adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Wind napisał(a):Bosze ... z czego to zrzucilas? :o No, odkąd się widziałyśmy piątaka mi ubyło :roll: Quote
Amelia23 Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 adda napisał(a): Tylko nie zaczepiaj obcych bab :lol: Taa, napewno nie :oops: :flaming: Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 [quote name='Poświata']A mnie samo, to tylko przybywa :evil: . Może nie masz stresów :D Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Amelia23 napisał(a):adda napisał(a): Tylko nie zaczepiaj obcych bab :lol: Taa, napewno nie :oops: :flaming: Zadanie masz ułatwione, Poświata jest w awatarku :lol: Quote
Wind Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='adda'][quote name='Wind']Bosze ... z czego to zrzucilas? :o No, odkąd się widziałyśmy piątaka mi ubyło :roll: I tak oto zzarla mnie zazdrosc ... Mnie nic ot tak sobie nie ubywa ... chyba, ze kasa :roll: Quote
LAZY Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Jak ja Adde widzialam to sama mam kompleksy co do figury! Ona ma płaski brzuch!!!! :o A je czekolade i duzo slodyczy...jak to robisz??? :roll: Quote
Poświata Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='adda'][quote name='Poświata']A mnie samo, to tylko przybywa :evil: . Może nie masz stresów :Dmam nawet depresję i biorę prochy, a w stanach stresowych siem obżeram :oops: , poza tym tarczyca mi odmówiła posłuszeństwa i do szkoły miałam pod górkę, i nie mam co na siebie włożyć.... Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 [quote name='Wind']I tak oto zzarla mnie zazdrosc ... W to, to akurat w życiu nie uwierzę 8) Mnie nic ot tak sobie nie ubywa ... chyba, ze kasa :roll: Jak każdemu......... Quote
Amelia23 Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Stres na schudnięcie? Świetna rzecz... :evilbat: , wiem coś o tym- nie polecam tej "diety"... :shock: Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 LAZY napisał(a):Jak ja Adde widzialam to sama mam kompleksy co do figury! Ona ma płaski brzuch!!!! :o A je czekolade i duzo slodyczy...jak to robisz??? :roll: Odezwał się szkieletor :o LAZY, ja jem praktycznie same słodycze :oops: Quote
Wind Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='adda'][quote name='Wind']I tak oto zzarla mnie zazdrosc ... W to, to akurat w życiu nie uwierzę 8) Masz racje ... cala mnie nie zzarla. Bo niestrawnosci by dostala z przezarcia :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 [quote name='Poświata'] w stanach stresowych siem obżeram :oops: Przy średnim stresie tysz żrę :roll: Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Rany a tu zaczęło się od robali ,przeszło przez żarcie ,ubytki kasy i diety cud i tyle stron musiałam doczytać :roll: Quote
Poświata Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='Wind'][quote name='adda'][quote name='Wind']Bosze ... z czego to zrzucilas? :o No, odkąd się widziałyśmy piątaka mi ubyło :roll:I tak oto zzarla mnie zazdrosc ... Mnie nic ot tak sobie nie ubywa ... chyba, ze kasa :roll: Dobrze, że pierwsza to powiedzialaś, mnie też zazdrość dopadła :wink: . Wind a kiedy był ten piątek??? Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Rany a tu zaczęło się od robali ,przeszło przez żarcie ,ubytki kasy i diety cud i tyle stron musiałam doczytać :roll: Też się obcyndalałaś :evilbat: Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 [quote name='Poświata'] Wind a kiedy był ten piątek??? Że się tak wtrącę, jaki piątek? :o Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Poświata napisał(a):TEN od którego schudłaś? Piątaka schudłam, piątaka = 5 kilosów :lol: Quote
Wind Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Glodna Poswiata napisał(a):Wind a kiedy był ten piątek??? Oj Beatko ... skoncz ta diete, bo ona Ci literki w tekscie przestawia :lol: Quote
LAZY Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 adda napisał(a):Poświata napisał(a):TEN od którego schudłaś? Piątaka schudłam, piątaka = 5 kilosów :lol: Buahahha...ale nieporozumienie..ile wazysz??? Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 LAZY napisał(a):Buahahha...ale nieporozumienie..ile wazysz??? No tak i jeszcze mam publicznie powiedzieć ile ważę :evilbat: Mogę na priva, albo mailem :roll: I nie zapominaj ile mam wzrostu :evilbat: Quote
Wind Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 adda, Npisz tutaj! Musimy wiedziec do czego mamy dazyc :D Quote
Poświata Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='Wind'][quote name='Glodna Poswiata']Wind a kiedy był ten piątek???Oj Beatko ... skoncz ta diete, bo ona Ci literki w tekscie przestawia :lol: To nie dieta, ja ślepota jezdem, a tak szybko pisałyście, że nie nadążałam czytać tekstu ze zrozumieniem :lol: . No chyba na mnie faktycznie pora . Idę koty pozbierać z balkonu i do . Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 No nie ,ja tu popadnę w deprechę bo choćbym tydzien nie jadła to nie zrzucę ani grama :evil: Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Wind napisał(a):adda, Npisz tutaj! Musimy wiedziec do czego mamy dazyc :D Nie powiem :evil: Quote
Recommended Posts