malawaszka Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='adda'] ten z prawej a Lenka w środku? Quote
adda Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 malawaszka napisał(a):ten z prawej a Lenka w środku? Bingo :D Biedna Lenutka, w dwa ognie ją wzięli, aż się zgarbiła sierotka :roll: Quote
Katerinas Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='adda']A psy sunię denerwowały. Nooo ... wreszcie trzy razem :D Super widok :D :D Quote
Katerinas Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='adda']Natomiast Trusia nie jest nic w stanie zdziwić. Nie no... ten kot to dla mnie rewelka :angel: Te frędzelki w uszach :angel: Quote
adda Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 malawaszka napisał(a):to w nagrodę fota coory soę nalezy 8) Narazie nie musisz jeszcze być czujna 8) Quote
malawaszka Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):to w nagrodę fota coory soę nalezy 8) Narazie nie musisz jeszcze być czujna 8) :wallbash: ana tej ostatniej Ironek z lewej??? Quote
adda Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 malawaszka napisał(a):ana tej ostatniej Ironek z lewej??? Zgadza się, sobie podskoczył coby Irydka za karczycho złapać :D Quote
Katerinas Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='adda'] No ja naprawdę nie wiem... gapie się w to zdjęcia i za diabła nie wiem, które jest które :oops: Może na żywo łatwiej? :roll: :oops: Quote
adda Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 Iryd, Lenka, Iron :D Na żywo o wiele łatwiej 8) Quote
Katerinas Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 adda napisał(a): Na żywo o wiele łatwiej 8) ufff.... :wink: Quote
Wind Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 adda, Tak patrze na te foty i sobie mysle, ze zwierzynca w kilogramach macie wiecej niz sami wazycie :roll: Quote
adda Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 [quote name='Wind']adda, Tak patrze na te foty i sobie mysle, ze zwierzynca w kilogramach macie wiecej niz sami wazycie :roll: Chyba nie, sam TZ pod stówkę podchodzi :D A jeszcze przecież ja :oops: Quote
adda Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 Katerinas napisał(a):adda napisał(a): Na żywo o wiele łatwiej 8) ufff.... :wink: Ja to nawet poznaję nie otwierając oczu, które mnie jęzorem budzi :D Quote
Wind Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='adda']A jeszcze przecież ja :oops: Tiaaaa ... w szczegolnosci, ze Ty to taka kocia waga ... whoops przepraszam ... kogucia. Oczywiscie, ze kogucia! :-) Quote
Katerinas Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 adda napisał(a):Katerinas napisał(a):adda napisał(a): Na żywo o wiele łatwiej 8) ufff.... :wink: Ja to nawet poznaję nie otwierając oczu, które mnie jęzorem budzi :D o rany :o Ja tyż poznaję swoje... ale u mnie każde inne... a u Ciebie trzy takie same (wielkościowo) ozory :o Quote
adda Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 Wind napisał(a):Tiaaaa ... w szczegolnosci, ze Ty to taka kocia waga ... whoops przepraszam ... kogucia. Oczywiscie, ze kogucia! :-) Ty to potrafisz kobietę na duchu podnieść :buzi: Nie dawniej jak wczoraj TZ powiedział, że jestem zatłuszczona :-? Miły, nie? :lol: Quote
Wind Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 adda napisał(a):Nie dawniej jak wczoraj TZ powiedział, że jestem zatłuszczona :-? Miły, nie? :lol: Po takim tekscie to juz chyba do konca zycia, bedzie z tymi wiadrami lazil :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 Katerinas napisał(a):Ja tyż poznaję swoje... ale u mnie każde inne... a u Ciebie trzy takie same (wielkościowo) ozory :o Pyrciuś ma szorstki jęzor, Lenka baaardzo mięciutki, a mały lekko podgryza :D Quote
adda Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 Wind napisał(a):Po takim tekscie to juz chyba do konca zycia, bedzie z tymi wiadrami lazil :lol: :lol: :lol: :roflt: Właśnie dzisiaj pożyczył taczkę :look3: Quote
Wind Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 adda, Musze zadac to pytanie. Ile taki jeden potffor je? Jak mi powiesz to porownam do mojej Majki, ktora jesli je suche to ok. 80 - 100 gr./dzien. Od tygodnia musi byc na diecie, wiec jej gotuje ... i miksowanego drobiu, marchewki i kleiku zjada w trzech porcjach po 3 - 4 lyzeczki od herbaty/porcje ;) Quote
Olcia Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 adda napisał(a):Wind napisał(a):Po takim tekscie to juz chyba do konca zycia, bedzie z tymi wiadrami lazil :lol: :lol: :lol: :roflt: Właśnie dzisiaj pożyczył taczkę :look3: wszystkich ich do taczek :P Quote
adda Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 [quote name='Wind']adda, Musze zadac to pytanie. Ile taki jeden potffor je? Jeden potfforek je troszkę ponad 15 kg suchej karmy miesięcznie, do tego dostają oczywiście suweniry typu: dosmaczanie mieloną wątróbką, mielonym mięskiem, uszy wołowe... ale to już są takie drobiazgi. A co się Mai stało? :o Quote
adda Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 Olcia napisał(a):wszystkich ich do taczek :P O nie! Taczki za wygodne. Do wiader z nimi, do wiader :D Quote
Recommended Posts