adda Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Olcia, będę się starała, tysz muszę trochę popracować :roll: Quote
LAZY Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='adda']Olcia, będę się starała, tysz muszę trochę popracować :roll: Troszeczkę...maluteńko...hihihi.... Quote
adda Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 LAZY napisał(a):Troszeczkę...maluteńko...hihihi.... A to nie wiesz, że od pracy to się garba można nabawić? :lol: Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 No właśnie od pracy to nie tylko garba można dostać ,ale i wrzodów żołądka .Baby na Sląsku nie wszystkie w kuchni siedza , chyba te co chcą /albo mają tam stół przy którym moga pisać to co im do pracy potrzebne , tak jak ja /.Ja mam tutaj moje korzonki , ale jeśli idzie o gwarę to jak tak znikomo mam opanowaną ,obyczajowość też nie wg filmowych sterotypów /Kutz , Święta wojna itp/. A co czekacie na wieści o kawalerze ??????????? Ano nadal wolny , nic od wczoraj sie nie zmieniło , jedynie mój TZ stwierdził że on może nie zgodzić sie na piasek w łóżku/?/, znaczy kawaler ,nie TZ bo my piasek mamy i mojemu nie przeszkadza. :lol: Quote
adda Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):jedynie mój TZ stwierdził że on może nie zgodzić sie na piasek w łóżku/?/, znaczy kawaler ,nie TZ bo my piasek mamy i mojemu nie przeszkadza. :lol: Jak to? :o Nie zgodzi się? :o Może wypytaj bezpośrednio kawalera :-? Bo jak się nie zgodzi to odpada :( Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 No to na odpowiedz trzeba dędzie poczekac ,bo nie widuję go codziennie ,no a w sprawach matrymonialnych to nie wypada przez telefon/ :oops: :lol: / Quote
adda Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Sie zdzwońcie... Bo lepiej wiedzieć, niż Olcię mamić... :-? Quote
adda Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Lence w końcu udało się zrobić podkop :o Mały wielce zdziwiony. Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Rany ale boski wiewiór :lol: Sie zdzwonimy i damy cynk . Coś nam Olcia znaku życia nie dawa :o Quote
adda Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Mam nadzieję, że się dziołcha nie załamała :-? :lol: Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 A może ona już w pociągu do Rybnika siedzi .Chyba polece na dworzec :roll: Quote
adda Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A może ona już w pociągu do Rybnika siedzi .Chyba polece na dworzec :roll: Ha ha ha ha ha ha :lol: Myślisz, że tak w ciemno by pojechała :o Quote
adda Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Ale to za Ślunskiem tak pojechała czy za kawalerem? :-? Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Wiesz ona coś wczoraj wspominała o sentymentach.................. :wink: aż strach pomyśleć że sama tak w tym pociągu........ :( Quote
adda Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 No, ja bym się bała tak na Ślunsk sama... :roll: Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Niech od razu się poznają i wtedy sprawa się wyjaśni. :D Quote
Katerinas Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='adda']Lence w końcu udało się zrobić podkop :o Mały wielce zdziwiony. adda Tam u Ciebie taka niska siatka czy takie wielkie psy :o Quote
Wind Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 adda, Po Twoich psach to od razu widac, ze ze Slunska ... lubia fedrowac, oj lubia :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):No właśnie od pracy to nie tylko garba można dostać ,ale i wrzodów żołądka .Baby na Sląsku nie wszystkie w kuchni siedza , chyba te co chcą /albo mają tam stół przy którym moga pisać to co im do pracy potrzebne , tak jak ja /.Ja mam tutaj moje korzonki , ale jeśli idzie o gwarę to jak tak znikomo mam opanowaną ,obyczajowość też nie wg filmowych sterotypów /Kutz , Święta wojna itp/. A co czekacie na wieści o kawalerze ??????????? Ano nadal wolny , nic od wczoraj sie nie zmieniło , jedynie mój TZ stwierdził że on może nie zgodzić sie na piasek w łóżku/?/, znaczy kawaler ,nie TZ bo my piasek mamy i mojemu nie przeszkadza. :lol: jak to nie zgodzi sie na piach w lozku?? Quote
Recommended Posts