adda Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Przede wszystkim to mów prawdę 8) Jeśli chodzi o klapę, to nie znam faceta, który by spuszczał :evil: Quote
Alicja Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Ja znam ,ja znam mój osobisty TZ spuszcza ,od kiedy mu szczoteczka do zębów z półeczki do kibelka nura dała :lol: Obiecuję będę mówić prawdę, całą prawdę i tylko prawdę....etc :wink: Quote
adda Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ja znam ,ja znam mój osobisty TZ spuszcza ,od kiedy mu szczoteczka do zębów z półeczki do kibelka nura dała :lol: Ale no widzisz, on nie tak sam z siebie, tylko z szczoteczki :roll: Quote
Alicja Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 No ale szczoteczka była jego .I zostań tu teraz wieczorkiem bez szczotki :o .Więc aby nie było 2 razu to sam zaczął opuszczać :lol: Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 wrocilam do domu padnieta zmachana jak pies pluto a tu nic zadnych szczegolow oj chyba bede musiala z wami powaznie porozmawiac :lol: Quote
Alicja Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Nie .Wydębił nową ,taką z zapasów typu w razie czego. Coś ty ,myślałaś że ja bym go potem do wyrka wpóściła z pachnącym oddechem/ :lol: / Quote
Alicja Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 No jakoś tak głupio było mi zaproponować takie luxusy. Quote
Alicja Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Ja to musze sie teraz troche przychlebiac ,bo siedze na kompie a chłopaki sie mogą zbuntować,bo prace domowe coś licho się toczą.A to rzucę jakieś dobre słówko, a to pokażę jak się fotki przesyła/dziecko wie aleTZ w domu nie załapuje się na komp/a to ciasteczko kupię/piec mi się nie chce,bo szkoda czasu/,no i jeszcze mnie zawozi z matołkiem na szkolenie/nie mam prawka :oops: / Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ja to musze sie teraz troche przychlebiac ,bo siedze na kompie a chłopaki sie mogą zbuntować,bo prace domowe coś licho się toczą.A to rzucę jakieś dobre słówko, a to pokażę jak się fotki przesyła/dziecko wie aleTZ w domu nie załapuje się na komp/a to ciasteczko kupię/piec mi się nie chce,bo szkoda czasu/,no i jeszcze mnie zawozi z matołkiem na szkolenie/nie mam prawka :oops: / Ala dwa kompy i siec i po problemie :lol: TZ tez skorzysta Quote
adda Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Eh, Alicja, to Ty ciężki żywot masz, jak musisz tak się wdzięczyć :roll: Quote
Alicja Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 No to lepiej 3 , bo i dla młodego by było.No i niańka do wyprowadzania psa . Ale Olcia ,jeszcze mi TZta na Dogo potrzeba............ :evil: Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):No to lepiej 3 , bo i dla młodego by było.No i niańka do wyprowadzania psa . Ale Olcia ,jeszcze mi TZta na Dogo potrzeba............ :evil: no raczej niech Tz tu nie wchodzi, bo bedziesz miala szlaban na dogo :lol: Quote
adda Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):jeszcze mi TZta na Dogo potrzeba............ :evil: Lepiej nie, lepiej nie :roll: Quote
Wind Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 [quote name='dobrotliwa adda'] Mylisz się, Wind i ja tylko pomagamy Olci :P Dokladnie tak! I jakiekolwiek stwierdzenia w stylu [quote name='podejrzliwa Alicja']A właściwie to mi wygląda ze chętnych na kawalera tu jest więcej, :lol: sa gleboko nie na miejscu ;) :lol: :lol: :lol: [quote name='Olcia']wrocilam do domu padnieta zmachana jak pies pluto a tu nic zadnych szczegolow oj chyba bede musiala z wami powaznie porozmawiac Tez mialam nadzieje, ze sprawa bardziej sie rozwinie. A mamy jedynie gatke-szmatke o klapie od kibelka i blakajacej sie w niej szczoteczce :lol: :lol: :lol: A swoja droga, to doskonala metoda dydaktyczna. Tylko u mnie w domu, szczoteczka musialaby przeskoczyc jakis metr pomiedzy umywalka a WC, na dodatek wykonujac w locie ostry prawoskretny manewr . Coz ale czego sie nie robi dla postepu Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 [quote name='Wind'][quote name='dobrotliwa adda'] Mylisz się, Wind i ja tylko pomagamy Olci :P Dokladnie tak! I jakiekolwiek stwierdzenia w stylu [quote name='podejrzliwa Alicja']A właściwie to mi wygląda ze chętnych na kawalera tu jest więcej, :lol: sa gleboko nie na miejscu ;) :lol: :lol: :lol: [quote name='Olcia']wrocilam do domu padnieta zmachana jak pies pluto a tu nic zadnych szczegolow oj chyba bede musiala z wami powaznie porozmawiac Tez mialam nadzieje, ze sprawa bardziej sie rozwinie. A mamy jedynie gatke-szmatke o klapie od kibelka i blakajacej sie w niej szczoteczce :lol: :lol: :lol: A swoja droga, to doskonala metoda dydaktyczna. Tylko u mnie w domu, szczoteczka musialaby przeskoczyc jakis metr pomiedzy umywalka a WC, na dodatek wykonujac w locie ostry prawoskretny manewr . Coz ale czego sie nie robi dla postepu Widzisz Wind jakie one okropne zdjecia nie chce dac cobysmy ocenily, chyba mysla ze w ciemno pojde :lol: i oczy mi tu mydla ze niby szczoteczki do kibelka nie bedzie wrzucal :lol: Quote
adda Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Wind napisał(a):Olcia napisał(a):wrocilam do domu padnieta zmachana jak pies pluto a tu nic zadnych szczegolow oj chyba bede musiala z wami powaznie porozmawiac Tez mialam nadzieje, ze sprawa bardziej sie rozwinie. A mamy jedynie gatke-szmatke o klapie od kibelka i blakajacej sie w niej szczoteczce :lol: :lol: :lol: Olcia już cofała swoją wypowiedź :evilbat: Trza najpierw wsio obadać, później krytykować :evilbat: :lol: Quote
Alicja Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Wind , możesz zastosowac metodę katapulty. :wink: U mnie nie było problemu ,bo półeczkę mamy nad kibelkiem we wnęce ,a umywalka jest 20cm od kibelka ,więc jakby sie nie doszukiwał to nie mógł być przypadek. :lol: Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 adda napisał(a):Wind napisał(a):Olcia napisał(a):wrocilam do domu padnieta zmachana jak pies pluto a tu nic zadnych szczegolow oj chyba bede musiala z wami powaznie porozmawiac Tez mialam nadzieje, ze sprawa bardziej sie rozwinie. A mamy jedynie gatke-szmatke o klapie od kibelka i blakajacej sie w niej szczoteczce :lol: :lol: :lol: Olcia już cofała swoją wypowiedź :evilbat: Trza najpierw wsio obadać, później krytykować :evilbat: :lol: oj przepraszam :oops: piewsze co weszlam do domu to na twoj topic od razu, nawet butow jeszcze nie zdjelam , kurtke sie dalo zdjac na szybko :D Quote
adda Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Olcia napisał(a):oj przepraszam :oops: piewsze co weszlam do domu to na twoj topic od razu, nawet butow jeszcze nie zdjelam , kurtke sie dalo zdjac na szybko :D Trza było najsamwprzód na swój topik, w końcu to kawaler dla Ciebie :roll: Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):oj przepraszam :oops: piewsze co weszlam do domu to na twoj topic od razu, nawet butow jeszcze nie zdjelam , kurtke sie dalo zdjac na szybko :D Trza było najsamwprzód na swój topik, w końcu to kawaler dla Ciebie :roll: tylko ze ja biedna sierotka maryska pogubilam sie co dzie jest, gdzie psy a gdzie kawalerowie :oops: Quote
Alicja Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Olcia a butki juz rozebrałas , bo nóżki muszą odpocząć. :-? Mój TZ nie ma wstępu do pokoju jak siedze na Dogo.On nawet nie wie ze sie gdzies na focie pęta :oops: Quote
Wind Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Alicja napisał(a):Wind , możesz zastosowac metodę katapulty. :wink: Nie wiem, czy to u mnie przejdzie :roll: Moj przyzwyczajony juz jest do tego, ze jak cos chce zmienic to sabotuje :lol: Np. nowa komorka dostaje wtedy, gdy usmiercam ta stara :lol: Albo drukarke ... ostatnio tez pomagam jej zejsc, bo uznalam ze czas na zmiany :lol: Quote
Recommended Posts