PIKA Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 adda napisał(a): Freeq jest malinowo-wiśniowe, słodziuchne :angel: Już mi sie podoba :D Quote
Just-tea Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Bleeee pyffo PIKA zgadzam sie gorzkie i wogóle... :errrr: ->aż mnie trzęsie!! Soczek, cola mi nie pomagają, a najgorsze, że zawsze po jakimś czasie mam nadzieje, że ostatnim razem tylko mi sie wydawało i pyffo jest całkiem dobre nio i qpuje , zmęczyć nie mogę . Ostatnio qpiłam Freeq i właściwie to nie wiem czego sie spodziewałam, chyba ,ze bedzie smakował jak tYMBARK wiśniowo-mailnowy czy cóś ,niestety jak zwykel sie rozczarowałam bo pyffo smakowało po prostu jak pyffo esz... :roll: Quote
adda Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 [quote name='asher']Rany, jak wy możecie pic słodkie piwo Z przyjemnością :D Kawę to jeszcze sobie czasem posłodzę A kto słodzi kawę??? :o Smak traci :roll: Quote
adda Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 Just-tea napisał(a):Ostatnio qpiłam Freeq ... pyffo smakowało po prostu jak pyffo esz... :roll: Uprzedzona jesteś :D Przeca słodkie jest 8) Quote
LAZY Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 adda napisał(a):Just-tea napisał(a):Ostatnio qpiłam Freeq ... pyffo smakowało po prostu jak pyffo esz... :roll: Uprzedzona jesteś :D Przeca słodkie jest 8) Zdecydowanie słodsze od reddsa malinowego...jest bardzo slodkie i pyszne! A Gingersa cynamonowego piłyście? Musi byc bardzo zimne i wtedy jest dobre, jak sie robi cieple to juz jest bleee...ale spróbowac warto.. Corone z cytrynka tez lubie...leciutkie piffko... Quote
Just-tea Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 LAZY Gingersa z tych wszytkich wynalazków najbardziej lubie tzn. lubie to chyba za dużo powiedziane, bo ja generalnie pyffa nie lubie... a słodziuchna to jest czekolada, a nie jakiś tam beer :roflt: Quote
adda Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 [quote name='LAZY']Zdecydowanie słodsze od reddsa malinowego...jest bardzo slodkie i pyszne! LAZY prawdę Ci powie :P A Gingersa cynamonowego piłyście? Musi byc bardzo zimne i wtedy jest dobre, jak sie robi cieple to juz jest bleee...ale spróbowac warto.. Próbowałyście :D Wolę Freeq, bo jest słodkie ale z "pazurem", a Gingers tylko słodkie 8) Quote
adda Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 Koma napisał(a):Freeq jest cool 8) Koma tysz prawdę powie :D Quote
adda Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 Just-tea napisał(a):a słodziuchna to jest czekolada Zgrzeszyłabym gdybym zaprzeczyła :lol: Quote
LAZY Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 A tak w ogóle moj kumpel tych wszystich redsow gingersow itd, nie uwaza za piwo. Zawsze mnei pyta:"Chcesz piwo czy reedsa?":P Quote
malawaszka Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 NAMOWIŁY MNIE baboki i pijam właśnie freeq i początek był całkiem całkiem bo zimne i jak słodkie to tak do papierosqoof nie ciągnie, ale już nie mogę :roll: :drinking: :drinking: :drinking: za słodko! Quote
asher Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 LAZY napisał(a):A tak w ogóle moj kumpel tych wszystich redsow gingersow itd, nie uwaza za piwo. Zawsze mnei pyta:"Chcesz piwo czy reedsa?":P I ma chłopak rację. Te redsy i gingersy i inne friki, to nie piwo, to profanacja piwa 8) Quote
adda Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 asher napisał(a): Te redsy i gingersy i inne friki, to nie piwo, to profanacja piwa 8) :evil: Nieprawdą jest to co mówisz :evil: Quote
PIKA Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 asher napisał(a): Kawę to jeszcze sobie czasem posłodzę A fujjjj słodka kawa Just-tea napisał(a): Bleeee pyffo PIKA zgadzam sie gorzkie i wogóle... :errrr: ->aż mnie trzęsie!! Soczek, cola mi nie pomagają, Justa Warkę Strong proponuje ona i jest słodkawa i do tego te soczki i cole :wink: LAZY napisał(a):A Gingersa cynamonowego piłyście? A fuj cynamon :-? Quote
asher Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='adda'][quote name='asher'] Te redsy i gingersy i inne friki, to nie piwo, to profanacja piwa 8) :evil: Nieprawdą jest to co mówisz :evil: Oczywiście, że jest prawdą :evil: Będziemy się bić? 8) Quote
adda Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 PIKA napisał(a):A fujjjj słodka kawa Sie zgadzam 8) Quote
PIKA Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='asher'][quote name='adda'][quote name='asher'] Te redsy i gingersy i inne friki, to nie piwo, to profanacja piwa 8) :evil: Nieprawdą jest to co mówisz :evil: Oczywiście, że jest prawdą :evil: Będziemy się bić? 8) Ty sie chlopom podlizujesz ot co :evilbat: Quote
adda Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 [quote name='asher']Będziemy się bić? 8) E tam, możemy sobie najwyżej dać raz po mordzie i chwatit. Quote
PIKA Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 adda napisał(a):PIKA napisał(a):A fujjjj słodka kawa Sie zgadzam 8) A Ty wiesz, że ja jeszcze rok temu potrafiłam wsypac do filiżanki kawy 3 łyżeczki cukru :roll: Teraz sobie tego nie wyobrażam :o Quote
asher Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='adda']E tam, możemy sobie najwyżej dać raz po mordzie i chwatit. I pójdziemy na piwo :beerchug: [quote name='PIKA']Ty sie chlopom podlizujesz ot co :evilbat: :o Tym, że lubię piwo? :o Quote
adda Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 PIKA napisał(a):A Ty wiesz, że ja jeszcze rok temu potrafiłam wsypac do filiżanki kawy 3 łyżeczki cukru :roll: Teraz sobie tego nie wyobrażam :o Oj, to ja dłużej piję gorzką, ale za to z mlekiem preferuję 8) Quote
adda Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 [quote name='asher'][quote name='adda']E tam, możemy sobie najwyżej dać raz po mordzie i chwatit. I pójdziemy na piwo :beerchug: Yes, na słodkie dobre piwo :lol: Quote
malawaszka Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 kawa tylko z ekspresu ciśnieniowego z pianką i pół łyżeczki cukru :evilbat: Quote
Recommended Posts