adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A opatkę Ironek tyz miał? :o :lol: Czy nosił tak po próżnicy. :wink: Ano po próżnicy nosił :lol: Quote
LAZY Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A opatkę Ironek tyz miał? :o :lol: Czy nosił tak po próżnicy. :wink: Ano po próżnicy nosił :lol: Wiaderko po Panu ma, ale próżniece po Panci... :lol: Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 LAZY napisał(a):Wiaderko po Panu ma, ale próżniece po Panci... :lol: A coście się tak uparły, żebym to ja ziemię nosiła? :o Quote
Olcia Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 jak mozecie biedna Adde do noszenia wiaderek zaganiac Adda nie daj sie!!!!!!!!!!!!!!! Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 Olcia napisał(a):jak mozecie biedna Adde do noszenia wiaderek zaganiac Adda nie daj sie!!!!!!!!!!!!!!! No właśnie się nie daję :roll: Quote
Olcia Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 i tak trzymac, kamulce przywiozl to niech sam teraz wiadra sobie nosi :D Quote
LAZY Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Olcia napisał(a):jak mozecie biedna Adde do noszenia wiaderek zaganiac Adda nie daj sie!!!!!!!!!!!!!!! Czyżbyś chciała jej pomóc??? :evilbat: A tak na marginesie: kiedyś jak kkupilismy dzialkę i chcielismy pozbyc sie wszystkich nierownosci, aby trawe wysiac, to trzeba bylo ziemie przekopac i jakies gowna powynosic na kompost wiadrem (metalowym :evil: ). Umówiłam sie z TZtm, ale on w umówiony dizen "nie mogl" to ja postanowilam zrobic mu na zlosc i sama to rpzekopac! :o Byłam twarda! Nie wiem jakim cudem twarda ziemie (zasiana na niej stara trawa i jakies warzywa) przewalałam i jeszcze nosilam tym metalowym wiadrem (z jakstary betonem na dnie)...ale TZtowi było glupio, a mnie wszystko pozniej bolalo... :oops: Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 Olcia napisał(a):i tak trzymac, kamulce przywiozl to niech sam teraz wiadra sobie nosi :D :lol: :lol: :lol: Kamordole! Kamordole! Powiedział, że nie będzie nosił wiaderkiem i w poniedziałek pożycza taczkę od kolegi :D Quote
Wind Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Na Boga! Nasza adde do noszenia wiader chcecie???? Barbarzyncy :evil: :wink: Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 [quote name='LAZY']Umówiłam sie z TZtm, ale on w umówiony dizen "nie mogl" to ja postanowilam zrobic mu na zlosc i sama to rpzekopac! :o Byłam twarda! Nie wiem jakim cudem twarda ziemie (zasiana na niej stara trawa i jakies warzywa) przewalałam i jeszcze nosilam tym metalowym wiadrem (z jakstary betonem na dnie Hi hi, to się nazywa adrenalina, też tak mam jak się zaprę. :D Quote
Olcia Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 to niech nauczy psy zeby nosily a On niech tylko sypie do wiaderek, oj widze ze TZ sie zaczyna powoli buntowac :wink: Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 [quote name='Wind']Na Boga! Nasza adde do noszenia wiader chcecie???? Barbarzyncy :evil: :wink: Kochana Wind :buzi: :buzi: :buzi: Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 [quote name='Wind']Na Boga! Nasza adde do noszenia wiader chcecie???? Barbarzyncy :evil: :wink: Kochana Wind :buzi: :buzi: :buzi: Quote
Olcia Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 [quote name='adda'][quote name='Wind']Na Boga! Nasza adde do noszenia wiader chcecie???? Barbarzyncy :evil: :wink: Kochana Wind :buzi: :buzi: :buzi: dziewczyny no nie moge taka LASKE do wiader feee wstydzcie sie :P Quote
Katerinas Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 [quote name='adda']Obiecana seria z wiaderkiem :lol: Kontemplacja, z nieodzownym wiaderkiem. Seria z wiaderkiem - super :roflt: :roflt: .... a kontemplacja rewelacyjna :roflt: A czy on wiedział, że jest fotografowany przez paparazzi? :wink: Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 [quote name='Olcia']dziewczyny no nie moge taka LASKE do wiader feee wstydzcie sie :P Olcia, dla Ciebie tysz :buzi: Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 Katerinas napisał(a):A czy on wiedział, że jest fotografowany przez paparazzi? :wink: Nie :D Robiłam z okna w kuchni :oops: A jak się popatrzył to udawałam, że psom cykam zdjęcia :oops: Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 Wind napisał(a):Ja to wiem kiedy i z czym sie pojawic ;) :D Niezawodna 8) Quote
Katerinas Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 [quote name='adda']:o Ludzie :o Pies mi w pana poszedł :o No i dziwisz się, że masz pół ogrodu przekopanego :wink: Quote
Katerinas Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 adda napisał(a):Katerinas napisał(a):A czy on wiedział, że jest fotografowany przez paparazzi? :wink: Nie :D Robiłam z okna w kuchni :oops: A jak się popatrzył to udawałam, że psom cykam zdjęcia :oops: To się nadajesz na paparazzi :lol: Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 Olcia napisał(a):oj oj Adda podstepna z Ciebie babeczka :D Se jakoś radzić trza :lol: Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 Katerinas napisał(a):No i dziwisz się, że masz pół ogrodu przekopanego :wink: Jeżeli chodzi o ogród to ja się już niczemu nie dziwię :roll: Quote
Recommended Posts