Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dawaj go tu :D byle bym nie slyszala"zabierz te bydle z lozka bo znowu bede w piaskownicy spac" :D

Adda bardzo wielkie dzieki za tak sie o mnie martwisz :lol:

Posted

Olcia napisał(a):
adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
ja osobiscie jestm bardzo za slaskiem i nawet meza na gwalt szukalam na slasku zeby tam zostac, i moja pierwsza wielka milosc wlasnie ze slaska byla i chyba sentyment nadal zostal :oops:

:o Nie żartuj, ślunskie chłopy to są łokropne :evilbat: Baba to w kuchni, jak za długi łańcuch to może w przedpokoju...

ech jakbym mojego ojca slyszala :D

Waszunia jak z tym jest??? :o

buuahahah ja nie wiem bom Zagłębianka, ale Ślązaków tyż znom :lol: żadem mnie tak nie potraktował :evilbat:

Posted

malawaszka napisał(a):
Olcia napisał(a):
adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
ja osobiscie jestm bardzo za slaskiem i nawet meza na gwalt szukalam na slasku zeby tam zostac, i moja pierwsza wielka milosc wlasnie ze slaska byla i chyba sentyment nadal zostal :oops:

:o Nie żartuj, ślunskie chłopy to są łokropne :evilbat: Baba to w kuchni, jak za długi łańcuch to może w przedpokoju...

buuahahah ja nie wiem bom Zagłębianka, ale Ślązaków tyż znom :lol: żadem mnie tak nie potraktował :evilbat:

a to jakas roznica???? :oops: dla mnie wszystko co tam jest to slask :D

Posted

Olcia napisał(a):
malawaszka napisał(a):
Olcia napisał(a):
adda napisał(a):
Olcia napisał(a):

hahah kiedyś bym się wkurzała ale wyrosłam z tego :lol: ale od niejednego byś mogłą za to po pysku dostać :wink: :lol:

Posted

Wind napisał(a):
Olcia,

Grabisz sobie, oj grabisz :evil: :lol:

Wind a Ty rodowita Zagłębianka??? czy tylko rodzina teraz tu mieszka? bo ja to typowy kundel jestem :lol: matka spod Cz-wy łojciec spod Lublyyna a ja urodzona w Zagłębiu :lol: :lol: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Olcia napisał(a):
malawaszka napisał(a):
Olcia napisał(a):
adda napisał(a):
[quote name='Olcia']ja osobiscie jestm bardzo za slaskiem i nawet meza na gwalt szukalam na slasku zeby tam zostac, i moja pierwsza wielka milosc wlasnie ze slaska byla i chyba sentyment nadal zostal :oops:

hahah kiedyś bym się wkurzała ale wyrosłam z tego :lol: ale od niejednego byś mogłą za to po pysku dostać :wink: :lol:

no to na zlociku mi na spokojnie wytlumaczysz jaka jest roznica :D

Posted

Olcia napisał(a):
malawaszka napisał(a):
Olcia napisał(a):
malawaszka napisał(a):
Olcia napisał(a):
[quote name='adda'][quote name='Olcia']ja osobiscie jestm bardzo za slaskiem i nawet meza na gwalt szukalam na slasku zeby tam zostac, i moja pierwsza wielka milosc wlasnie ze slaska byla i chyba sentyment nadal zostal :oops:

no to na zlociku mi na spokojnie wytlumaczysz jaka jest roznica :D

terytorialna 8) i historyczna ale o tym nie będę opowiadać :oops:

Posted

waszka,

U mnie to tez skomplikowana sprawa ;) Ojciec z Wroclawia, mama ze Sosnowca, wiekszosc rodziny w Niemczech, a ja od paru lat zyje sobie w Wawie :-) :-)

Posted

Olcia napisał(a):
chodzi mi o roznice kulturowe np.lancuch w kuchni a ewentualnie do pokoju :D a nie tam o historyczne to sobie moge w ksiazce przeczytac :D

a takich tyż nie znam bo rodzina ze Śląska to mało fantazji ma :lol: i baby same z siebie siedzą w kuchni :evilbat: :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Olcia mam kawalera na zbyciu /rocznik 1971/.Jedyny mankament to taki że on tylko mieszka na Śląsku a pochodzi z Mazur /czy coś koło tego/.Czesto bywa u siostry w Wa-wie.Jak z tym łańcuchem w kuchni to tez nie mogę wam powiedziec bo mój TZ tylko urodził w Rybniku ,a rodzice z Mazowsza ,ale w rodzinie dużo mężczyzn ,a baby ''furgają'',żodno w kuchni nie uwiązano :roll:
A u mnie ja przy kompie ,a TZ zlitował się i pozmywał/coś dla Addy/
więc nie jest żle.Ale mieszkać na Śląsku /?/ chyba że się musi,tak jak ja :(

poniewaz ja juz ide powoli spac, wstane rano i mam tu widziec napisane wszystko ze szczegolami :D
Adda jakby co to masz moje pozwolenie na przeprowadzenie sledzstwa i szczegolowego wywiadu :D

Posted

Olcia napisał(a):
ech to wychodzi na to ze ja taka monotonna jestem cale zycie w wawie

heheh nuudaaa ja w dzieciństwie duuuużo jeździłam na wiochę i teraz mnie tam ciągnie z powrotem 8)

Posted

malawaszka napisał(a):
Olcia napisał(a):
chodzi mi o roznice kulturowe np.lancuch w kuchni a ewentualnie do pokoju :D a nie tam o historyczne to sobie moge w ksiazce przeczytac :D

a takich tyż nie znam bo rodzina ze Śląska to mało fantazji ma :lol: i baby same z siebie siedzą w kuchni :evilbat: :lol:

same z siebie rozumiem :D

Posted

malawaszka napisał(a):
Olcia napisał(a):
ech to wychodzi na to ze ja taka monotonna jestem cale zycie w wawie

heheh nuudaaa ja w dzieciństwie duuuużo jeździłam na wiochę i teraz mnie tam ciągnie z powrotem 8)

tak zle to nie bylo bo rodzina po calej polsce rozrzucona, wiec jezdzic gdzie jest , ale na slasku nikogo nie mam :cry:

Posted

[quote name='malawaszka']a takich tyż nie znam bo rodzina ze Śląska to mało fantazji ma :lol: i baby same z siebie siedzą w kuchni
W to akurat ciężko mi uwierzyć :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):

:o O! To tego o Ślunzakach nie wiedziałam, że kobietę ten tego... :o

Posted

Olcia napisał(a):
Adda jakby co to masz moje pozwolenie na przeprowadzenie sledzstwa i szczegolowego wywiadu :D
Nie mogę, bo Alicję wcięło :roll: