Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olcia napisał(a):
LAZY napisał(a):
Olcia napisz mi slonce czy dla mnie lepszy bedzie zestaw:
ASUS KT 600
AMD SEMPRON 2300+
DDR RAM 512 KINGSRON

Czy:
ASUS K8V-X VIA K8T800
AMD ATHLON 64 2800+
RAM 512 KINGSTON

Dzięki. Kwestia jest roznica w cenie 300 zeta. Oczywiscie to drugie drozsze. Warto zainwestowac???

chyba Cie myslami sciagelam, bo siedze nad odpowiedzia dla Ciebie :D

i jeszcze pytanie do czego kom jest uzywany??

W zasadzie do wszystkiego. Praca magr...filmy, muzyka, gry typu The Sims, troche obróbki zdjęć ale nic wielkiego. Zasntanawam sie nad tym...komp ma zyc przynajmniej tyle co ten czyli jakies 8 lat...patrz wiec przyszlosciowo...

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LAZY napisał(a):
Olcia napisał(a):
LAZY napisał(a):
Olcia napisz mi slonce czy dla mnie lepszy bedzie zestaw:
ASUS KT 600
AMD SEMPRON 2300+
DDR RAM 512 KINGSRON

Czy:
ASUS K8V-X VIA K8T800
AMD ATHLON 64 2800+
RAM 512 KINGSTON

Dzięki. Kwestia jest roznica w cenie 300 zeta. Oczywiscie to drugie drozsze. Warto zainwestowac???

chyba Cie myslami sciagelam, bo siedze nad odpowiedzia dla Ciebie :D

i jeszcze pytanie do czego kom jest uzywany??

W zasadzie do wszystkiego. Praca magr...filmy, muzyka, gry typu The Sims, troche obróbki zdjęć ale nic wielkiego. Zasntanawam sie nad tym...komp ma zyc przynajmniej tyle co ten czyli jakies 8 lat...patrz wiec przyszlosciowo...

a czy ma byc zrobiony na stale , czy taki zeby ewentualnie mozna wymieniac czesci poszezac , rozbudowywac??

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Czy idzie o zdjęcia kawalera? będą inną razą.
Idę do wyra walczyć z Ozzym o miejsce do spania. :-?

no nie badz swinka pochwal sie kawalerem ja mowie zupelnie powaznie

Posted

Czy idzie o zdjęcia kawalera? będą inną razą.
Idę do wyra walczyć z Ozzym o miejsce do spania. :-?

Adda prosze o wpsarcie bo inaczej to pewnie zdjec nie dostane :( :cry:

Posted

no a ja poważnie mówię że nie mam fotki na kompie ,tylko zwykłe :(

no to nie spac tylko na wszelka cene skaner znalesc i szybciutko mi wyslac

Posted

Adda upowazniam Cie abys jutro trzymala reke na pulsie w sprawie kawalera, ja bede dopiero kolo 17, wiec do tego czasu masz wszystko w swoich rekach

Ala a tak wogole JAK ma kawaler na imie, bo pewnie latwiej bedzie mowic o nim po imieniu niz "kawaler" :D

Posted

Wystarczy, ze czlowieka przez chwile nie ma, a tu tyle ciekawych rzeczy sie dzieje ;)

No to czekamy na zdjecia i ujawnienie imienia kawalera :-)

Posted

Wind napisał(a):
Wystarczy, ze czlowieka przez chwile nie ma, a tu tyle ciekawych rzeczy sie dzieje ;)

No to czekamy na zdjecia i ujawnienie imienia kawalera :-)

Wind jestes wielka dziekuje za poparcie moze im bedzie nas wiecej to moze w koncu fotki zobaczymy w koncu to ma byc moj kawaler :D , no ale najpierw musi przejsc test na dogo, pozniej test moich psow i w zaleznosci od wynikow , mozemy negocjowac dalej :D

Posted

Olcia,

Ja wiem, ze Twoj. Ale pozwol mila moja, ze wszystkie go tutaj ... tak kolektywnie, wybierzemy :-)
Bedziesz miec pewnosc, ze zrobilysmy wszystko aby wybraniec okazal sie aniolem, co to w kuchni siedzy, psy uwielbia, piach wymiata i w ogole jest unikatem :-)

Posted

[quote name='Wind']Olcia,

Ja wiem, ze Twoj. Ale pozwol mila moja, ze wszystkie go tutaj ... tak kolektywnie, wybierzemy :-)
Bedziesz miec pewnosc, ze zrobilysmy wszystko aby wybraniec okazal sie aniolem, co to w kuchni siedzy, psy uwielbia, piach wymiata i w ogole jest unikatem :-)

wlasnie na to licze :D
swiadkową juz mam, chórek tez jest gotowy no i jeszcze fotograf dolaczyl :D

zycie jest pikne, wiec jutro jak mnie nie bedzie musicie dobrze wybrac :D

Posted

Olcia,

To umowmy sie tak, ze ja bede odpowiedzialna za to, aby byl fotogeniczny :lol: :lol: :lol:
A co? Jak podzial obowiazkow, to podzial ;)

Posted

To umowmy sie tak, ze ja bede odpowiedzialna za to, aby byl fotogeniczny :lol: :lol: :lol:
A co? Jak podzial obowiazkow, to podzial ;)

Wind: jestem za bo Tobie nawet najmniejszy szczegol nie umknie
Adda: zeby psy do lozka puszczal, przy garach , siedzial, z odkurzaczem na randki sie wybieral i coby dobre poczucie humoru mial i nie czepial sie za za dlugo na dogo siedze
Ala: ZDJECIA i szczegoly z zycia codzinnego

Posted

Ja wiem, ze Twoj. Ale pozwol mila moja, ze wszystkie go tutaj ... tak kolektywnie, wybierzemy :-) Ja też jestem za tym, żeby kolektywnie... Bo Olcia to może z wrażenia przymknąć oko na jakieś niedoskonałości, które w przyszłości mogą okazać się wielgachną wadą :roll: I trzeba wtedy będzie się natrudzić, żeby ją z sideł wyrwać :evilbat: Jak już wybierać to bardzo skrupulatnie 8)

Posted

Olcia napisał(a):
Adda: zeby psy do lozka puszczal, przy garach , siedzial, z odkurzaczem na randki sie wybieral i coby dobre poczucie humoru mial i nie czepial sie za za dlugo na dogo siedze
Anioł :confused:
Wymyśl jakąś wadę, bo tacy się nie rodzą :-? Niech.... ja wiem... klapy w kiblu nie spuszcza :smokin:

Posted

Kurcze z tą klapą w kiblu to chyba trafiłaś .Następną raza sprawdzę jak pójdzie ''pospiewać''. :evil:
A właściwie to mi wygląda ze chętnych na kawalera tu jest więcej, :lol: czyżbym się myliła? :-?

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Kurcze z tą klapą w kiblu to chyba trafiłaś .Następną raza sprawdzę jak pójdzie ''pospiewać''. :evil: Sprawdź :roll:

A właściwie to mi wygląda ze chętnych na kawalera tu jest więcej, :lol: czyżbym się myliła? :-?
Mylisz się, Wind i ja tylko pomagamy Olci :P