Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja znam ,ja znam mój osobisty TZ spuszcza ,od kiedy mu szczoteczka do zębów z półeczki do kibelka nura dała :lol:
Obiecuję będę mówić prawdę, całą prawdę i tylko prawdę....etc :wink:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Ja znam ,ja znam mój osobisty TZ spuszcza ,od kiedy mu szczoteczka do zębów z półeczki do kibelka nura dała :lol:
Ale no widzisz, on nie tak sam z siebie, tylko z szczoteczki :roll:

Posted

Ja to musze sie teraz troche przychlebiac ,bo siedze na kompie a chłopaki sie mogą zbuntować,bo prace domowe coś licho się toczą.A to rzucę jakieś dobre słówko, a to pokażę jak się fotki przesyła/dziecko wie aleTZ w domu nie załapuje się na komp/a to ciasteczko kupię/piec mi się nie chce,bo szkoda czasu/,no i jeszcze mnie zawozi z matołkiem na szkolenie/nie mam prawka :oops: /

Posted

Ja to musze sie teraz troche przychlebiac ,bo siedze na kompie a chłopaki sie mogą zbuntować,bo prace domowe coś licho się toczą.A to rzucę jakieś dobre słówko, a to pokażę jak się fotki przesyła/dziecko wie aleTZ w domu nie załapuje się na komp/a to ciasteczko kupię/piec mi się nie chce,bo szkoda czasu/,no i jeszcze mnie zawozi z matołkiem na szkolenie/nie mam prawka :oops: /

Ala dwa kompy i siec i po problemie :lol: TZ tez skorzysta

Posted

No to lepiej 3 , bo i dla młodego by było.No i niańka do wyprowadzania psa .
Ale Olcia ,jeszcze mi TZta na Dogo potrzeba............ :evil:

no raczej niech Tz tu nie wchodzi, bo bedziesz miala szlaban na dogo :lol:

Posted

[quote name='dobrotliwa adda'] Mylisz się, Wind i ja tylko pomagamy Olci :P

Dokladnie tak! I jakiekolwiek stwierdzenia w stylu

[quote name='podejrzliwa Alicja']A właściwie to mi wygląda ze chętnych na kawalera tu jest więcej, :lol:

sa gleboko nie na miejscu ;) :lol: :lol: :lol:

[quote name='Olcia']wrocilam do domu padnieta zmachana jak pies pluto a tu nic zadnych szczegolow oj chyba bede musiala z wami powaznie porozmawiac

Tez mialam nadzieje, ze sprawa bardziej sie rozwinie. A mamy jedynie gatke-szmatke o klapie od kibelka i blakajacej sie w niej szczoteczce :lol: :lol: :lol:
A swoja droga, to doskonala metoda dydaktyczna. Tylko u mnie w domu, szczoteczka musialaby przeskoczyc jakis metr pomiedzy umywalka a WC, na dodatek wykonujac w locie ostry prawoskretny manewr . Coz ale czego sie nie robi dla postepu

Posted

[quote name='Wind'][quote name='dobrotliwa adda'] Mylisz się, Wind i ja tylko pomagamy Olci :P

Dokladnie tak! I jakiekolwiek stwierdzenia w stylu

[quote name='podejrzliwa Alicja']A właściwie to mi wygląda ze chętnych na kawalera tu jest więcej, :lol:

sa gleboko nie na miejscu ;) :lol: :lol: :lol:

[quote name='Olcia']wrocilam do domu padnieta zmachana jak pies pluto a tu nic zadnych szczegolow oj chyba bede musiala z wami powaznie porozmawiac

Tez mialam nadzieje, ze sprawa bardziej sie rozwinie. A mamy jedynie gatke-szmatke o klapie od kibelka i blakajacej sie w niej szczoteczce :lol: :lol: :lol:
A swoja droga, to doskonala metoda dydaktyczna. Tylko u mnie w domu, szczoteczka musialaby przeskoczyc jakis metr pomiedzy umywalka a WC, na dodatek wykonujac w locie ostry prawoskretny manewr . Coz ale czego sie nie robi dla postepu

Widzisz Wind jakie one okropne zdjecia nie chce dac cobysmy ocenily, chyba mysla ze w ciemno pojde :lol: i oczy mi tu mydla ze niby szczoteczki do kibelka nie bedzie wrzucal :lol:

Posted

Wind napisał(a):
Olcia napisał(a):
wrocilam do domu padnieta zmachana jak pies pluto a tu nic zadnych szczegolow oj chyba bede musiala z wami powaznie porozmawiac

Olcia już cofała swoją wypowiedź :evilbat: Trza najpierw wsio obadać, później krytykować :evilbat: :lol:

Posted

Wind , możesz zastosowac metodę katapulty. :wink:
U mnie nie było problemu ,bo półeczkę mamy nad kibelkiem we wnęce ,a umywalka jest 20cm od kibelka ,więc jakby sie nie doszukiwał to nie mógł być przypadek. :lol:

Posted

adda napisał(a):
Wind napisał(a):
Olcia napisał(a):
wrocilam do domu padnieta zmachana jak pies pluto a tu nic zadnych szczegolow oj chyba bede musiala z wami powaznie porozmawiac

Olcia już cofała swoją wypowiedź :evilbat: Trza najpierw wsio obadać, później krytykować :evilbat: :lol:

oj przepraszam :oops: piewsze co weszlam do domu to na twoj topic od razu, nawet butow jeszcze nie zdjelam , kurtke sie dalo zdjac na szybko :D

Posted

Olcia napisał(a):
oj przepraszam :oops: piewsze co weszlam do domu to na twoj topic od razu, nawet butow jeszcze nie zdjelam , kurtke sie dalo zdjac na szybko :D
Trza było najsamwprzód na swój topik, w końcu to kawaler dla Ciebie :roll:

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
Trza było najsamwprzód na swój topik, w końcu to kawaler dla Ciebie :roll:

tylko ze ja biedna sierotka maryska pogubilam sie co dzie jest, gdzie psy a gdzie kawalerowie :oops:

Posted

Olcia a butki juz rozebrałas , bo nóżki muszą odpocząć. :-?
Mój TZ nie ma wstępu do pokoju jak siedze na Dogo.On nawet nie wie ze sie gdzies na focie pęta :oops:

Posted

Alicja napisał(a):
Wind , możesz zastosowac metodę katapulty. :wink:

Nie wiem, czy to u mnie przejdzie :roll: Moj przyzwyczajony juz jest do tego, ze jak cos chce zmienic to sabotuje :lol: Np. nowa komorka dostaje wtedy, gdy usmiercam ta stara :lol: Albo drukarke ... ostatnio tez pomagam jej zejsc, bo uznalam ze czas na zmiany :lol: