Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asher napisał(a):
roll: Miałam na myśli, że ze szczęścia ci się plącze...
8)

aaaaa teraz wszystko jasne :D
ślunzak to zawsze ślunzak :D

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No cóż , będziem się widzieć dopiero w sobotę 21 wieczorkiem , zabiera się z moim pierworodnym do kina na Gwiezdne Wojny ,do Teatru Ziemii Rybnickiej/ :wink: /

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
No cóż , będziem się widzieć dopiero w sobotę 21 wieczorkiem , zabiera się z moim pierworodnym do kina na Gwiezdne Wojny ,do Teatru Ziemii Rybnickiej/ :wink: /

Ala to 22 to ostatni termin, nadsyłania zdjęć :D

Posted

Olcia napisał(a):
ps. Ala dzisiaj mamy już 19, zaraz 20 maja gdzie są zdjęcia dla mnie :evil:
He he, w kalendarzu sobie zapisałaś? :lol:

Posted

No i wróciliśmy z Radomia :D Jestem wielce zadowolona, bo Lenka moja została Najlepszą Suką w Rasie, dostała BOB i co najważniejsze dostała wniosek CWC i tym samym ukończyła Championat!!!
Natomiast Ironek został BOB Puppy, zostaliśmy na Best Puppy in Show i tam uplasował się na III miejscu!!! Przed nim był whippet i staffik. Dostał śliczny puchar :D

Posted

adda ostatnio wstawiłaś fotke 19 maja, czas najwyższy na coś nowego!!! wiec barkiem sił sie nie wykręcaj tylko do dzieła !!zjedz troche delicji(gdzies obiło mi sie o uszy, ze lubisz :grins: ) to podładujesz akumulatory :biggrina:

Posted

GRATULACJE!!! Jestem z Was dumna!!! Spisaliscie się wspaniale! A z Ironka to widac będzie interek jak sie patrzy!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

BRAWO! :buzi: