Olcia Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='adda']Dzięki Olcia :P :P :P skoro Irdek z Kacprem, z tego samego dnia to nie będzie problemu jakiego psiaka będzie miał młody jak troche podrośnie :D Quote
adda Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 Olcia napisał(a):skoro Irdek z Kacprem, z tego samego dnia to nie będzie problemu jakiego psiaka będzie miał młody jak troche podrośnie :D :lol: :lol: :lol: I tak trzymać :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):skoro Irdek z Kacprem, z tego samego dnia to nie będzie problemu jakiego psiaka będzie miał młody jak troche podrośnie :D :lol: :lol: :lol: I tak trzymać :lol: :lol: :lol: Adda to bedzie musiala mieć rękę na pulsie za jakieś 2 latka, żeby fajnego szczeniaka nam wykąbinować :D Quote
adda Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 Olcia napisał(a):Adda to bedzie musiala mieć rękę na pulsie za jakieś 2 latka, żeby fajnego szczeniaka nam wykąbinować :D Nie ma problema, będzie najlepszy :D Quote
Olcia Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):Adda to bedzie musiala mieć rękę na pulsie za jakieś 2 latka, żeby fajnego szczeniaka nam wykąbinować :D Nie ma problema, będzie najlepszy :D już właśnie sobie wyobraziłam minę brata jak mnie wyklina z rodziny :D Quote
adda Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 Olcia napisał(a):już właśnie sobie wyobraziłam minę brata jak mnie wyklina z rodziny :D Piesków nie lubi? :lol: Quote
Olcia Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):już właśnie sobie wyobraziłam minę brata jak mnie wyklina z rodziny :D Piesków nie lubi? :lol: lubi od zawsze miali psy, teraz tylko od grudnia mają przerwę jak fobia odeszła, więc pewnie za jakieś 2-4 miesiące będzie pies, ale miał być mały więc, leoś, to może być lekki szok, ale zawsze mogę mu pokazać wilczarza który jest większy, i powiem że teraz leosie to najmniejsze psy :D Quote
adda Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 Olcia napisał(a): ale zawsze mogę mu pokazać wilczarza który jest większy, i powiem że teraz leosie to najmniejsze psy :D Spryciula :D Quote
LAZY Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Zdrowie Irydka!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
adda Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 Nieustające :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Olcia Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a): ale zawsze mogę mu pokazać wilczarza który jest większy, i powiem że teraz leosie to najmniejsze psy :D Spryciula :D w przynoszeniu nowych zwierząt do domu, to ja byłam dobra od dziecka i wciskania kitu rodzicom, że np znalazłam biednego króliczka na klatce schodowej, widocznie komuś uciekł i poszukam właściciela, dopiero jak np. z pieniędzy za lekcje z panina kupiłam królika, dopiero pożniej wyszło na jaw jak przyszło ponaglenie o zapłacie za lekcje Quote
Olcia Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 a tak z ciekawości spytam co Irduś na urodzinki dostał??? Quote
Olcia Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 jakoś tak z samo siebie wychodziło :oops: , a pianina nienawidziłam Quote
adda Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 Olcia napisał(a):a tak z ciekawości spytam co Irduś na urodzinki dostał??? Goorę przysmaków :P Wszystkie dostały :D Quote
Olcia Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):a tak z ciekawości spytam co Irduś na urodzinki dostał??? Goorę przysmaków :P Wszystkie dostały :D to w takim razie prawidłowo :D a od cioci daj im soczystego buziaka z jęzorkiem :D Quote
asher Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='Olcia']a od cioci daj im soczystego biziaka z jęzorkiem :D :hmmmm: a co to? Quote
Olcia Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='asher'][quote name='Olcia']a od cioci daj im soczystego biziaka z jęzorkiem :D :hmmmm: a co to? :oops: buziaka miało być :oops: Quote
Alicja Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 OOOOOOOOOOOO , cioteczce Olci język się plącze /po psich mordkach :lol: Quote
Olcia Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):OOOOOOOOOOOO , cioteczce Olci język się plącze /po psich mordkach :lol: a jak czasami tylko kolczykiem o kiełka zachaczę , ale tak to jest ok :lol: Quote
asher Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):OOOOOOOOOOOO , cioteczce Olci język się plącze /po psich mordkach :lol: Wiesz, w taki dzień, to ja się nie dziwię :D Quote
Olcia Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):OOOOOOOOOOOO , cioteczce Olci język się plącze /po psich mordkach :lol: Wiesz, w taki dzień, to ja się nie dziwię :D no no wypraszam sobie ja jeszcze dzisiaj nic nie piłam, nawet pół piwa, by mnie zwaliło z nóg po nieprzespanej nocy :D , to dzisiaj nie chce probować, za to jutro ................ Quote
Alicja Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Olcia co jutro :o no powiedz ,powiedz , :wink: :lol: Quote
Olcia Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia co jutro :o no powiedz ,powiedz , :wink: :lol: mam wolne, wieczorem zabawa a w sobote pewnie na spacer na pola na zlapanie świerzego powietrza :D ps. Ala dzisiaj mamy już 19, zaraz 20 maja gdzie są zdjęcia dla mnie :evil: Quote
asher Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Olcia napisał(a):asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):OOOOOOOOOOOO , cioteczce Olci język się plącze /po psich mordkach :lol: Wiesz, w taki dzień, to ja się nie dziwię :D no no wypraszam sobie ja jeszcze dzisiaj nic nie piłam, nawet pół piwa, by mnie zwaliło z nóg po nieprzespanej nocy :D , to dzisiaj nie chce probować, za to jutro ................ No masz, a tej oprócz upojnych chwil ze Ślunzakiem, to tylko jedno w głowie :roll: Miałam na myśli, że ze szczęścia ci się plącze... 8) Quote
Recommended Posts