adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Alicja, co to są trzy dziary :evilbat: A moim komarom w ogóle słońce nie przeszkadza, żrą w biały dzień :evil: Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 adda napisał(a):Alicja, co to są trzy dziary :evilbat: A moim komarom w ogóle słońce nie przeszkadza, żrą w biały dzień :evil: A o tych na rąkach nie poczytałaś :evilbat: Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 adda napisał(a):Alicja, co to są trzy dziary :evilbat: A moim komarom w ogóle słońce nie przeszkadza, żrą w biały dzień :evil: a tych na rączkach to nie liczyłas :evilbat: Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 nie dość że mi komp chodzi jak żółw /ale nie ten od Just-tea/ to jeszcze z opóżnieniem pościki się wyswietlają :evilbat: Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Mi też czasami coś krzaczy :roll: Żółwik Just-tea to raczej z tych szybkich jest :lol: Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Ide z psiurem bo mi awanture pod drzwiami robi a TZ nieobecny :evil: A pies mój :oops: Quote
Poświata Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Psia kość, to znaczy że gdzie się człowiek nie ruszy to zostaje rzucony na pożarcie :( :roll: ??? Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Poświata, ja już nawet rozważałam przeprowadzenie się do Ciebie, tam pewnie komarów niet :roll: Quote
Olcia Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 u mnie na wsi tak samo nie da się wyjść normalnie żeby się dzikie stado na Ciebie nie rzuciło, a w domku pomaga jedno takie kadzidełka o zapachu drzewa sandałowego i w domu nie ma ani jednego można spokojnie posiedzieć Quote
Katerinas Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='adda']Poświata, ja już nawet rozważałam przeprowadzenie się do Ciebie, tam pewnie komarów niet :roll: hehehe... u Ciebie też latają :wink: U nas wieczorem wyjść sie nie da bo pożerają żywcem :lol: Quote
Poświata Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='adda']Poświata, ja już nawet rozważałam przeprowadzenie się do Ciebie, tam pewnie komarów niet :roll: Starsze dziecko narzeka że pogryzione jest, ale pewnie nie tak jak Wy. Pakuj manatki i przyjeżdżaj, aczkolwiek na balkonie bałagan nadal panuje :P . Quote
Olcia Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 nie marudźcie :P lada dzień pojawią się małe wstrętne muszki latające wszędzie z komarami stanowią świętną całość Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Olcia napisał(a):nie marudźcie :P lada dzień pojawią się małe wstrętne muszki latające wszędzie z komarami stanowią świętną całość U mnie do kompletu pojawiły się wczoraj :evil: Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Katerinas napisał(a):U nas wieczorem wyjść sie nie da bo pożerają żywcem :lol: Tylko wieczorem? :o To dobrze masz :roll: Quote
Olcia Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 no to pewnie u mnie lada dzień będą fujjjjjjjjjjjjj Quote
Amelia23 Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 O rrany! Takie komary som?? :smhair2: No to nie jedziemy na działkę nocować, zeżrą mi dzieciątka żywcem :flop: . Moje są wyjątkowo wredne..., znam je osobiście z tamtego roku :evilbat: Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Poświata napisał(a):Pakuj manatki i przyjeżdżaj, aczkolwiek na balkonie bałagan nadal panuje :P . Mi bałagan niestraszny :D Mogę z psami? Bo czasami to widzę jak na ich nosach po kilka komarów siedzi :evil: Quote
Olcia Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 wypróbujcie te kadzidełka, może u Was też zadziała jak macie w domu, dzwi i okna są otwarte cały czas ale w domku nie ma Quote
Katerinas Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 adda napisał(a):Katerinas napisał(a):U nas wieczorem wyjść sie nie da bo pożerają żywcem :lol: Tylko wieczorem? :o To dobrze masz :roll: Za dnia są ale mało. Jakieś niedobitki latające w cieniu... a może przyzwyczaiłam sie do nich :o :roll: Ale wieczory są mało sympatyczne :roll: Quote
Olcia Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Amelia23 napisał(a):O rrany! Takie komary som?? :smhair2: No to nie jedziemy na działkę nocować, zeżrą mi dzieciątka żywcem :flop: . Moje są wyjątkowo wredne..., znam je osobiście z tamtego roku :evilbat: z maluchem nie polecam zuźka tylko 2 godziny siedziała na działce a wróciła jeden wieli bąbel tak ją pożarły Quote
Amelia23 Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 adda napisał(a): Bo czasami to widzę jak na ich nosach po kilka komarów siedzi :evil: I co mają bąble i siem drapią? :roll: :wink: Quote
Recommended Posts