Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie od pracy to nie tylko garba można dostać ,ale i wrzodów żołądka .Baby na Sląsku nie wszystkie w kuchni siedza , chyba te co chcą /albo mają tam stół przy którym moga pisać to co im do pracy potrzebne , tak jak ja /.Ja mam tutaj moje korzonki , ale jeśli idzie o gwarę to jak tak znikomo mam opanowaną ,obyczajowość też nie wg filmowych sterotypów /Kutz , Święta wojna itp/.
A co czekacie na wieści o kawalerze ???????????
Ano nadal wolny , nic od wczoraj sie nie zmieniło , jedynie mój TZ stwierdził że on może nie zgodzić sie na piasek w łóżku/?/, znaczy kawaler ,nie TZ bo my piasek mamy i mojemu nie przeszkadza. :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
jedynie mój TZ stwierdził że on może nie zgodzić sie na piasek w łóżku/?/, znaczy kawaler ,nie TZ bo my piasek mamy i mojemu nie przeszkadza. :lol:
Jak to? :o Nie zgodzi się? :o Może wypytaj bezpośrednio kawalera :-? Bo jak się nie zgodzi to odpada :(

Posted

A może ona już w pociągu do Rybnika siedzi .Chyba polece na dworzec :roll:
Ha ha ha ha ha ha :lol: Myślisz, że tak w ciemno by pojechała :o

Posted

No właśnie od pracy to nie tylko garba można dostać ,ale i wrzodów żołądka .Baby na Sląsku nie wszystkie w kuchni siedza , chyba te co chcą /albo mają tam stół przy którym moga pisać to co im do pracy potrzebne , tak jak ja /.Ja mam tutaj moje korzonki , ale jeśli idzie o gwarę to jak tak znikomo mam opanowaną ,obyczajowość też nie wg filmowych sterotypów /Kutz , Święta wojna itp/.
A co czekacie na wieści o kawalerze ???????????
Ano nadal wolny , nic od wczoraj sie nie zmieniło , jedynie mój TZ stwierdził że on może nie zgodzić sie na piasek w łóżku/?/, znaczy kawaler ,nie TZ bo my piasek mamy i mojemu nie przeszkadza. :lol:

jak to nie zgodzi sie na piach w lozku??