Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O! To też dobry sposób 8) Gdzieś czytałam, że te tam gwiazdy filmowe każą się usypiać na jakiś tydzień czy więcej i sobie smacznie śpią, a chudnięcie następuje bez bólu :D

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Ty nam nie chcesz powiedziec to ja ci teżnie powiem............o :-?
No przeca pisałam, że samo + stresik :D

Posted

O matko to z tym spaniem to u mnie niewykonalne , bo ja mam w nocy między budzenia ,więc to nie dla mnie sposób :(
A ja jak mam stresik to pożeram wsio :evil:

Posted

adda napisał(a):
ja mam w nocy między budzenia ,więc to nie dla mnie sposób :(
No ale to chyba na siku :roll:

No siku , piciu , a to zapomne budzik nastawić na np 8.00 ,otworzyć okno , stuknąć w ściane sąsiadce rozwalijapie i wiele innych atrakcji :(

Posted

Już prawie poszłam spać, wyszłam jeszcze koty połapać, a tu......

....księżyc taki dziwny, nisko nad budynkami, wielki i czerwony.
U Was też świeci jak wściekły???

Posted

Poświata napisał(a):
Eeeee, idę spać zanim się okaże, że ten grapefruit to było za mało na kolację :-? . Dobrej nocki :P .

Beatko, nie za malo tylko za duzo :lol:
Dobra Dziolchy, przechodze na diete :( Od jutra bede zrzedna, niezadowolona, a moze nawet sil mi braknie aby me "baby" utrzymac :cry:

Posted

adda napisał(a):
O! To też dobry sposób 8) Gdzieś czytałam, że te tam gwiazdy filmowe każą się usypiać na jakiś tydzień czy więcej i sobie smacznie śpią, a chudnięcie następuje bez bólu :D

O :o Ten sposób baaardzo mnie sie podoba :D

Posted

A ja to chromole ,namęczę się ,będe zmierzła ,głodna ,a waga ni drgnie :evil: A juz za moment truskaweczki :D

Alicja Skarbie, wiecej wiary w siebie :-) A truskawki dobra rzecz ... na diecie po 5 sztuk na posilek :lol:

Posted

Wind napisał(a):
A ja to chromole ,namęczę się ,będe zmierzła ,głodna ,a waga ni drgnie :evil: A juz za moment truskaweczki :D

Alicja Skarbie, wiecej wiary w siebie :-) A truskawki dobra rzecz ... na diecie po 5 sztuk na posilek :lol:

że zapytam :a ile tych posiłków? :lol:

Posted

[quote name='Poświata']Wind będziemy cierpieć razem.
Ty tu jej nie bajeruj 8) Ciepieć razem bedziecie ? 8)
Ty juz ciepialaś.......... ale przestałaś :(
W podpisie : Wyrzutek sumienia

A ja od tamtej pory nadal kawy nie slodze 8)

Posted

[quote name='Poświata']Już prawie poszłam spać, wyszłam jeszcze koty połapać, a tu......

....księżyc taki dziwny, nisko nad budynkami, wielki i czerwony.
U Was też świeci jak wściekły???

nooo mi w okno świeci teraz :D

Posted

Wind napisał(a):

że zapytam :a ile tych posiłków? :lol:

W porywach do 4 :lol: 4x5=20 truskawek. FULL WYPAS :lol:

Posted

[quote name='adda']
A na sezon komarowy wzywamy (tylko jeszcze nie zdążyliśmy) pana, który nam pryska dom z zewnątrz i wewnątrz. I dopóki to tałatajstwo lata to żyje, ale jak już usiądzie to ginie śmiercią tragiczną :evilbat: Tylko trzeba zwłoki z parapetów pozamiatać :roll:
I podobno można również ogród spryskać, znaczy krzaczory i takie tam...

adda - A czym on pryska? O czymś takim nie słyszawszy... Gadaj szybciutko. No i czy to zdrowe... ?

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Poświata']Wind będziemy cierpieć razem. Ty tu jej nie bajeruj 8) Ciepieć razem bedziecie ? 8)
Ty juz ciepialaś.......... ale przestałaś :(
W podpisie : Wyrzutek sumienia
A ja od tamtej pory nadal kawy nie slodze 8)
:oops: :oops: :oops: Bo ja raz cierpię, a raz godzę się z losem, to znów się buntuję, i znów cierpię.
Ale ciiiii teraz cierpię już od trzech tygodni....

Posted

[quote name='Katerinas']adda - A czym on pryska? O czymś takim nie słyszawszy... Gadaj szybciutko. No i czy to zdrowe... ?
Katerinas, to coś jest całkowicie dla ludzi i zwierząt bezpieczne (nie naraziłabym przeca psów :D ), to jakiś preparat stosowany w dziecięcych szpitalach :roll:
W zeszłym roku zapłaciliśmy niecałe 200 zł, no ale dom jest mały 8) a ogrodu nie pryskaliśmy.
I jeszcze jak wyjechaliśmy w lecie na 4 dni to nam się zagnieździły szerszenie :evil: Pan przyjechał, zadziałał, i od tej pory zero świństwa :evilbat:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'] A juz za moment truskaweczki :D
O tak :angel:
I wcale nie w dawkach które Wind zaleca :D Kilogramami się je :lol: