LAZY Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Olcia napisał(a):LAZY napisał(a):Olcia napisz mi slonce czy dla mnie lepszy bedzie zestaw: ASUS KT 600 AMD SEMPRON 2300+ DDR RAM 512 KINGSRON Czy: ASUS K8V-X VIA K8T800 AMD ATHLON 64 2800+ RAM 512 KINGSTON Dzięki. Kwestia jest roznica w cenie 300 zeta. Oczywiscie to drugie drozsze. Warto zainwestowac??? chyba Cie myslami sciagelam, bo siedze nad odpowiedzia dla Ciebie :D i jeszcze pytanie do czego kom jest uzywany?? W zasadzie do wszystkiego. Praca magr...filmy, muzyka, gry typu The Sims, troche obróbki zdjęć ale nic wielkiego. Zasntanawam sie nad tym...komp ma zyc przynajmniej tyle co ten czyli jakies 8 lat...patrz wiec przyszlosciowo... Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Ha ,ha w zależności od potrzeb :lol: TZ twierdzi ze czasami to lepiej nie słuchac :lol: Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 LAZY napisał(a):Olcia napisał(a):LAZY napisał(a):Olcia napisz mi slonce czy dla mnie lepszy bedzie zestaw: ASUS KT 600 AMD SEMPRON 2300+ DDR RAM 512 KINGSRON Czy: ASUS K8V-X VIA K8T800 AMD ATHLON 64 2800+ RAM 512 KINGSTON Dzięki. Kwestia jest roznica w cenie 300 zeta. Oczywiscie to drugie drozsze. Warto zainwestowac??? chyba Cie myslami sciagelam, bo siedze nad odpowiedzia dla Ciebie :D i jeszcze pytanie do czego kom jest uzywany?? W zasadzie do wszystkiego. Praca magr...filmy, muzyka, gry typu The Sims, troche obróbki zdjęć ale nic wielkiego. Zasntanawam sie nad tym...komp ma zyc przynajmniej tyle co ten czyli jakies 8 lat...patrz wiec przyszlosciowo... a czy ma byc zrobiony na stale , czy taki zeby ewentualnie mozna wymieniac czesci poszezac , rozbudowywac?? Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 LAZY napisał(a):Oczywiscie rozbudowywac... zarac Ci wysle na prv Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Czy idzie o zdjęcia kawalera? będą inną razą. Idę do wyra walczyć z Ozzym o miejsce do spania. :-? Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Czy idzie o zdjęcia kawalera? będą inną razą. Idę do wyra walczyć z Ozzym o miejsce do spania. :-? no nie badz swinka pochwal sie kawalerem ja mowie zupelnie powaznie Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Czy idzie o zdjęcia kawalera? będą inną razą. Idę do wyra walczyć z Ozzym o miejsce do spania. :-? Adda prosze o wpsarcie bo inaczej to pewnie zdjec nie dostane :( :cry: Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 no a ja poważnie mówię że nie mam fotki na kompie ,tylko zwykłe :( Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no a ja poważnie mówię że nie mam fotki na kompie ,tylko zwykłe :( no to nie spac tylko na wszelka cene skaner znalesc i szybciutko mi wyslac Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Po17 maja , będą fotki.Może. :-? to ja chyba szybciej sie na slusk sie wybierem :D Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Adda upowazniam Cie abys jutro trzymala reke na pulsie w sprawie kawalera, ja bede dopiero kolo 17, wiec do tego czasu masz wszystko w swoich rekach Ala a tak wogole JAK ma kawaler na imie, bo pewnie latwiej bedzie mowic o nim po imieniu niz "kawaler" :D Quote
Wind Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Wystarczy, ze czlowieka przez chwile nie ma, a tu tyle ciekawych rzeczy sie dzieje ;) No to czekamy na zdjecia i ujawnienie imienia kawalera :-) Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Wind napisał(a):Wystarczy, ze czlowieka przez chwile nie ma, a tu tyle ciekawych rzeczy sie dzieje ;) No to czekamy na zdjecia i ujawnienie imienia kawalera :-) Wind jestes wielka dziekuje za poparcie moze im bedzie nas wiecej to moze w koncu fotki zobaczymy w koncu to ma byc moj kawaler :D , no ale najpierw musi przejsc test na dogo, pozniej test moich psow i w zaleznosci od wynikow , mozemy negocjowac dalej :D Quote
Wind Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Olcia, Ja wiem, ze Twoj. Ale pozwol mila moja, ze wszystkie go tutaj ... tak kolektywnie, wybierzemy :-) Bedziesz miec pewnosc, ze zrobilysmy wszystko aby wybraniec okazal sie aniolem, co to w kuchni siedzy, psy uwielbia, piach wymiata i w ogole jest unikatem :-) Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='Wind']Olcia, Ja wiem, ze Twoj. Ale pozwol mila moja, ze wszystkie go tutaj ... tak kolektywnie, wybierzemy :-) Bedziesz miec pewnosc, ze zrobilysmy wszystko aby wybraniec okazal sie aniolem, co to w kuchni siedzy, psy uwielbia, piach wymiata i w ogole jest unikatem :-) wlasnie na to licze :D swiadkową juz mam, chórek tez jest gotowy no i jeszcze fotograf dolaczyl :D zycie jest pikne, wiec jutro jak mnie nie bedzie musicie dobrze wybrac :D Quote
Wind Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Olcia, To umowmy sie tak, ze ja bede odpowiedzialna za to, aby byl fotogeniczny :lol: :lol: :lol: A co? Jak podzial obowiazkow, to podzial ;) Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='Wind']Olcia, To umowmy sie tak, ze ja bede odpowiedzialna za to, aby byl fotogeniczny :lol: :lol: :lol: A co? Jak podzial obowiazkow, to podzial ;) Wind: jestem za bo Tobie nawet najmniejszy szczegol nie umknie Adda: zeby psy do lozka puszczal, przy garach , siedzial, z odkurzaczem na randki sie wybieral i coby dobre poczucie humoru mial i nie czepial sie za za dlugo na dogo siedze Ala: ZDJECIA i szczegoly z zycia codzinnego Quote
adda Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 [quote name='Wind']Olcia, Ja wiem, ze Twoj. Ale pozwol mila moja, ze wszystkie go tutaj ... tak kolektywnie, wybierzemy :-) Ja też jestem za tym, żeby kolektywnie... Bo Olcia to może z wrażenia przymknąć oko na jakieś niedoskonałości, które w przyszłości mogą okazać się wielgachną wadą :roll: I trzeba wtedy będzie się natrudzić, żeby ją z sideł wyrwać :evilbat: Jak już wybierać to bardzo skrupulatnie 8) Quote
adda Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Olcia napisał(a):Adda: zeby psy do lozka puszczal, przy garach , siedzial, z odkurzaczem na randki sie wybieral i coby dobre poczucie humoru mial i nie czepial sie za za dlugo na dogo siedze Anioł :confused: Wymyśl jakąś wadę, bo tacy się nie rodzą :-? Niech.... ja wiem... klapy w kiblu nie spuszcza :smokin: Quote
Alicja Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Kurcze z tą klapą w kiblu to chyba trafiłaś .Następną raza sprawdzę jak pójdzie ''pospiewać''. :evil: A właściwie to mi wygląda ze chętnych na kawalera tu jest więcej, :lol: czyżbym się myliła? :-? Quote
adda Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Kurcze z tą klapą w kiblu to chyba trafiłaś .Następną raza sprawdzę jak pójdzie ''pospiewać''. :evil: Sprawdź :roll: A właściwie to mi wygląda ze chętnych na kawalera tu jest więcej, :lol: czyżbym się myliła? :-? Mylisz się, Wind i ja tylko pomagamy Olci :P Quote
Alicja Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 A jakby cóś to klapa będzie na + czy na -? Bo nie wiem jak sprawę rozegrac?Powiedzieć czy nie :-? Quote
Recommended Posts