Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
qrcze ale koparki wrazie co zglaszam sie jak bede musiala przekopac doniczki to mi pozyczycie soich psow dobLa

zwariowalas?? te harpagany do doniczek??? przeciez ona tymi swoimi "malymi" lapkami nie trafia w doniczke :lol:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olcia napisał(a):
dbsst napisał(a):
qrcze ale koparki wrazie co zglaszam sie jak bede musiala przekopac doniczki to mi pozyczycie soich psow dobLa

zwariowalas?? te harpagany do doniczek??? przeciez ona tymi swoimi "malymi" lapkami nie trafia w doniczke :lol:

hahahaha mowisz :roll: moze im sie uda ;)

Posted

adda napisał(a):
Katerinas napisał(a):
adda napisał(a):
LAZY, Ty ze Szczecina będziesz te paczki... :-?
A co za różnica?
A taka, że głodem przymrzesz, jak kolej zastrajkuje :evilbat:

Bez obaw siostry! Ja nawet na pieszo Wam przyniose! Bede o Was dbac... :evilbat: (tylko dajcie cynk gdzie ta forse ukryjecie :wink: )

Posted

LAZY napisał(a):
adda napisał(a):
Katerinas napisał(a):
adda napisał(a):
A co za różnica?

Bez obaw siostry! Ja nawet na pieszo Wam przyniose! Bede o Was dbac... :evilbat: (tylko dajcie cynk gdzie ta forse ukryjecie :wink: )

cwaniara :D
paczuszke nam przysle za 50 zeta raz na miesiac a sama bedzie hulac po calym swiecie

Posted

Olcia napisał(a):
LAZY napisał(a):
adda napisał(a):
Katerinas napisał(a):
adda napisał(a):
A co za różnica?

cwaniara :D
paczuszke nam przysle za 50 zeta raz na miesiac a sama bedzie hulac po calym swiecie

Yyy...to co miesiąc byscie chciały? Ale te 50 zeta to na Was trzy tak??? :oops:

Posted

Olcia napisał(a):
ta jasne, tylko pamietaj ze co niektorzy potrzebuja zeby je cos pouwieralo wiec i o to musisz sie postarac

Jakis piasek w gatkach??? Da sie zrobic...prosto znad morza bedzie! :lol:

Posted

LAZY napisał(a):
Jakis piasek w gatkach??? Da sie zrobic...prosto znad morza bedzie! :lol:

Malawaszka zobacz jaki zaszczyt Cie kopna piasek z nad morza bedzie Cie uwieral Lazy tak zrob to dla naszej Malawaszki, a bedzie Ci wdzieczna do konca swych dni :D

Posted

[quote name='LAZY'][quote name='Olcia']ta jasne, tylko pamietaj ze co niektorzy potrzebuja zeby je cos pouwieralo wiec i o to musisz sie postarac

Jakis piasek w gatkach??? Da sie zrobic...prosto znad morza bedzie! :lol: malawaszka - bierz! :lol: pewnie lepszy niż z Twoich ugorów :wink: bo złoty :wink: ... może będzie mniej uwierał :wink:

Posted

[quote name='Katerinas'][quote name='LAZY'][quote name='Olcia']ta jasne, tylko pamietaj ze co niektorzy potrzebuja zeby je cos pouwieralo wiec i o to musisz sie postarac

Jakis piasek w gatkach??? Da sie zrobic...prosto znad morza bedzie! :lol: malawaszka - bierz! :lol: pewnie lepszy niż z Twoich ugorów :wink: bo złoty :wink: ... może będzie mniej uwierał :wink:

ee to chyba jak bedzie mniej uwieral to nie bedzie go chciala, a tak wogole to gdzie sie podziewa Malawaszka, czyzby jeszcze spala???

Posted

[quote name='Justi0022']A ja robiłam porządeczki i znalazłam co następuje:
kopareczka na wybiegu :wink:
i jej koleżka :P

KONIEC

sprzeciw przeciez to nie york prosze temu psy dac wieksza miske do picia :D

Posted

A Wy już na nogach? :o
Justi wieeelkie dzięki za zdjęcia :buzi:
Katerinas, przecież nie będę wielkich mich woziła, i tak mam ciężki plecak :roll:

Posted

[quote name='Olcia']Malawaszka zobacz jaki zaszczyt Cie kopna piasek z nad morza bedzie Cie uwieral Lazy tak zrob to dla naszej Malawaszki, a bedzie Ci wdzieczna do konca swych dni :D Malawaszka to już w ogóle bez piasku w gaciach z domu nie wychodzi, bo się nieswojo czuje :P

Posted

adda napisał(a):
A Wy już na nogach? :o

mala poprawka jeszcze na nogach , wrocilam rano i jak glup od razu do kompa, przecie to juz chore :D

Posted

Olcia napisał(a):
mala poprawka jeszcze na nogach , wrocilam rano i jak glup od razu do kompa, przecie to juz chore :D

Uuuu!!! To najpierw psycholog, czy od razu psychiatra? :-?
Dziękuję za pomycie garów :D

Posted

adda napisał(a):
Justi0022 napisał(a):
Tak Ada dba o psy :roll: :D
A u Ciebie w ogóle miski nie widziałam :eviltong:

Cholera, nie uwieczniłam :D Bo my naczynia po użyciu chowaliśmy :P

Posted

adda napisał(a):
Myślę, że z wariatami to oni łagodnie sie obchodzą :roll: Może i z psami przyjmą :bigcool:

mam taka nadzieje :D

Lazy przygotuj powoli pierwsza paczke, ja sie do Drewnicy wybieram
Adda pozycz tych miniastorwych misek, co by mi w torbie za ciezko nie bylo :D