PIKA Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='adda'][quote name='PIKA']To się teraz wracaj i ucaluj Irydka :lol: A to wyobrażałaś sobie, że nie ucałuję od razu??? :o Wszystkie trzy ucałowałam 8) To nie przeszkadza wrócić i ucałowac raz jeszcze :D [quote name='adda']A w mojej lodówce czeka pedalski Freeq 8) Pedałam zaprosilas na kolacje? :o Quote
adda Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 [quote name='PIKA']To nie przeszkadza wrócić i ucałowac raz jeszcze :D Nie ma problema, lecę :lol: Pedałem zaprosilas na kolacje? :o Pedałem nikogo nie zapraszałam :roll: Quote
LAZY Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 A ja ostatnio popijam bezalkoholowe Karmi Di Caffee...Pychotka, w sam raz na orzeźwienie w gorące dni, ale pamietajcie aby mocno schłodzic! Co do tego pedalskeigo freeqa to bardzo lubie! Quote
adda Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 [quote name='LAZY']A ja ostatnio popijam bezalkoholowe Karmi Di Caffee... Znam tylko Carmi... :-? I piłam ostatnio nieschłodzone :roll: Fujjj... Co do tego pedalskeigo freeqa to bardzo lubie! Ja też, ja też!!! :D Quote
Poświata Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 No proszę, ciekawe dlaczego akurat dzisiaj przyszło mi powiadomienie, skoro 100 lat mnie tu nie było :oops: :P ? Piffko leje się strumieniami :P :P :P Quote
malawaszka Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 qrcze aż muszę spróbować i chyba sobie zaraz zakupię jak pójdę na psacerek :drinking: Quote
adda Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 Poświata, jak się alkohol leje to i powiadomienia przychodzą :lol: Malawaszka, spróbuj piffka, a jak Ci nie podejdzie to ja dokończę :lol: Quote
adda Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 A ja sobie jeszcze wstawię zdjęcia, a co tam :roll: TZ Lary, w tle mój TZ no i Lara w Radomiu. Quote
Katerinas Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Mnie też tu 100 lat nie było :wink: Wpadam i zaraz znikam... bossszzz.... nie mam nawet czasu czytać tego wszystkiego co żeście wysmarowały :lol: A pifko ciagnie, ciągnie. :D Tyle, że ja takie konkretne lubię :D Proponuję Wam - spróbujcie piwa Corona ... obowiązkowo z kawałeczkiem lemonki (no może być z cytrynki) :D mmmmm........ Quote
adda Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 Lara napisał(a): no i redsika ciagne, inne piwko wchodzi mi tylko po pijaku :oops: Ha ha, może i ja spróbuję takiego sposobu na sikacza :lol: Quote
LAZY Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 malawaszka napisał(a):qrcze aż muszę spróbować i chyba sobie zaraz zakupię jak pójdę na psacerek :drinking: Tego Karmi tez kup ale koeicznie Di caffee i dorbze schłodz! Pycha! Poświata...nosek Ci piwko podpowiedział... :lol: Quote
adda Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 Lara napisał(a): w tych wlosach scietych w rozpaczy.... :cry: Jak to w rozpaczy? :o Quote
Poświata Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Kiedyś, dawno, dawno temu piffkiem się zapijałam, potem po Konradzie mi przeszło jak ręką odjął (kawa zresztą też). Minęło lat 10 ponad i chyba wrócę do starych upodobań, ale tylko w damskim składzie, bo mój TZ w domu i ze mną nie pija :wink: Quote
adda Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 Lara napisał(a):oj, taka tam rozpacz zwiazana z wiekiem :silly: szkoda gadac, odrosna :wink: Aaaaaaaaa........ no tak, jak się człowiek staje pełnoletni to ma deprechę :roll: Quote
adda Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 [quote name='Poświata']bo mój TZ w domu i ze mną nie pija :wink: Biedny, tyle czasu musi w knajpach spędzać :roll: Quote
PIKA Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Lomatko piwo .... :roll: a feeeee :-? Gorzkie :-? Chyba ze z cola albo sokiem malinowym :P Quote
Poświata Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 PIKA napisał(a):Lomatko piwo .... :roll: a feeeee :-? Gorzkie :-? Chyba ze z cola albo sokiem malinowym :P Da się zrobić :P , osłodzimy Ci gorycz :P . Quote
adda Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 Lara napisał(a):ano depreche... tnie jak leci :wink: wlosy, galezie, trawe .... Tak jest, ogolić wsio!!! Quote
adda Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 PIKA napisał(a):Lomatko piwo .... :roll: a feeeee :-? Gorzkie :-? Chyba ze z cola albo sokiem malinowym :P Ale o czym Ty kobieto do mnie mówisz? :o Freeq jest malinowo-wiśniowe, słodziuchne :angel: Quote
asher Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Rany, jak wy możecie pic słodkie piwo :o Kawę to jeszcze sobie czasem posłodzę, ale żeby piwo? :o Quote
Recommended Posts