Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amelia23 napisał(a):
adda napisał(a):
Tylko nie zaczepiaj obcych bab :lol:
Taa, napewno nie :oops: :flaming:
Zadanie masz ułatwione, Poświata jest w awatarku :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Wind']Bosze ... z czego to zrzucilas? :o No, odkąd się widziałyśmy piątaka mi ubyło :roll:

I tak oto zzarla mnie zazdrosc ...

Mnie nic ot tak sobie nie ubywa ... chyba, ze kasa :roll:

Posted

Jak ja Adde widzialam to sama mam kompleksy co do figury! Ona ma płaski brzuch!!!! :o A je czekolade i duzo slodyczy...jak to robisz??? :roll:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Poświata']A mnie samo, to tylko przybywa :evil: . Może nie masz stresów :Dmam nawet depresję i biorę prochy, a w stanach stresowych siem obżeram :oops: , poza tym tarczyca mi odmówiła posłuszeństwa i do szkoły miałam pod górkę, i nie mam co na siebie włożyć....

Posted

[quote name='Wind']I tak oto zzarla mnie zazdrosc ...
W to, to akurat w życiu nie uwierzę 8)

Mnie nic ot tak sobie nie ubywa ... chyba, ze kasa :roll:

Jak każdemu.........

Posted

LAZY napisał(a):
Jak ja Adde widzialam to sama mam kompleksy co do figury! Ona ma płaski brzuch!!!! :o A je czekolade i duzo slodyczy...jak to robisz??? :roll:
Odezwał się szkieletor :o
LAZY, ja jem praktycznie same słodycze :oops:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Wind']I tak oto zzarla mnie zazdrosc ...
W to, to akurat w życiu nie uwierzę 8)

Masz racje ... cala mnie nie zzarla. Bo niestrawnosci by dostala z przezarcia :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Wind'][quote name='adda'][quote name='Wind']Bosze ... z czego to zrzucilas? :o No, odkąd się widziałyśmy piątaka mi ubyło :roll:I tak oto zzarla mnie zazdrosc ... Mnie nic ot tak sobie nie ubywa ... chyba, ze kasa :roll:
Dobrze, że pierwsza to powiedzialaś, mnie też zazdrość dopadła :wink: . Wind a kiedy był ten piątek???

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Rany a tu zaczęło się od robali ,przeszło przez żarcie ,ubytki kasy i diety cud i tyle stron musiałam doczytać :roll:

Też się obcyndalałaś :evilbat:

Posted

Glodna Poswiata napisał(a):
Wind a kiedy był ten piątek???

Oj Beatko ... skoncz ta diete, bo ona Ci literki w tekscie przestawia :lol:

Posted

adda napisał(a):
Poświata napisał(a):
TEN od którego schudłaś?
Piątaka schudłam, piątaka = 5 kilosów :lol:

Buahahha...ale nieporozumienie..ile wazysz???

Posted

LAZY napisał(a):
Buahahha...ale nieporozumienie..ile wazysz???

No tak i jeszcze mam publicznie powiedzieć ile ważę :evilbat: Mogę na priva, albo mailem :roll: I nie zapominaj ile mam wzrostu :evilbat:

Posted

[quote name='Wind'][quote name='Glodna Poswiata']Wind a kiedy był ten piątek???Oj Beatko ... skoncz ta diete, bo ona Ci literki w tekscie przestawia :lol:
To nie dieta, ja ślepota jezdem, a tak szybko pisałyście, że nie nadążałam czytać tekstu ze zrozumieniem :lol: . No chyba na mnie faktycznie pora .
Idę koty pozbierać z balkonu i do .