Luna123 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 jak Szansa dzisiaj? Od niedawna pozwalam sobie zagladać na wątek i gratuluję:lol: Z drugiej strony ( a pierwszej nie było:roll: ) to Wy Cioteczki macie super z opieka pozabiegową:p. u nas oddają psa w narkozie:roll: i piewsza dobę to trzeba najlepiej siedzieć albo leżeć obok i to najlepiej na zmianę. ja odbierałam moje czterołape szczęścia prawie bezpośrednio po zabiegu. Santa [*] miała operację od 13-stej a wzięłyśmy ją za ok. 3 godziny. Dobrze, że spała prawie do rana. A moja chrześnica ( Onka długowłosa ) miała niedawno sterylkę. Zabieg był o 18-stej, po 20-stej jechałysmy do domu, a za jakies pół godziny zaczęła się ruszać ( miał trzy kołdry, bo jak próbowała wstac to bezwładnie leciała na podłogę) wymiotować i takie tam wszystko co możliwe. Pozdrawiamy Cioteczki :loveu:. Quote
Agmarek Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Witaj Luna. Miło że mamy jeszcze jednego podglądacza :evil_lol: Szansunia się dzisiaj popisała że hej. Nie wspomnę o tym że wczoraj ta bestia rozciągnęła po całym garażu zasikaną pieluchę mojego syna :-o to dzisiaj niewiem jak i niewiem kiedy pozrywała sobie szwy na karku :placz:. To było do przewidzenia. Dzisiaj wieczorem na mojej bluzce (która obecnie znajduje się na Szansowym grzbiecie) pojawiła się krew. Podwijam, a tam wszystko porozrywane i krew świerza leci. Niewiem czy ona to rozdrapała (bo tylną łapą sięga) czy ocierała się o coś i tak się załatwiła. Jutro koło południa ma przyjść wet i to obejrzeć. Co za pies? Nie może spokojnie usiedzieć na dupie, tylko zawsze coś musi zmalować :mad: Niewiem. Może na noc jej łapy zwiąże i podwiesze do sufitu jak prosiaka na ruszt. Jest szansa że nie pożre lampy :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Agmarek napisał(a):Jest szansa że nie pożre lampy :evil_lol: Kaganiec ubierz i po kłopocie :diabloti: Quote
Agmarek Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 bonsai_88 napisał(a):Kaganiec ubierz i po kłopocie :diabloti: Noc małpa przespała bez rozrabiania :mad: Quote
bela51 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Fanklub Szansy domaga sie raportu o zdrowiu.:mad: Quote
Agmarek Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 bela51 napisał(a):Fanklub Szansy domaga sie raportu o zdrowiu.:mad: Tak jest proszę Pani! :lol: Szew (czy szef?) nie został założony po raz drugi. Wet powiedział że nie jest tak źle. Za to Szansa od tego kapelusza nabawiła się miejscowego zapalenia skóry :placz: Dostała wczoraj antybiotyk i mam to przemywać rywanolem, a potem dexapolcortem traktować 3 razy dziennie. Tak więc kapelusz został zamieniony na kaganiec. Tak się martwiłam o sterylkę, a tu wszystko inne się czepia :placz::placz::placz: Quote
bonsai_88 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Szansa ma szwy.... Szefa to am twój mąż w pracy :lol:. Quote
bela51 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Bidulka.:-( Uważaj na nią, te długowłose ONki to straszne alergiczki:shake: Ale ze od klosza???????? Moze to obroża na insekty ja uczuliła? Quote
Bzikowa Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Ech, Szansa, Szansa. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Trzymamy kciuki :) Quote
Agmarek Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Już Wam mówię jak to się stało. Od kiedy Szansa jest u nas ZAWSZE ciekło jej z nosa. Czasami jak zaległa z paszczą w jednym miejscu to się mała kałuża tworzyła. Tak też było tym razem. Kapało jej z nosa wprost do kapelusza i spływało na szyję, a że drażniło Szansa na spacerach jeszcze tarła mordulą po mokrej trawie. No i problem gotowy. No cóż...damy radę...;) Dzięki Bonsai bo się już zaczynałam gubić w tym kto co/kogo ma, a czego nie :eviltong: Quote
Agmarek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Rana na szyi się ładnie goi, w czwartek prawdopodobnie będą zdjęte szwy :razz: Panna już chodzi bez kagańca jak jestem w domu, ale na noc i podczas nieobecności niestety bez tego już dawno by sobie zabieg chirurgiczny wykonała małpa :mad: Quote
Agmarek Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Szansunia czuje się coraz lepiej. Jakiś czas temu próbowała wyjść z domu ze spodniami mojego syna, a nie tak dawno chciała zwędzić mojej mamie obiad ze stołu :mad: Oprócz tego w dniu wczorajszym zakosiła mojemu TZ-owi bluzkę na ramiączka i (z głodu przypuszczam) oderwała jej ramiączka, a potem pożarła :roll: Quote
rita60 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Agmarek napisał(a):Szansunia czuje się coraz lepiej. Jakiś czas temu próbowała wyjść z domu ze spodniami mojego syna, a nie tak dawno chciała zwędzić mojej mamie obiad ze stołu :mad: Oprócz tego w dniu wczorajszym zakosiła mojemu TZ-owi bluzkę na ramiączka i (z głodu przypuszczam) oderwała jej ramiączka, a potem pożarła :roll: To twoj TZ nosi bluzki na ramiaczka:-o:evil_lol: Quote
Agmarek Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 rita60 napisał(a):To twoj TZ nosi bluzki na ramiaczka:-o:evil_lol: Ło matko...Rita...taki podkoszulek sportowy miałam na myśli :roll: Nie czepiać mi się tu :mad: Rozumiem że mogłabyś zauważyć jakbym napisała że w stringach chodzi, ale w podkoszulku? W końcu wolnoć Tomku w swoim domku. Ze wsi jesteśmy to i w podkoszulkach chodzimy :diabloti: Quote
rita60 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Agmarek napisał(a):Ło matko...Rita...taki podkoszulek sportowy miałam na myśli :roll: Nie czepiać mi się tu :mad: Rozumiem że mogłabyś zauważyć jakbym napisała że w stringach chodzi, ale w podkoszulku? W końcu wolnoć Tomku w swoim domku. Ze wsi jesteśmy to i w podkoszulkach chodzimy :diabloti: A mnie by mniej zdziwilo jakby nosił stringi:evil_lol:nie gniewaj sie:calus:to takie zarciki,trzeba pozartowac,zeby nie zwariowac:razz:pozdrawiam cie i psie twe. Quote
Agmarek Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 rita60 napisał(a):A mnie by mniej zdziwilo jakby nosił stringi:evil_lol:nie gniewaj sie:calus:to takie zarciki,trzeba pozartowac,zeby nie zwariowac:razz:pozdrawiam cie i psie twe. Ech...jeszcze mnie nie znasz :razz: odpowiedziałam Ci w formie żartu, bo wiem że i Ty żartowałaś :diabloti: Masz rację. Trzeba pożartować żeby nie zwariować :evil_lol: Był wet. Szwy zdjął. Nie opierniczył, chociaż powinien. Zdjęłam Szansie bluzkę do prania i zapomniałam założyć kagańca :roll: tak więc z jednej rany nie trzeba było szwów ściągać :oops: Pozwolił ją jutro wykąpać (chociaż pewnie zrobię to po powrocie) i w niedzielę zdjąć odzienie wierzchnie :p Quote
bonsai_88 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Dobrze, że Szansunia ma sie lepiej i już jej szwy pościągano :multi:.. Quote
bela51 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Milego wypoczynku Agmarku. Też jutro wyjeżdzam.Jesli uda mi się spotkac z Elzą, prześlę fotki. Buzi dla Szansuni:eviltong: Quote
Agmarek Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 bela51 napisał(a):Milego wypoczynku Agmarku. Też jutro wyjeżdzam.Jesli uda mi się spotkac z Elzą, prześlę fotki. Buzi dla Szansuni:eviltong: Tak jest. Już się rozpędzam żeby ją całować :razz: Do zobaczenia za tydzień. Quote
rita60 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Agmarek napisał(a):Tak jest. Już się rozpędzam żeby ją całować :razz: Do zobaczenia za tydzień. Ucałujesz,ucałujesz:razz:miłego i słonecznego wypoczynku. Quote
Niewiasta_21 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Witajcie :loveu: Czy moge prosic o wybranie jednego,góra dwóch zdięc Szansy w nowym domku? Takich najfajniejszych. Historia Szansy i jej zdięcia będą pokazane 24-26 lipca w Arturówku na "Wiosce Historycznej" :-) Quote
rita60 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Niewiasta_21 napisał(a):Witajcie :loveu: Czy moge prosic o wybranie jednego,góra dwóch zdięc Szansy w nowym domku? Takich najfajniejszych. Historia Szansy i jej zdięcia będą pokazane 24-26 lipca w Arturówku na "Wiosce Historycznej" :-) Niewiasta, Aqmarek jest na urlopie:roll: Quote
kosu32 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Niewiasta_21 napisał(a):Witajcie :loveu: Czy moge prosic o wybranie jednego,góra dwóch zdięc Szansy w nowym domku? Takich najfajniejszych. Historia Szansy i jej zdięcia będą pokazane 24-26 lipca w Arturówku na "Wiosce Historycznej" :-) Ja mam kilka zdjęć Szansy zrobionych podczas odwiedzin u niej. Wstrzymaj się do poniedziałku. Niech Agmarek zadecyduje o wyborze tych najlepszych. Quote
Agmarek Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Melduję że już jestem :diabloti: Grecja jest cuuudowna :loveu: Dziewczyny jak mnie nie było to mogłyście wybrać jakieś fajne zdjęcie. Ja niewiem, ale mnie się to podoba Chyba że ktoś ma jakieś inne propozycje :razz: Powiedz mi Niewiasta co to jest ta wioska historyczna? O co tutaj chodzi? Quote
Recommended Posts