adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 [quote name='Olcia']Adda pozycz tych miniastorwych misek, co by mi w torbie za ciezko nie bylo :D Takich to nie mam :o Quote
Olcia Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 wiesz co Adda jem wlasnie sniadanie , a Ty z tego emblematu sie patrzysz na mnie jakbys chciala mi conajmniej je zabrac zaczynam sie bac :D Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 Mam zmienić emblemat? :smokin: Ja już zjadłam na śniadanie czekoladę, nie głodnam :roll: Quote
Katerinas Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 [quote name='adda'] Katerinas, przecież nie będę wielkich mich woziła, i tak mam ciężki plecak :roll: ale ja się do mich nie przyczepiłam :roll: Quote
dbsst Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 http://img239.echo.cx/img239/4731/ada61ej.jpg hahahaha o rany niech mu tylko zeladek nie peknie z przepicia hahahah Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 Katerinas napisał(a): ale ja się do mich nie przyczepiłam :roll: A do czego? :o Quote
Katerinas Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 [quote name='adda'][quote name='Katerinas'] ale ja się do mich nie przyczepiłam :roll: A do czego? :o do niczego :roll: o miskach pisała Olcia ... że za małe dajesz... :roll: Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 [quote name='Katerinas'][quote name='adda'][quote name='Katerinas'] ale ja się do mich nie przyczepiłam :roll: A do czego? :o do niczego :roll: o miskach pisała Olcia ... że za małe dajesz... :roll: Aaaa... to przepraszam bardzo, zaspana byłam :oops: Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 Pora na koty. Trusiu sobie wącha co tam Irydek obejszczał. Trusiu i Siesia. Trusiu włazi pod drzewko. Sie umościł. Siesia tylko się patrzy. Quote
Katerinas Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 [quote name='adda'][quote name='Katerinas'][quote name='adda'][quote name='Katerinas'] ale ja się do mich nie przyczepiłam :roll: A do czego? :o do niczego :roll: o miskach pisała Olcia ... że za małe dajesz... :roll: Aaaa... to przepraszam bardzo, zaspana byłam :oops: ... znaczy się wczorajsza :wink: [quote name='adda']Pora na koty. Trusiu sobie wącha co tam Irydek obejszczał. A nogę jak psy też już podnosi? :wink: Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 Katerinas napisał(a): A nogę jak psy też już podnosi? :wink: A to te bezjajeczne też podnoszą? :lol: Quote
Katerinas Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 adda napisał(a):Katerinas napisał(a): A nogę jak psy też już podnosi? :wink: A to te bezjajeczne też podnoszą? :lol: psy tak :wink: a koty ... nie wiem :hmmmm: :niewiem: :wink: Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 Katerinas napisał(a): psy tak :wink: a koty ... nie wiem :hmmmm: :niewiem: :wink: Koty bez podnoszenia siurają poziomo :evilbat: Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 Obiecana seria z wiaderkiem :lol: Ocena dystansu. Kontemplacja, z nieodzownym wiaderkiem. Wracamy na miejsce wykopków. W góóórę. Ładujem. Quote
anushka Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 dziwisz mu się?? :o :o :o przecież jego pani nie nosi :wink: :lol: Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 No to mógł we mnie pójść :roll: I grzecznie w domciu siedzieć 8) Quote
anushka Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 ale kota to masz bomba...tego rudego :o :o ,zresztą ten drugi też coool :lol: nie mówiąc o psie w czarnej masce :megagrin: Quote
Wind Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 adda, Ale masz uczonego psa ... TZ-ta tez 8) :lol: Moze i Majke da sie nauczyc takie wiadra nosic :hmmmm: , znaczy sie ciagac ;) Na TZ-ta w tym wzgledzie nie licze ;) Jedyne co nosi to notebooka, telefon i ewentualnie aparat ;) Co do kotow, to jako bezkociara pytam: czy one nie uciekaja? No wiesz, czy przychodza na wolanie? Moze najakas komende albo cus? ;) Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 [quote name='Wind']adda, Ale masz uczonego psa ... TZ-ta tez 8) :lol: Kolejność prawidłowa :D Moze i Majke da sie nauczyc takie wiadra nosic :hmmmm: , znaczy sie ciagac ;) Spróbuj... mój mały sam z siebie... Na TZ-ta w tym wzgledzie nie licze ;) Jedyne co nosi to notebooka, telefon i ewentualnie aparat ;) A wiesz ile to razem waży? :roll: Pewnie tyle co wiaderko ziemi :lol: :lol: :lol: Co do kotow, to jako bezkociara pytam: czy one nie uciekaja? No wiesz, czy przychodza na wolanie? Moze najakas komende albo cus? ;) Przychodzą bardzo szybko jak się lodówkę otworzy 8) A jak się zawoła po imieniu to też przychodzą, pod warunkiem, że na drodze jakiś pies nie stanie :roll: Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 LAZY napisał(a):Ale z Ironka pomocnik! Taaa... i rozróżnia kolory, dobrał sobie takie wiaderko jak jego pan :D Quote
LAZY Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 adda napisał(a):LAZY napisał(a):Ale z Ironka pomocnik! Taaa... i rozróżnia kolory, dobrał sobie takie wiaderko jak jego pan :D To to nie ejst wiaderko TZta??? :o To masz jaki mądry pies! :o Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 LAZY napisał(a):To to nie ejst wiaderko TZta??? :o To masz jaki mądry pies! :o No co Ty, TZ w tym czasie w swoim wiaderku dalej tą ziemię nosił... Quote
Alicja Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 A opatkę Ironek tyz miał? :o :lol: Czy nosił tak po próżnicy. :wink: Quote
Recommended Posts