Poświata Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Eeeee, idę spać zanim się okaże, że ten grapefruit to było za mało na kolację :-? . Dobrej nocki :P . Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Ty nam nie chcesz powiedziec to ja ci teżnie powiem............o :-? Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 O! To też dobry sposób 8) Gdzieś czytałam, że te tam gwiazdy filmowe każą się usypiać na jakiś tydzień czy więcej i sobie smacznie śpią, a chudnięcie następuje bez bólu :D Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ty nam nie chcesz powiedziec to ja ci teżnie powiem............o :-? No przeca pisałam, że samo + stresik :D Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 O matko to z tym spaniem to u mnie niewykonalne , bo ja mam w nocy między budzenia ,więc to nie dla mnie sposób :( A ja jak mam stresik to pożeram wsio :evil: Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): ja mam w nocy między budzenia ,więc to nie dla mnie sposób :( No ale to chyba na siku :roll: Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): ja mam w nocy między budzenia ,więc to nie dla mnie sposób :( No ale to chyba na siku :roll: No siku , piciu , a to zapomne budzik nastawić na np 8.00 ,otworzyć okno , stuknąć w ściane sąsiadce rozwalijapie i wiele innych atrakcji :( Quote
Poświata Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Już prawie poszłam spać, wyszłam jeszcze koty połapać, a tu...... ....księżyc taki dziwny, nisko nad budynkami, wielki i czerwony. U Was też świeci jak wściekły??? Quote
Wind Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Poświata napisał(a):Eeeee, idę spać zanim się okaże, że ten grapefruit to było za mało na kolację :-? . Dobrej nocki :P . Beatko, nie za malo tylko za duzo :lol: Dobra Dziolchy, przechodze na diete :( Od jutra bede zrzedna, niezadowolona, a moze nawet sil mi braknie aby me "baby" utrzymac :cry: Quote
Poświata Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Wind będziemy cierpieć razem. Fajnie jest mieć wspólnika do zrzędzenia :P . Quote
PIKA Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 adda napisał(a):O! To też dobry sposób 8) Gdzieś czytałam, że te tam gwiazdy filmowe każą się usypiać na jakiś tydzień czy więcej i sobie smacznie śpią, a chudnięcie następuje bez bólu :D O :o Ten sposób baaardzo mnie sie podoba :D Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 A ja to chromole ,namęczę się ,będe zmierzła ,głodna ,a waga ni drgnie :evil: A juz za moment truskaweczki :D Quote
Wind Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A ja to chromole ,namęczę się ,będe zmierzła ,głodna ,a waga ni drgnie :evil: A juz za moment truskaweczki :D Alicja Skarbie, wiecej wiary w siebie :-) A truskawki dobra rzecz ... na diecie po 5 sztuk na posilek :lol: Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Wind napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A ja to chromole ,namęczę się ,będe zmierzła ,głodna ,a waga ni drgnie :evil: A juz za moment truskaweczki :D Alicja Skarbie, wiecej wiary w siebie :-) A truskawki dobra rzecz ... na diecie po 5 sztuk na posilek :lol: że zapytam :a ile tych posiłków? :lol: Quote
PIKA Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='Poświata']Wind będziemy cierpieć razem. Ty tu jej nie bajeruj 8) Ciepieć razem bedziecie ? 8) Ty juz ciepialaś.......... ale przestałaś :( W podpisie : Wyrzutek sumienia A ja od tamtej pory nadal kawy nie slodze 8) Quote
malawaszka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='Poświata']Już prawie poszłam spać, wyszłam jeszcze koty połapać, a tu...... ....księżyc taki dziwny, nisko nad budynkami, wielki i czerwony. U Was też świeci jak wściekły??? nooo mi w okno świeci teraz :D Quote
Wind Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Wind napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A ja to chromole ,namęczę się ,będe zmierzła ,głodna ,a waga ni drgnie :evil: A juz za moment truskaweczki :D Alicja Skarbie, wiecej wiary w siebie :-) A truskawki dobra rzecz ... na diecie po 5 sztuk na posilek :lol: że zapytam :a ile tych posiłków? :lol: W porywach do 4 :lol: 4x5=20 truskawek. FULL WYPAS :lol: Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Nieeeeeee to stanowczo za mało ,to ja juz wolę nie jeść słodyczy ,ale truskawki do pierwszej wysypki muszę...... :roll: Quote
asher Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 ekhm ekhm... Jakieś zdjęcia bym pooglądała... :roll: Quote
Katerinas Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 [quote name='adda'] A na sezon komarowy wzywamy (tylko jeszcze nie zdążyliśmy) pana, który nam pryska dom z zewnątrz i wewnątrz. I dopóki to tałatajstwo lata to żyje, ale jak już usiądzie to ginie śmiercią tragiczną :evilbat: Tylko trzeba zwłoki z parapetów pozamiatać :roll: I podobno można również ogród spryskać, znaczy krzaczory i takie tam... adda - A czym on pryska? O czymś takim nie słyszawszy... Gadaj szybciutko. No i czy to zdrowe... ? Quote
Poświata Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Poświata']Wind będziemy cierpieć razem. Ty tu jej nie bajeruj 8) Ciepieć razem bedziecie ? 8) Ty juz ciepialaś.......... ale przestałaś :( W podpisie : Wyrzutek sumienia A ja od tamtej pory nadal kawy nie slodze 8) :oops: :oops: :oops: Bo ja raz cierpię, a raz godzę się z losem, to znów się buntuję, i znów cierpię. Ale ciiiii teraz cierpię już od trzech tygodni.... Quote
adda Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 [quote name='Katerinas']adda - A czym on pryska? O czymś takim nie słyszawszy... Gadaj szybciutko. No i czy to zdrowe... ? Katerinas, to coś jest całkowicie dla ludzi i zwierząt bezpieczne (nie naraziłabym przeca psów :D ), to jakiś preparat stosowany w dziecięcych szpitalach :roll: W zeszłym roku zapłaciliśmy niecałe 200 zł, no ale dom jest mały 8) a ogrodu nie pryskaliśmy. I jeszcze jak wyjechaliśmy w lecie na 4 dni to nam się zagnieździły szerszenie :evil: Pan przyjechał, zadziałał, i od tej pory zero świństwa :evilbat: Quote
adda Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 asher napisał(a):ekhm ekhm... Jakieś zdjęcia bym pooglądała... :roll: Ja też :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] A juz za moment truskaweczki :D O tak :angel: I wcale nie w dawkach które Wind zaleca :D Kilogramami się je :lol: Quote
Recommended Posts