Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']dyć prowda :( Oliwkę do lykorza zabrali i kozali łostać w szpitolu bo ij sie zółtoczka nie kce skóńczyć :(

Oj :( Ale to raczej nic poważnego, chyba niektóre dzieci tak po prostu mają... I dobrze, że malutką zbadają dokładnie. Nie martw się :buzi:

Olcia, to w końcu mam brac tego Ślunzoka, czy nie? Bo mówisz, że mam brać, ale sama się o foty dopominasz :roll: Sie pogubiłam...
Jeszcze pozostaje kwestia, czy Alicjarydzewska mi go da :lol:
No i czy ja go będe chciała, skoro on nie rodowity ślunzok :-?

Posted

[quote name='asher'][quote name='malawaszka']dyć prowda :( Oliwkę do lykorza zabrali i kozali łostać w szpitolu bo ij sie zółtoczka nie kce skóńczyć :(

Oj :( Ale to raczej nic poważnego, chyba niektóre dzieci tak po prostu mają... I dobrze, że malutką zbadają dokładnie. Nie martw się :buzi:

Olcia, to w końcu mam brac tego Ślunzoka, czy nie? Bo mówisz, że mam brać, ale sama się o foty dopominasz :roll: Sie pogubiłam...
Jeszcze pozostaje kwestia, czy Alicjarydzewska mi go da :lol:
No i czy ja go będe chciała, skoro on nie rodowity ślunzok :-?

Asher jak zobaczymy zdjecia to bedziemy dalej debatowac :D , jak dla mnie to na razie jest jeden maly minusik imie :oops:

Posted

Asher to może Olci zostawimy tego z importu , a dla ciebie się rozejżymy za oryginalnym/tylko podaj przekrój wiekowy bo moge się machnąć z zamówieniem i przygrucham coś z mojego rocznika ,no i będzie klapa/ :oops: :wink:

Posted

[quote name='Olcia']jak dla mnie to na razie jest jeden maly minusik imie :oops:

A wiesz, że dla mnie też :o

Alicjarydzewska, dobra, idę na ten układ 8)

Posted

adda napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
Asher to może Olci zostawimy tego z importu
Coś mnie ominęło? :o

chyba o tego Pana ze strony misterow chodzilo ale nie jestem pewna

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
rany dlaczego wlasnie tak :cry:
Piotruś Pan 8)
Olcia, przynajmniej się nie pomylisz :lol:

o tak napewno bym sie nie mylila :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Asher to może Olci zostawimy tego z importu , a dla ciebie się rozejżymy za oryginalnym/tylko podaj przekrój wiekowy bo moge się machnąć z zamówieniem i przygrucham coś z mojego rocznika ,no i będzie klapa/ :oops: :wink:

a bo one mi import Piotrusia Pana , zostawily a dla Asher szukaja prawdziwego chopa, ej no nie tak to sie mialo sakonczyc :o

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Asher to może Olci zostawimy tego z importu , a dla ciebie się rozejżymy za oryginalnym/tylko podaj przekrój wiekowy bo moge się machnąć z zamówieniem i przygrucham coś z mojego rocznika ,no i będzie klapa/ :oops: :wink:

Jaka klapa? :o Ja łykam od 30 wzwyż 8)

ło rany, własnie się kapnęłam, że może gafę popełniłam :oops: Alicjarydzewska jeśli masz mniej niż 30 to przepraszam :modla:
:oops: :oops: :oops:

Posted

No wiesz, ewentualna łysinka mi nie przeszkadza. Byleby na chodzie był i miał otwarty umysł. I poczucie humoru - to sprawa priorytetowa 8)
Serce dla zwierzaków jest poza dyskusją. Ogranicze się do ssaków, pająków i innych w tym typie kochac nie musi :lol:

Posted

Wczorajsze Pola Mokotowskie, spotkanie Dogomaniaków (zdjęcia na offie), spotkane leośki: sztuk trzy :D

Giuseppe.

LAZY z Welloną.

Mama Wellony, Cea.

Posted

[quote name='malawaszka']haha najpierw narada, obgadanie trasy a potem dawajjj wariactwa :angel: :lol: He he, nie pomyślałam, że to może tak wyglądać :lol:
A TZ sypie sobie ziemie na skalniak, już widzę, że chyba będzie musiał mur chiński zrobić, coby mu się tam coś ostało :lol: