Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny pytanie za 100 punktow z samego rana :D
jak zrobic aby po nieodberaniu telefonu wlaczal sie fax???????, od rana z tym wojuje i doopa

pomocy :evil:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tradycyjny hp 40 kombajn wszystko dziaja tylko nie wiem jak zrobic zeby jak sie nie odbiera telefonu zglaszal sie zygnal faxu po np. 10 sygnalach??

Posted

To już musisz ustawić na faxie. Pogrzeb w menu, albo przeczytaj instrukcję. Jak nie masz instrukcji to poszukaj w necie, znajdź stronę producenta i tam w archiwalnych plikach taka instrukcja powinna być 8)

Posted

cos poprzestawialam i jest fax po 6 sygnalach :D sama nie wiem gdzie to zrobilam ale to malo wazne wazne ze dziala:) jeszcze jutro maly tescik, na wyslanie faxu i bedzie ok pod warunkiem za zadziala :lol:

Posted

Olcia napisał(a):
cos poprzestawialam i jest fax po 6 sygnalach
Najwyżej będziesz szybciej biegła :lol:
A teraz muszę jechać :(

Posted

Katerinas napisał(a):
Olcia napisał(a):
instrukcje jakis czas temu nadi zjadl
hehehe :lol: miłośnik papieru?

i mamcinych kapci, ktora juz zrezygnowala z kupna nastepnych , bo to sie mijalo z celem, a tak ogolnie to ruskie to inaczej plastikowce , wszystko co z plastiku to do mordy, a zapomnialam Wam powiedziec ze by mi sie nadir wczoraj udusil, jak mnie nie bylo oczywiscie musialy sprawdzic co w smieciach jest ciekawgo i nadir zaczal grysc zakretke od picia oczywiscie plastikowa, zaczepila mu sie jakos o zeby i utknela w gardle , dzieki Bogu Sebie zachcialo sie siku i na chwile wrocilismy do domu ,bo psiak by mi sie udusil

Posted

Ania-k napisał(a):
:o :o :o o rany..ale mieliście szczęscie...biedny Nadir :-? pewnie się wystrachał nieźle...a swoją drogą to ten Seba ma niezłego "nosa" 8)

normalnie ostatnia butelke piwa to ucalowalam , bo to pewnie przez nia siku mu sie chcialo, a to niestety gowniarza nic nie nauczylo, dzisiaj paradowal po domu z pojemnikiem po smietanie oczywscie z cala biala broda :lol:

Posted

ło matko :o Olcia ... Ale historia z tą nakrętką :o

[quote name='Olcia']dzisiaj paradowal po domu z pojemnikiem po smietanie oczywscie z cala biala broda :lol: :lol: :lol:

Posted

ale to i tak nie pobije greci wymazanej w oleju po szprotkach daje slowo na tydzien zmienlam lokum tak smierdzialo, a jak wychodzilam na dwor i ktos przechodzil kolo mnie dziwnie sie na mnie patrzyl i se pewnie mysla" kobito umyj sie bo rybami smierdzisz"

Posted

Olcia napisał(a):
ale to i tak nie pobije greci wymazanej w oleju po szprotkach daje slowo na tydzien zmienlam lokum tak smierdzialo, a jak wychodzilam na dwor i ktos przechodzil kolo mnie dziwnie sie na mnie patrzyl i se pewnie mysla" kobito umyj sie bo rybami smierdzisz"
:roflt: :roflt: :roflt: no nie mogę .... :roflt:

Posted

katarinas daj swojemu briadowi puszke po szprotkach i wyjdz z nim na dwor na spacer :oops:
przed pierwszych pare dniu glupio mi bylo jak tak ludzie sie na mnie patrzyli a pozniej juz mi wisialo :P

zadna kapiel nie pomagala, a jak sobie przypomne to od razu mnie mdli od tego zapachu

Posted

to greta jak byla mala tak zrobila, ojciec jej dal sprobowac szprotki, zjadl i puszke wyrzucil do smietnika, niebylo nikogo w domu greta wszystko ze smietnika wyjela wylizala puszke i tak sie zmeczyla ze zasnela z glowa w smietniku, i jak to szczeniak nic mu w spaniu nie przeszkadza prawie cala spala w tym smietniku a ja chodzilam po domu jej szukalam prawie zawalu serca dostalam bo nigdzie jej nie bylo a ona sobie w najlepsze w smietniku spala

do tej pory uwielbia rybke a najlepiej surowego sledzia typowy rusek :lol: