Olcia Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):No jak już tak nalegasz ......Piotruś . :P :evil: :x :evil: rany dlaczego wlasnie tak :cry: Quote
Alicja Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 A to jakaś awersja do tego imienia......... :( Szkoda.... :( Quote
asher Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 [quote name='malawaszka']dyć prowda :( Oliwkę do lykorza zabrali i kozali łostać w szpitolu bo ij sie zółtoczka nie kce skóńczyć :( Oj :( Ale to raczej nic poważnego, chyba niektóre dzieci tak po prostu mają... I dobrze, że malutką zbadają dokładnie. Nie martw się :buzi: Olcia, to w końcu mam brac tego Ślunzoka, czy nie? Bo mówisz, że mam brać, ale sama się o foty dopominasz :roll: Sie pogubiłam... Jeszcze pozostaje kwestia, czy Alicjarydzewska mi go da :lol: No i czy ja go będe chciała, skoro on nie rodowity ślunzok :-? Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A to jakaś awersja do tego imienia......... :( Szkoda.... :( oj tak ale przecie nie jednemu psu burek na imie :D Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 [quote name='asher'][quote name='malawaszka']dyć prowda :( Oliwkę do lykorza zabrali i kozali łostać w szpitolu bo ij sie zółtoczka nie kce skóńczyć :( Oj :( Ale to raczej nic poważnego, chyba niektóre dzieci tak po prostu mają... I dobrze, że malutką zbadają dokładnie. Nie martw się :buzi: Olcia, to w końcu mam brac tego Ślunzoka, czy nie? Bo mówisz, że mam brać, ale sama się o foty dopominasz :roll: Sie pogubiłam... Jeszcze pozostaje kwestia, czy Alicjarydzewska mi go da :lol: No i czy ja go będe chciała, skoro on nie rodowity ślunzok :-? Asher jak zobaczymy zdjecia to bedziemy dalej debatowac :D , jak dla mnie to na razie jest jeden maly minusik imie :oops: Quote
Alicja Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Asher to może Olci zostawimy tego z importu , a dla ciebie się rozejżymy za oryginalnym/tylko podaj przekrój wiekowy bo moge się machnąć z zamówieniem i przygrucham coś z mojego rocznika ,no i będzie klapa/ :oops: :wink: Quote
adda Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Olcia napisał(a):rany dlaczego wlasnie tak :cry: Piotruś Pan 8) Olcia, przynajmniej się nie pomylisz :lol: Quote
adda Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Asher to może Olci zostawimy tego z importu Coś mnie ominęło? :o Quote
asher Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 [quote name='Olcia']jak dla mnie to na razie jest jeden maly minusik imie :oops: A wiesz, że dla mnie też :o Alicjarydzewska, dobra, idę na ten układ 8) Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Asher to może Olci zostawimy tego z importu Coś mnie ominęło? :o chyba o tego Pana ze strony misterow chodzilo ale nie jestem pewna Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):rany dlaczego wlasnie tak :cry: Piotruś Pan 8) Olcia, przynajmniej się nie pomylisz :lol: o tak napewno bym sie nie mylila :lol: Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Asher to może Olci zostawimy tego z importu , a dla ciebie się rozejżymy za oryginalnym/tylko podaj przekrój wiekowy bo moge się machnąć z zamówieniem i przygrucham coś z mojego rocznika ,no i będzie klapa/ :oops: :wink: a bo one mi import Piotrusia Pana , zostawily a dla Asher szukaja prawdziwego chopa, ej no nie tak to sie mialo sakonczyc :o Quote
Alicja Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Olcia z importu to ten Piotruś nieśląski Ślązak ,oj jaka ty przez te króliki rozkojarzona jesteś. :wink: Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 bo sie napatrzylam na kroliczki i zal sie zrobilo :D Quote
asher Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Asher to może Olci zostawimy tego z importu , a dla ciebie się rozejżymy za oryginalnym/tylko podaj przekrój wiekowy bo moge się machnąć z zamówieniem i przygrucham coś z mojego rocznika ,no i będzie klapa/ :oops: :wink: Jaka klapa? :o Ja łykam od 30 wzwyż 8) ło rany, własnie się kapnęłam, że może gafę popełniłam :oops: Alicjarydzewska jeśli masz mniej niż 30 to przepraszam :modla: :oops: :oops: :oops: Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 asher napisał(a): Ja łykam od 30 wzwyż 8) jak dla mnie tez ok tylko nie przesadzaj za bardzo z tym w zwyż :lol: Quote
asher Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 No wiesz, ewentualna łysinka mi nie przeszkadza. Byleby na chodzie był i miał otwarty umysł. I poczucie humoru - to sprawa priorytetowa 8) Serce dla zwierzaków jest poza dyskusją. Ogranicze się do ssaków, pająków i innych w tym typie kochac nie musi :lol: Quote
adda Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 Wczorajsze Pola Mokotowskie, spotkanie Dogomaniaków (zdjęcia na offie), spotkane leośki: sztuk trzy :D Giuseppe. LAZY z Welloną. Mama Wellony, Cea. Quote
adda Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 No, po dzieciaczkach jeszcze ściamniała, tak mówił pan od Cyni, a Wellona taka ciemno ruda 8) Quote
malawaszka Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 haha najpierw narada, obgadanie trasy a potem dawajjj wariactwa :angel: :lol: Quote
adda Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 [quote name='malawaszka']haha najpierw narada, obgadanie trasy a potem dawajjj wariactwa :angel: :lol: He he, nie pomyślałam, że to może tak wyglądać :lol: A TZ sypie sobie ziemie na skalniak, już widzę, że chyba będzie musiał mur chiński zrobić, coby mu się tam coś ostało :lol: Quote
Olcia Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Adda te Twoje leośki, normalnie tylko wziąć wyściskać i schrupać :D Quote
Recommended Posts