na mój widok :mad:] to młoda sypia w ZAMKNIĘTEJ klateczce :diabloti:. Bela ja strach przed wodą od Birmy znałam już wcześniej, więc się tylko zastanawiałam czy młoda będzie mi przez pół roku lała po domu, czy może się przełamie :roll:.... ale już jest lepiej - teraz jak jest deszczowa pogoda Birma wychodzi raz dziennie. Przy częstszych spacerach w deszcze jest potwornie nieszczęśliwa, więc jej nie zmuszam :roll:. Haszczak przecudny... ale Lady najcudniejsza :loveu:.... Quote
bela51 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Wybaczcie Agmarku i Szansuniu, ale zaglądają tu miłosnicy ONków a ta okrutnie okaleczona Pati bardzo potrzebuje pomocy:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/lzy-owczarka-wyeksploatowana-onka-z-lasu-pati-pilnie-zbiera-na-hotel-137114/ Quote
orpha Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 a na tym watku http://www.dogomania.pl/forum/f28/wychudzona-chora-bernardynka-z-wyrokiem-potrzebne-deklaracje-leczenie-hotel-173682/ przydalby sie jakis specjalista co by banerek zrobil :cool3: Quote
olgaj Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 malenka sunia z pod tira- znajdzie dom, czy trafi do schroniska? - Dogomania Forum prosimy o pomoc Quote
Agmarek Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 A mnie dogo dporowadza do szaleństwa, poza tym linki i banerki się nie otwierają :angryy: Szansa znowu linieje i to konkretnie. Gubi tą puchatą sierść kłębami. Czesanie na niewiele się zdaje, chociaż ona bardzo to polubiła, tylko nie tam gdzie trzeba. Ja chcę czesać jej tyłek, bo tam najwięcej puchu, a ona wywala się do góry brzuchem i chce żeby ją czesać po brzuszysku. Śmiesznie wtedy wygląda, bo podnosi głowę do góry, a jęzor jej zwisa z uchylonej paszczy. Taki wielki cielak dopominający się o pieszczoty :p Słuchajcie dziewczyny...może ona przechodzi jakąś przemianę??? Np. w niedźwiedzia :razz: Quote
orpha Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 a moze zmienia sie w grzywacza chińskiego :D:D:D Quote
kosu32 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='orpha']a moze zmienia sie w grzywacza chińskiego :D:D:D O Bosze !!! Nie strasz Orpha - bo ja już nigdy nie pojadę do Agmarka w odwiedziny ... Quote
bela51 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Witajcie dziewczyny, przez to Dogo mam same zaleglosci na wątkach. Szansunia linieje tak jak moja śp.Lora. Dokładnie, niemal całkowicie. :evil_lol: Ale potem wyrasta suni nowa, piekna sierść. :loveu: I uwazam, ze to jest straszne, ale z widokami na lepsze jutro. :evil_lol: A Janka linieje CAŁY CZAS. :cool3: I to jest HORROR.:angryy: Poza tym polecam Wam bazarek z Avonu ( najnowszy świąteczny katalog) http://www.dogomania.pl/threads/174039-Bazarek-avon-PeA-na-oferta-Do-22-11-SwiAE-teczny-katalog-same-hity Quote
orpha Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 a ja wam polecam ten watek .... dobrze wiedziec ,ze sa tacy ludzie http://www.dogomania.pl/threads/173765-TARNA-W-4-psiaki-koA-i-rodzina-potrzebujAE-pomocy-bieda-aA-piszczy Quote
Agmarek Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='orpha']a moze zmienia sie w grzywacza chińskiego :D:D:D A może w Mejkuna? :razz: [quote name='kosu32']O Bosze !!! Nie strasz Orpha - bo ja już nigdy nie pojadę do Agmarka w odwiedziny ... Przyjedziesz, przyjedziesz. Żebym nawet niedźwiedzia w domu miała to przyjedziesz :evil_lol: Quote
kosu32 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Agmarek napisał(a):A może w Mejkuna? :razz: Przyjedziesz, przyjedziesz. Żebym nawet niedźwiedzia w domu miała to przyjedziesz :evil_lol: Oj, żebym Cię przypadkiem nie zaskoczyła, bo z tego co wiem kilka osób z Dogo ma na "Ciebie chrapkę". Nie będę już tylko ja, mój TZ i Leo - lista gości może okazać się na tyle długa (tym bardziej jeśli przyjadą z własnym zwierzyńcem), że będziesz musiała swojego TZ-ta wyekspiediować na bardzo długi wieczór ... ze śniadaniem poza mury Jego własnego domu:) No i co wtedy zrobisz, gdzie nas pomieścisz??? To nie lato i o noclegu w namiotach można zapomnieć ... Quote
Agmarek Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 bela51 napisał(a):Witajcie dziewczyny, przez to Dogo mam same zaleglosci na wątkach. Szansunia linieje tak jak moja śp.Lora. Dokładnie, niemal całkowicie. :evil_lol: Ale potem wyrasta suni nowa, piekna sierść. :loveu: I uwazam, ze to jest straszne, ale z widokami na lepsze jutro. :evil_lol: A Janka linieje CAŁY CZAS. :cool3: I to jest HORROR.:angryy: To jest pocieszeniem że następne linienie mamy już za parę miesięcy :placz: i żyjemy tak sobie od jednego linienia do drugiego :evil_lol: kosu32 napisał(a):Oj, żebym Cię przypadkiem nie zaskoczyła, bo z tego co wiem kilka osób z Dogo ma na "Ciebie chrapkę". Nie będę już tylko ja, mój TZ i Leo - lista gości może okazać się na tyle długa (tym bardziej jeśli przyjadą z własnym zwierzyńcem), że będziesz musiała swojego TZ-ta wyekspiediować na bardzo długi wieczór ... ze śniadaniem poza mury Jego własnego domu:) No i co wtedy zrobisz, gdzie nas pomieścisz??? To nie lato i o noclegu w namiotach można zapomnieć ... Już Ty się nie martw. Damy se rade. Duży dom mam to i miejsce dla zwierzyńca się znajdzie :evil_lol: a TZ-a się na wywczasy wyśle. Ty karateka to się tym zajmiesz :mad: :evil_lol: Quote
kosu32 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/1742...Y-Sunia-umiera Dziewczyny i chłopcy - przepraszam, ale nie można tego zostawić bez echa !!! Quote
Recommended Posts