Olcia Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Waszunia teraz to bym tego nie robiła, po pwrocie z pół wyglądam podobnie jak one, bo na początek psy się troszkę skąpały, a później do pańci na kolanka :D Quote
Olcia Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 malawaszka napisał(a):a som fotecki??? :PWind wstawi w spotkano w warszawie, jak tylko dojedzie do domciu Quote
malawaszka Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 łooohohooo ale to będą dopiero fotki :klacz: już się nie mogę doczekać :angel: Quote
adda Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 [quote name='malawaszka']najpierw bym wykąpała :lol: Z higieną nie należy przesadzać :roll: Piach sam odpadnie, najwyżej trochę w zębach pozgrzyta :D Oficjalnie mówię, że w środkach czystości Lenka była kąpana raz w życiu, jakieś dwa lata temu, a pozostałe psy w ogóle 8) Quote
Olcia Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 [quote name='adda'][quote name='malawaszka']najpierw bym wykąpała :lol: Z higieną nie należy przesadzać :roll: Piach sam odpadnie, najwyżej trochę w zębach pozgrzyta :D Oficjalnie mówię, że w środkach czystości Lenka była kąpana raz w życiu, jakieś dwa lata temu, a pozostałe psy w ogóle 8) ja do piachu przyzwyczajona :D , ale dzisiaj padł rekord 4 pary spodni w ciągu dosłownie paru godzin brudne jak u robotnika na budowie Quote
Evelina Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 adda napisał(a):Oficjalnie mówię, że w środkach czystości Lenka była kąpana raz w życiu, jakieś dwa lata temu, a pozostałe psy w ogóle 8)No to witaj w klubie :lol: Ja swojej psicy chyba tylko raz zaaplikowalam to co bylo pod reka, jakis szampon czy plyn do kapieli, gdy sie w kaczym goownie wypaprala. :lol: A tak to pies nie wie co to kapiel. Jakas samoczyszczaca odmiana mi sie trafila, mimo ze na bialym wszystko powinno byc widoczne. :roll: Ma juz ponad trzy lata, a wlasciwie totalnej kapieli jeszcze nie zaznala. 8) Quote
adda Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 Evelina napisał(a):Ma juz ponad trzy lata, a wlasciwie totalnej kapieli jeszcze nie zaznala. 8) Moje to samo :D Uważam, że jak od czasu do czasu popływają w jakimś akwenie to im wystarczy w zupełności 8) Quote
Olcia Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Evelina napisał(a):adda napisał(a):Oficjalnie mówię, że w środkach czystości Lenka była kąpana raz w życiu, jakieś dwa lata temu, a pozostałe psy w ogóle 8)No to witaj w klubie :lol: Ja swojej psicy chyba tylko raz zaaplikowalam to co bylo pod reka, jakis szampon czy plyn do kapieli, gdy sie w kaczym goownie wypaprala. :lol: A tak to pies nie wie co to kapiel. Jakas samoczyszczaca odmiana mi sie trafila, mimo ze na bialym wszystko powinno byc widoczne. :roll: Ma juz ponad trzy lata, a wlasciwie totalnej kapieli jeszcze nie zaznala. 8) to masz bardzo wyjątkowy egzemplarz :o , west moich znajomych po nawet delikatnej zabawie z moimi brudasami jest zaraz czarna, a każdy spacer = coraz brudniejsza sunia Quote
malawaszka Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 a w goownie wam się nigdy za szczenięctwa nie wytarzały sucze??? :o Quote
adda Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 malawaszka napisał(a):a w goownie wam się nigdy za szczenięctwa nie wytarzały sucze??? :o Nie 8) Quote
Olcia Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):a w goownie wam się nigdy za szczenięctwa nie wytarzały sucze??? :o Nie 8) moje tylko w szprotkach a to gorzej niz goowno :evil: Quote
malawaszka Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):a w goownie wam się nigdy za szczenięctwa nie wytarzały sucze??? :o Nie 8) szcześciara :-? Quote
Daga_i_Oskar Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Fotki ze spotkania obejrzane i wdze, ze spotkanko w pełni udane. Gratuluje ! Quote
Evelina Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 [quote name='adda'][quote name='malawaszka']a w goownie wam się nigdy za szczenięctwa nie wytarzały sucze??? :o Nie 8)Raz w "kaczównie" sie wypaprała i tyle tego było. I swinstwa takowego tyz nie spozywa 8) Mojej, podobnie jak Adda, pod koniec brudnego spaceru pozwalam na wejscie do jeziorka, zeby sie napila wody i to calkowicie wystarcza by czysta, mokra nieco jedynie, wrocila do domciu. 8) Quote
Olcia Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Daga&Oskar napisał(a):Fotki ze spotkania obejrzane i wdze, ze spotkanko w pełni udane. Gratuluje ! to były wczorajsze na dzisiejsze czekamy Quote
Daga_i_Oskar Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Olcia napisał(a):Daga&Oskar napisał(a):Fotki ze spotkania obejrzane i wdze, ze spotkanko w pełni udane. Gratuluje ! to były wczorajsze na dzisiejsze czekamy Olcia na dzisiejsze takze czekam i chetnie poogladam nowa porcję ;) Quote
Olcia Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Daga&Oskar napisał(a):Olcia napisał(a):Daga&Oskar napisał(a):Fotki ze spotkania obejrzane i wdze, ze spotkanko w pełni udane. Gratuluje ! to były wczorajsze na dzisiejsze czekamy Olcia na dzisiejsze takze czekam i chetnie poogladam nowa porcję ;) już są w topicu zapraszam Quote
Daga_i_Oskar Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Olcia napisał(a):Daga&Oskar napisał(a):Olcia napisał(a):Daga&Oskar napisał(a):Fotki ze spotkania obejrzane i wdze, ze spotkanko w pełni udane. Gratuluje ! to były wczorajsze na dzisiejsze czekamy Olcia na dzisiejsze takze czekam i chetnie poogladam nowa porcję ;) już są w topicu zapraszam Już lecę :) Quote
Wind Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Czytam i czytam i oczom nie wierze ;) Fe, fe, fe brudaski Wy moje! Nie myc sie to jedno, ale zeby sie tym przechwalac to juz lekka przesada :lol: A Majusia bywa kapana ... i to prawie raz na tydzien ... czyscioszek moj kochany :iloveyou: :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 [quote name='Wind']Czytam i czytam i oczom nie wierze ;) Fe, fe, fe brudaski Wy moje! Nie myc sie to jedno, ale zeby sie tym przechwalac to juz lekka przesada :lol: :lol: Ale ja się myję :lol: Regularnie :lol: :lol: :lol: A Majusia bywa kapana ... i to prawie raz na tydzien ... czyscioszek moj kochany :iloveyou: :lol: :lol: :lol: Aaa... bo Ty masz ozdobnika a my stróże :lol: :lol: :lol: Quote
Wind Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 adda, Za ozdobnika to my sie smiertelnie obrazamy :evil: :evil: :evil: My teriery! Z krwi i z kosci ... z gabarytow moze troche mniej :lol: Quote
Recommended Posts