Olcia Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 adda napisał(a):Sie zdzwońcie... Bo lepiej wiedzieć, niż Olcię mamić... :-? och jaka troska o mnie wielie dzieki :D Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Rany ale boski wiewiór :lol: Sie zdzwonimy i damy cynk . Coś nam Olcia znaku życia nie dawa :o bo ja z fabryki dopiero wrocila Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Oj , ty tak zaraz niezgodzi ! Nie wiem trzeba go dopiero urobić , oswoić , toż to mężczyzna .A potem to i piasek nie będzie przeszkadzał , ani ciasnota. :wink: Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A może ona już w pociągu do Rybnika siedzi .Chyba polece na dworzec :roll: pociąg a co to?? już nie pamiętam kiedy ostatni raz pociągiem jechałam taka hrabianka sie ze mnie zrobiła :D Quote
adda Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 [quote name='Katerinas']adda Tam u Ciebie taka niska siatka czy takie wielkie psy :o :lol: To taka niska siatka, co to oddziela nas od sąsiada, którego nie ma :D Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Oj , ty tak zaraz niezgodzi ! Nie wiem trzeba go dopiero urobić , oswoić , toż to mężczyzna .A potem to i piasek nie będzie przeszkadzał , ani ciasnota. :wink: no ja mysle :D Quote
adda Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 [quote name='Wind']adda, Po Twoich psach to od razu widac, ze ze Slunska ... lubia fedrowac, oj lubia :lol: :lol: :lol: A to Lenka taka Ślunska baba :lol: Quote
adda Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Oj , ty tak zaraz niezgodzi ! Nie wiem trzeba go dopiero urobić , oswoić , toż to mężczyzna .A potem to i piasek nie będzie przeszkadzał , ani ciasnota. :wink: no ja mysle :D Alicja, a nie masz takiego co to bez urabiania na piasek się zgodzi? Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Chwila ale baby na śląsku nie fedrują chyba że u chopa w kapsie :wink: Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Chwila ale baby na śląsku nie fedrują chyba że u chopa w kapsie :wink: mozesz złaski swojej przetłumaczyć??? i nadal nie wiem co z tym kawalerem porcz tego ze nie wiadomo co z psami :D Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 chop- mąż kapsa -kieszeń galoty -spodnie kragiel-kołnierz kiecka-spódnica kromflek-obcas szczewiki-buty moplik-motorower fuzekle -skarpety Jak mi się jeszcze coś przypomni to wam zrobię niezbędnik, tyle że w gwarze jestem raczej cienka. :oops: Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):chop- mąż kapsa -kieszeń galoty -spodnie kragiel-kołnierz kiecka-spódnica kromflek-obcas szczewiki-buty moplik-motorower fuzekle -skarpety Jak mi się jeszcze coś przypomni to wam zrobię niezbędnik, tyle że w gwarze jestem raczej cienka. :oops: całe szczęście że do pracy takie słownik nie był mi potrzeby bo kompletnie bym nie wiedziała o co chodzi :D Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 kawaler nadal jest kawalerem, pracuje ,lubi pływać/czyli dba o zdrowie/,ma rodzinę w Warszawce , Toruniu etc. prawo jazdy też posiada, wprawiony w opiece nad psem tyż :roll: Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 jeszcze może być binder i westa ,taszka ,briftasza... Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):ma rodzinę w Warszawce chm brzmi ciekawie :D Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Waga ? :o wzrost 184cm but45 innych wymiarów nie znam ,bo to ojciec chrzestny mojego syna więc nie wypada wiedzieć :oops: :oops: :oops: :roll: :lol: Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 adda napisał(a):Ile ma lat? Jaki kolor oczu i włosów? rocznik 71 :D Quote
Recommended Posts