Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

li1 napisał(a):
Jak czuje sie Szansa ?

Szansa coraz pewniej czuje się na spacerkach ,jest wesoła i bardzo całuśna.Co do zmian skórnych to niestety na efekty leczenia trzeba będzie jeszcze poczekać.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ciapuś napisał(a):
Szansa coraz pewniej czuje się na spacerkach ,jest wesoła i bardzo całuśna.Co do zmian skórnych to niestety na efekty leczenia trzeba będzie jeszcze poczekać.

A czy mozcie dowiedzic sie od lek.wet co to za grzyb jest dokladnie?

Posted

Dla Szansy wielkim krokiem na drodze do wyzdrowienia byłby dom. Tam dużo szybciej mogłaby poczynić postępy w kierunku poprawy zdrowia. Jej układ immunologiczny został fatalnie naruszony, również na skutek stresu.

Posted

j3nny napisał(a):
Szansa nie miala chyba takiego pokiereszowanego pyszczka, ale moglam ogladac zdjecia z innego profilu

Nie jestem pewna czy to nie jest sunia co pierwszego dnia byla zabrana, lezala w stodole, w rogu, za krzakami, myslalam, ze nie zyje...

Posted

ciapuś napisał(a):
raczej nie
musi być tam jeszcze jedna taka bida :-(:-(:-(

Dwie takie biedy, podobne do Szansy, juz sa zabrane:loveu:
Ostatnia sunia, z boksu Szansy, pojechala do wolontariatu Emir na Ślask.
Strasznie, strasznie przerazone i zagubione malenstwo...:-(

No to doszlysmy,ze na zdjeciu jest NANA, pierwsza zabrana, pierwszego dnia, ze stodoly wlasnie, zza krzakow.

Posted

Dziweczyny plan jest taki, ze zabiore szanse do siebie na domek tymczasowy tylko niestety nie wiem co robic bo jedni mnie strasza jedni mnie przekonuja ze kubek sie nie zarazi... Co robic????

Posted

olgaj napisał(a):
Dziweczyny plan jest taki, ze zabiore szanse do siebie na domek tymczasowy tylko niestety nie wiem co robic bo jedni mnie strasza jedni mnie przekonuja ze kubek sie nie zarazi... Co robic????

Dziewczyny odezwijcie sie......:roll: