adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Poświata napisał(a): To se chętnie pod blokiem postoję :P . A w jakim celu? :o Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 LAZY napisał(a):U nas tez sa komary...dzis i wczoraj z nimi walczylam jak lew na wieczornym spacerze z psem..nawet Lazy sobie łapką z oczka i noska zgania te paskudztwa :-? O! A LAZY w mieście mieszka i komary też ma :x Quote
Wind Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='Wind']Poswiata, Na nieszczescie moj TZ jest z tych, co to Go komarzyce baaardzo uwielbiaja ;) Mojego też, na ostatnim wyjeździe prawie go zjadły.... a i tak wrócił zadowolony Poswiata, zbadalabym powod tego zadowolenia Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 [quote name='Wind']Poswiata, zbadalabym powod tego zadowolenia Ha ha ha, ja też :lol: Quote
Poświata Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Poświata napisał(a):Amelia23 napisał(a):Poświata napisał(a):Od września zacznę uczęszczać :P . Toć pod mój blok!!! :multi: :buzi: Z której strony szkoły? To se chętnie pod blokiem postoję :P . adda napisał(a):Poświata napisał(a): To se chętnie pod blokiem postoję :P . A w jakim celu? :o A tak sobie, zobacz jak się Amelia ucieszyła :P . Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Poświata napisał(a):A tak sobie, zobacz jak się Amelia ucieszyła :P . Rozumiem, że ku radości Amelii :lol: Quote
Poświata Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='Wind'][quote name='Poświata'][quote name='Wind']Poswiata, Na nieszczescie moj TZ jest z tych, co to Go komarzyce baaardzo uwielbiaja ;) Mojego też, na ostatnim wyjeździe prawie go zjadły.... a i tak wrócił zadowolony Poswiata, zbadalabym powod tego zadowolenia [quote name='adda'][quote name='Wind']Poswiata, zbadalabym powod tego zadowolenia Ha ha ha, ja też :lol: Hmmm, skoro obie tak mówicie....... Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 [quote name='Poświata']Hmmm, skoro obie tak mówicie....... Badasz już? :lol: Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 [quote name='Wind']Poswiata, KONIECZNIE Ha ha, a coś mi świta, że Wojtecki zapowiadał, że szuka następnego szkolonka :evilbat: Quote
Poświata Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='adda'][quote name='Poświata']Hmmm, skoro obie tak mówicie....... Badasz już? :lol: Eeeeeee, co się odwlecze.... obżeram się teraz kolacją i nie mam czasu.... Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Poświata napisał(a):Eeeeeee, co się odwlecze.... obżeram się teraz kolacją i nie mam czasu.... Obżerasz się grapefruitem? :o Quote
Wind Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 adda napisał(a):Poświata napisał(a):Eeeeeee, co się odwlecze.... obżeram się teraz kolacją i nie mam czasu.... Obżerasz się grapefruitem? :o Jesli mamy na mysli grapefruita, to slowo "obzarstwo" jest tu nader frywolne :lol: Quote
Poświata Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='adda'][quote name='Wind']Poswiata,KONIECZNIE Ha ha, a coś mi świta, że Wojtecki zapowiadał, że szuka następnego szkolonka :evilbat: Nie, zapowiadał, że na konkursy będzie sie wybierał. A to tak jak wystawa jednodniowe. Szkolenie następne to dopiero w lipcu a potem we wrześniu. Nie za często są takie wypady. [quote name='adda'][quote name='Poświata']Eeeeeee, co się odwlecze.... obżeram się teraz kolacją i nie mam czasu.... Obżerasz się grapefruitem? :o :P Quote
Amelia23 Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Poświata napisał(a): Z której strony szkoły? To se chętnie pod blokiem postoję :P . No z tej co się wchodzi :evilbat: Nie tam gdzie basen... To se razem postoimy :megagrin: Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Wind napisał(a):Jesli mamy na mysli grapefruita, to slowo "obzarstwo" jest tu nader frywolne :lol: Bo i Poświata frywolna jest :lol: Quote
Poświata Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='Wind'][quote name='adda'][quote name='Poświata']Eeeeeee, co się odwlecze.... obżeram się teraz kolacją i nie mam czasu.... Obżerasz się grapefruitem? :oJesli mamy na mysli grapefruita, to slowo "obzarstwo" jest tu nader frywolne :lol: Bo ja się za dietę wzięłam, może coś z tego wyjdzie :wink: Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Amelia23 napisał(a):To se razem postoimy :megagrin: Tylko nie zaczepiaj obcych bab :lol: Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 [quote name='Poświata']Bo ja się za dietę wzięłam, może coś z tego wyjdzie :wink: A mi się zrzuciło parę kilo, samo :o Quote
Amelia23 Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 O matko! Ale macie przerób, nie nadążam :user: !!! Quote
Wind Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='adda'][quote name='Poświata']Bo ja się za dietę wzięłam, może coś z tego wyjdzie :wink: A mi się zrzuciło parę kilo, samo :o Bosze ... z czego to zrzucilas? :o Quote
Wind Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Amelia23 napisał(a):O matko! Ale macie przerób, nie nadążam :user: !!! Amelia, bo tutaj trzeba sie na stale zakotwiczyc, aby nadazyc :lol: Quote
Poświata Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='adda'][quote name='Poświata']Bo ja się za dietę wzięłam, może coś z tego wyjdzie :wink: A mi się zrzuciło parę kilo, samo :oA mnie samo, to tylko przybywa :evil: . Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Amelia23 napisał(a):O matko! Ale macie przerób, nie nadążam :user: !!! No bo się obcyndalasz :lol: Quote
Poświata Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='Wind'][quote name='adda'][quote name='Poświata']Bo ja się za dietę wzięłam, może coś z tego wyjdzie :wink: A mi się zrzuciło parę kilo, samo :oBosze ... z czego to zrzucilas? :o Też się dziwię, , nawet bardzo. Quote
Recommended Posts