Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brawo brawo i jeszcze raz brawo, i teraz mogę powiedzieć że moja boląca głowa dzisiaj nie poszła na marne, bo Adda ja sporo wyp.... za powodzenia Irdka, choć o wystawie nie wiedziałam :D

Posted

adda napisał(a):
Ha ha, Olcia, a to już moja druga wystawa, kiedy nie dostałam migreny :D

ja już żadnego bratanka nie chcę tak dzisiaj zdycham że nie wiem praktycznie jak się nazywam, a tak sobie ryjka spiekłam że jak świnka wyglądam czerwona :D

a za twoje piechy też zdrówko było i to nie raz :D

Posted

To cudowne lekarstwo to chyba poranna kawa :lol: Zazwyczaj nie piłam, żeby potem do kibelka nie latać :D Ale wolę latać, niż cierpieć :lol:

Posted

Olcia napisał(a):

Naprawdę? :o Przygotowujesz brata? :wink:
Wiesz co Olcia, to jak będę jechała na następną wystawę, to bądź tak uprzejma i nie wiedz jak się nazywasz :lol: :lol: :lol:

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):

Naprawdę? :o Przygotowujesz brata? :wink:
Wiesz co Olcia, to jak będę jechała na następną wystawę, to bądź tak uprzejma i nie wiedz jak się nazywasz :lol: :lol: :lol:

Adda proszę Cię tylko nie w najbliższym czasie :D

Posted

peter7 napisał(a):
adda: widziałem cię chyba dzisiaj w Radomiu :D, ale nie jestem pewien :roll:
Naprawdę? :D A ja Ciebie widziałam?

Posted

[quote name='PIKA']Adda gratulacje dla Ironka :multi: i Lenki :multi: Dziękuję :D

A gdzie "mój" Irydek? :(
Irońcio został w domu :( I dopóki nie sprawimy sobie większego samochodu nie mamy szans zabierać trzech kudłaczy :roll:

Posted

peter7 napisał(a):
Ale nie jestem pewien czy to ty byłaś? Wystawiałaś leona w szczeniakach i byłas na BISie szczeniat???
Tak :P

Posted

Oj upał był rzeczywiście okropny.
Mam nawet wasze zdięcie tylko zrobione od tyłu :oops: bo stałem naprzeciwko tego namiotu zielonego. Jak jutro przesle guciowi zeby wkleiła to zobaczysz :D