malawaszka Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):sie nie zamieniam :evilbat: teraz to nie wiem jak wyrobię bo jak mam dwa psiorki to będą 4 kg na miesiąc :evilbat: :roflt: :lol: Sponsora szukasz? :wink: :evilbat: no chyba będę musiała drugą robotę znaleźć :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 Katerinas napisał(a): Gorzej jak wpadnie na pomysł wynajęcia małej kopareczki :wink: Przeca on nie kopie, tylko przerzuca :lol: Quote
adda Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 malawaszka napisał(a):no chyba będę musiała drugą robotę znaleźć :lol: :lol: :lol: I nie będziesz miała czasu na dogo :evilbat: Quote
malawaszka Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):no chyba będę musiała drugą robotę znaleźć :lol: :lol: :lol: I nie będziesz miała czasu na dogo :evilbat: chciałabyś co?? :evilbat: Quote
adda Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 malawaszka napisał(a):chciałabyś co?? :evilbat: A w życiu, kto nas zabawia gaciami? :lol: Quote
Katerinas Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 adda napisał(a):Katerinas napisał(a): Gorzej jak wpadnie na pomysł wynajęcia małej kopareczki :wink: Przeca on nie kopie, tylko przerzuca :lol: wiem... ale kopareczką łatwiej przenosić większe partie ziemi :wink: Quote
adda Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 Katerinas napisał(a): wiem... ale kopareczką łatwiej przenosić większe partie ziemi :wink: Na szczęście kopareczka nie miałaby jak wjechać :evilbat: Quote
malawaszka Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):chciałabyś co?? :evilbat: A w życiu, kto nas zabawia gaciami? :lol: a gaciami to akurat same się zabawiacie :oops: :evilbat: Quote
adda Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 malawaszka napisał(a):a gaciami to akurat same się zabawiacie :oops: :evilbat: Ale bez Ciebie nie byłoby zabawy :thumbs: Quote
malawaszka Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):a gaciami to akurat same się zabawiacie :oops: :evilbat: Ale bez Ciebie nie byłoby zabawy :thumbs: sie moim kosztem bawią maupy! a potem sie dziwią że mi na żarcie dla psów braknie :evil: Quote
adda Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 malawaszka napisał(a):sie moim kosztem bawią maupy! a potem sie dziwią że mi na żarcie dla psów braknie :evil: :roflt: Weźmiesz drugą robotę i będzie dobrze :megagrin: Quote
Olcia Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='adda'][quote name='Wind'][quote name='adda']Wind, a musisz od razu Lancoma kupować? Nie moze być... hmm... Miss Sporty? :wink: Bardzo smieszne :evilbat: :wink: :wink: :wink: No chciałam Ci koszty zredukować :roll: ej lancoma nie jeste przeciez jeszcze taka droga :o sa drozsze :lol: Quote
Olcia Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):no chyba będę musiała drugą robotę znaleźć :lol: :lol: :lol: I nie będziesz miała czasu na dogo :evilbat: no wlasnie ja mam dwie a dzisiaj dopiero poniedzilek a ja juz padam na mordke :cry: , ale to przez was baby bo zamiast robic od czwartku jak mialam czas to ja tu z Wami bardzo powazne dyskusje przeprowadzalam :lol: Quote
Wind Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 I co? Wszyscy juz spia? Jest druga w nocy, a ja tu na drobne czesci rozbieram trzaskajaca, warczaca i nic nie drukujaca drukarke ... :evil: A jesli juz druknie (a drukuje dla mojego TZ-ta), to po raz setny slysze, ze kolorki jakies takie nie takie :evil: :evil: :evil: Znalazl sie informatyko-plastyk qrka wodna jego mac :wallbash: Quote
adda Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 Olcia napisał(a):ej lancoma nie jeste przeciez jeszcze taka droga :o sa drozsze :lol: Jeszcze? :lol: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Wind napisał(a):I co? Wszyscy juz spia? Jest druga w nocy, a ja tu na drobne czesci rozbieram trzaskajaca, warczaca i nic nie drukujaca drukarke ... :evil: A jesli juz druknie (a drukuje dla mojego TZ-ta), to po raz setny slysze, ze kolorki jakies takie nie takie :evil: :evil: :evil: Znalazl sie informatyko-plastyk qrka wodna jego mac :wallbash: wpadnij do mnie na srodku pokoju 4 rozebrane serwery stoja, 2 komputery, pelno kabelow, plyt doookola masa, i tylko zrobiona sciezka od lozka do komputerka mojego, a wszystko mialo byc zlozeone na piatek, ale w zeszlym tygodniu :lol: Quote
malawaszka Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 niezła jest nie?? mnie teraz coś buczy w środku kompa i nie wiem jak to ugryźć :lol: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='adda']Olcia, a to Ty składasz? :o dodatkowo zajmuje sie komputerami od skladania, do administrowania siecia, i to takie moje dodatkowe zajecie, ale dzieki dogo nie mam czasu ich skonczyc :lol: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 malawaszka napisał(a):niezła jest nie?? mnie teraz coś buczy w środku kompa i nie wiem jak to ugryźć :lol: pewnie wiatraczek do wymiany koszt ok 40 do 350 zeta :lol: Quote
malawaszka Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Olcia napisał(a):malawaszka napisał(a):niezła jest nie?? mnie teraz coś buczy w środku kompa i nie wiem jak to ugryźć :lol: pewnie wiatraczek do wymiany koszt ok 40 do 350 zeta :lol: :o a co zrobić żeby ten koszt był 40?? :lol: Quote
Katerinas Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Olcia napisał(a):malawaszka napisał(a):niezła jest nie?? mnie teraz coś buczy w środku kompa i nie wiem jak to ugryźć :lol: pewnie wiatraczek do wymiany koszt ok 40 do 350 zeta :lol: Ale rozrzut cenowy :o Czy wielkość ceny równa się wielkość wiatraka? Bo jeśli tak - to ten za 350 zeta to pewnie wielkości wiatraka sufitowego :lol: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 przyjechac do mnie :) a tak powaznie to zalezy jaki to wiatrak i przy przypadkiem to nie wyje procesor i wiatrak umieszczony na nim Quote
adda Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 Katerinas napisał(a):Czy wielkość ceny równa się wielkość wiatraka? Bo jeśli tak - to ten za 350 zeta to pewnie wielkości wiatraka sufitowego :lol: Ha ha ha ha :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts