adda Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Adda a co ty tak mnie dopytujesz A co, nie wolno? :oops: O Olcię się martwię :lol: Quote
Alicja Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 A obejrzysz Shreka ?,to może jeszcze coś napiszę............. :wink: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 dawaj go tu :D byle bym nie slyszala"zabierz te bydle z lozka bo znowu bede w piaskownicy spac" :D Adda bardzo wielkie dzieki za tak sie o mnie martwisz :lol: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):''furgają'' tlumacza poprosze Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 no i poszly sobie a ja tu czekam na inroamcje i co GUZIK i to wielki Quote
malawaszka Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Olcia napisał(a):adda napisał(a):Olcia napisał(a):ja osobiscie jestm bardzo za slaskiem i nawet meza na gwalt szukalam na slasku zeby tam zostac, i moja pierwsza wielka milosc wlasnie ze slaska byla i chyba sentyment nadal zostal :oops: :o Nie żartuj, ślunskie chłopy to są łokropne :evilbat: Baba to w kuchni, jak za długi łańcuch to może w przedpokoju... ech jakbym mojego ojca slyszala :D Waszunia jak z tym jest??? :o buuahahah ja nie wiem bom Zagłębianka, ale Ślązaków tyż znom :lol: żadem mnie tak nie potraktował :evilbat: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 malawaszka napisał(a):Olcia napisał(a):adda napisał(a):Olcia napisał(a):ja osobiscie jestm bardzo za slaskiem i nawet meza na gwalt szukalam na slasku zeby tam zostac, i moja pierwsza wielka milosc wlasnie ze slaska byla i chyba sentyment nadal zostal :oops: :o Nie żartuj, ślunskie chłopy to są łokropne :evilbat: Baba to w kuchni, jak za długi łańcuch to może w przedpokoju... ech jakbym mojego ojca slyszala :D Waszunia jak z tym jest??? :o buuahahah ja nie wiem bom Zagłębianka, ale Ślązaków tyż znom :lol: żadem mnie tak nie potraktował :evilbat: a to jakas roznica???? :oops: dla mnie wszystko co tam jest to slask :D Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Wind napisał(a):Olcia, Grabisz sobie, oj grabisz :evil: :lol: jak juz grabic to na calego, liczac na to ze Waszunia mi wybaczy :D Quote
malawaszka Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Olcia napisał(a):malawaszka napisał(a):Olcia napisał(a):adda napisał(a):Olcia napisał(a):ja osobiscie jestm bardzo za slaskiem i nawet meza na gwalt szukalam na slasku zeby tam zostac, i moja pierwsza wielka milosc wlasnie ze slaska byla i chyba sentyment nadal zostal :oops: :o Nie żartuj, ślunskie chłopy to są łokropne :evilbat: Baba to w kuchni, jak za długi łańcuch to może w przedpokoju... ech jakbym mojego ojca slyszala :D Waszunia jak z tym jest??? :o buuahahah ja nie wiem bom Zagłębianka, ale Ślązaków tyż znom :lol: żadem mnie tak nie potraktował :evilbat: a to jakas roznica???? :oops: dla mnie wszystko co tam jest to slask :D hahah kiedyś bym się wkurzała ale wyrosłam z tego :lol: ale od niejednego byś mogłą za to po pysku dostać :wink: :lol: Quote
malawaszka Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Wind napisał(a):Olcia, Grabisz sobie, oj grabisz :evil: :lol: Wind a Ty rodowita Zagłębianka??? czy tylko rodzina teraz tu mieszka? bo ja to typowy kundel jestem :lol: matka spod Cz-wy łojciec spod Lublyyna a ja urodzona w Zagłębiu :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 malawaszka napisał(a):Olcia napisał(a):malawaszka napisał(a):Olcia napisał(a):adda napisał(a):[quote name='Olcia']ja osobiscie jestm bardzo za slaskiem i nawet meza na gwalt szukalam na slasku zeby tam zostac, i moja pierwsza wielka milosc wlasnie ze slaska byla i chyba sentyment nadal zostal :oops: :o Nie żartuj, ślunskie chłopy to są łokropne :evilbat: Baba to w kuchni, jak za długi łańcuch to może w przedpokoju... ech jakbym mojego ojca slyszala :D Waszunia jak z tym jest??? :o buuahahah ja nie wiem bom Zagłębianka, ale Ślązaków tyż znom :lol: żadem mnie tak nie potraktował :evilbat: a to jakas roznica???? :oops: dla mnie wszystko co tam jest to slask :D hahah kiedyś bym się wkurzała ale wyrosłam z tego :lol: ale od niejednego byś mogłą za to po pysku dostać :wink: :lol: no to na zlociku mi na spokojnie wytlumaczysz jaka jest roznica :D Quote
malawaszka Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Olcia napisał(a):malawaszka napisał(a):Olcia napisał(a):malawaszka napisał(a):Olcia napisał(a):[quote name='adda'][quote name='Olcia']ja osobiscie jestm bardzo za slaskiem i nawet meza na gwalt szukalam na slasku zeby tam zostac, i moja pierwsza wielka milosc wlasnie ze slaska byla i chyba sentyment nadal zostal :oops: :o Nie żartuj, ślunskie chłopy to są łokropne :evilbat: Baba to w kuchni, jak za długi łańcuch to może w przedpokoju... ech jakbym mojego ojca slyszala :D Waszunia jak z tym jest??? :o buuahahah ja nie wiem bom Zagłębianka, ale Ślązaków tyż znom :lol: żadem mnie tak nie potraktował :evilbat: a to jakas roznica???? :oops: dla mnie wszystko co tam jest to slask :D hahah kiedyś bym się wkurzała ale wyrosłam z tego :lol: ale od niejednego byś mogłą za to po pysku dostać :wink: :lol: no to na zlociku mi na spokojnie wytlumaczysz jaka jest roznica :D terytorialna 8) i historyczna ale o tym nie będę opowiadać :oops: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 chodzi mi o roznice kulturowe np.lancuch w kuchni a ewentualnie do pokoju :D a nie tam o historyczne to sobie moge w ksiazce przeczytac :D Quote
Wind Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 waszka, U mnie to tez skomplikowana sprawa ;) Ojciec z Wroclawia, mama ze Sosnowca, wiekszosc rodziny w Niemczech, a ja od paru lat zyje sobie w Wawie :-) :-) Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 ech to wychodzi na to ze ja taka monotonna jestem cale zycie w wawie Quote
malawaszka Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Olcia napisał(a):chodzi mi o roznice kulturowe np.lancuch w kuchni a ewentualnie do pokoju :D a nie tam o historyczne to sobie moge w ksiazce przeczytac :D a takich tyż nie znam bo rodzina ze Śląska to mało fantazji ma :lol: i baby same z siebie siedzą w kuchni :evilbat: :lol: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia mam kawalera na zbyciu /rocznik 1971/.Jedyny mankament to taki że on tylko mieszka na Śląsku a pochodzi z Mazur /czy coś koło tego/.Czesto bywa u siostry w Wa-wie.Jak z tym łańcuchem w kuchni to tez nie mogę wam powiedziec bo mój TZ tylko urodził w Rybniku ,a rodzice z Mazowsza ,ale w rodzinie dużo mężczyzn ,a baby ''furgają'',żodno w kuchni nie uwiązano :roll: A u mnie ja przy kompie ,a TZ zlitował się i pozmywał/coś dla Addy/ więc nie jest żle.Ale mieszkać na Śląsku /?/ chyba że się musi,tak jak ja :( poniewaz ja juz ide powoli spac, wstane rano i mam tu widziec napisane wszystko ze szczegolami :D Adda jakby co to masz moje pozwolenie na przeprowadzenie sledzstwa i szczegolowego wywiadu :D Quote
malawaszka Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Olcia napisał(a):ech to wychodzi na to ze ja taka monotonna jestem cale zycie w wawie heheh nuudaaa ja w dzieciństwie duuuużo jeździłam na wiochę i teraz mnie tam ciągnie z powrotem 8) Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 malawaszka napisał(a):Olcia napisał(a):chodzi mi o roznice kulturowe np.lancuch w kuchni a ewentualnie do pokoju :D a nie tam o historyczne to sobie moge w ksiazce przeczytac :D a takich tyż nie znam bo rodzina ze Śląska to mało fantazji ma :lol: i baby same z siebie siedzą w kuchni :evilbat: :lol: same z siebie rozumiem :D Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 malawaszka napisał(a):Olcia napisał(a):ech to wychodzi na to ze ja taka monotonna jestem cale zycie w wawie heheh nuudaaa ja w dzieciństwie duuuużo jeździłam na wiochę i teraz mnie tam ciągnie z powrotem 8) tak zle to nie bylo bo rodzina po calej polsce rozrzucona, wiec jezdzic gdzie jest , ale na slasku nikogo nie mam :cry: Quote
adda Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 [quote name='malawaszka']a takich tyż nie znam bo rodzina ze Śląska to mało fantazji ma :lol: i baby same z siebie siedzą w kuchni W to akurat ciężko mi uwierzyć :roll: Quote
adda Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 malawaszka napisał(a): hahah kiedyś bym się wkurzała ale wyrosłam z tego :lol: ale od niejednego byś mogłą za to po pysku dostać :wink: :lol: :o O! To tego o Ślunzakach nie wiedziałam, że kobietę ten tego... :o Quote
adda Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Olcia napisał(a):Adda jakby co to masz moje pozwolenie na przeprowadzenie sledzstwa i szczegolowego wywiadu :D Nie mogę, bo Alicję wcięło :roll: Quote
Olcia Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Adda bo ja juz do fabryki musze wyjsc wqiec trzymaj reke na pulsie i jak Alicja sie pojawi wyciagnij z niej wszystki szczegoly :D Quote
Recommended Posts