Olcia Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 dbsst napisał(a):qrcze ale koparki wrazie co zglaszam sie jak bede musiala przekopac doniczki to mi pozyczycie soich psow dobLa zwariowalas?? te harpagany do doniczek??? przeciez ona tymi swoimi "malymi" lapkami nie trafia w doniczke :lol: Quote
dbsst Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Olcia napisał(a):dbsst napisał(a):qrcze ale koparki wrazie co zglaszam sie jak bede musiala przekopac doniczki to mi pozyczycie soich psow dobLa zwariowalas?? te harpagany do doniczek??? przeciez ona tymi swoimi "malymi" lapkami nie trafia w doniczke :lol: hahahaha mowisz :roll: moze im sie uda ;) Quote
LAZY Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 adda napisał(a):Katerinas napisał(a):adda napisał(a):LAZY, Ty ze Szczecina będziesz te paczki... :-? A co za różnica? A taka, że głodem przymrzesz, jak kolej zastrajkuje :evilbat: Bez obaw siostry! Ja nawet na pieszo Wam przyniose! Bede o Was dbac... :evilbat: (tylko dajcie cynk gdzie ta forse ukryjecie :wink: ) Quote
Olcia Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 ja tam bym nie ryzykowala, swoich tez bym do doniczki niedopuscila :D Quote
Olcia Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 LAZY napisał(a):adda napisał(a):Katerinas napisał(a):adda napisał(a):LAZY, Ty ze Szczecina będziesz te paczki... :-? A co za różnica? A taka, że głodem przymrzesz, jak kolej zastrajkuje :evilbat: Bez obaw siostry! Ja nawet na pieszo Wam przyniose! Bede o Was dbac... :evilbat: (tylko dajcie cynk gdzie ta forse ukryjecie :wink: ) cwaniara :D paczuszke nam przysle za 50 zeta raz na miesiac a sama bedzie hulac po calym swiecie Quote
LAZY Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Olcia napisał(a):LAZY napisał(a):adda napisał(a):Katerinas napisał(a):adda napisał(a):LAZY, Ty ze Szczecina będziesz te paczki... :-? A co za różnica? A taka, że głodem przymrzesz, jak kolej zastrajkuje :evilbat: Bez obaw siostry! Ja nawet na pieszo Wam przyniose! Bede o Was dbac... :evilbat: (tylko dajcie cynk gdzie ta forse ukryjecie :wink: ) cwaniara :D paczuszke nam przysle za 50 zeta raz na miesiac a sama bedzie hulac po calym swiecie Yyy...to co miesiąc byscie chciały? Ale te 50 zeta to na Was trzy tak??? :oops: Quote
Olcia Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 ta jasne, tylko pamietaj ze co niektorzy potrzebuja zeby je cos pouwieralo wiec i o to musisz sie postarac Quote
LAZY Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Olcia napisał(a):ta jasne, tylko pamietaj ze co niektorzy potrzebuja zeby je cos pouwieralo wiec i o to musisz sie postarac Jakis piasek w gatkach??? Da sie zrobic...prosto znad morza bedzie! :lol: Quote
Olcia Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 LAZY napisał(a):Jakis piasek w gatkach??? Da sie zrobic...prosto znad morza bedzie! :lol: Malawaszka zobacz jaki zaszczyt Cie kopna piasek z nad morza bedzie Cie uwieral Lazy tak zrob to dla naszej Malawaszki, a bedzie Ci wdzieczna do konca swych dni :D Quote
Katerinas Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 [quote name='LAZY'][quote name='Olcia']ta jasne, tylko pamietaj ze co niektorzy potrzebuja zeby je cos pouwieralo wiec i o to musisz sie postarac Jakis piasek w gatkach??? Da sie zrobic...prosto znad morza bedzie! :lol: malawaszka - bierz! :lol: pewnie lepszy niż z Twoich ugorów :wink: bo złoty :wink: ... może będzie mniej uwierał :wink: Quote
Olcia Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 [quote name='Katerinas'][quote name='LAZY'][quote name='Olcia']ta jasne, tylko pamietaj ze co niektorzy potrzebuja zeby je cos pouwieralo wiec i o to musisz sie postarac Jakis piasek w gatkach??? Da sie zrobic...prosto znad morza bedzie! :lol: malawaszka - bierz! :lol: pewnie lepszy niż z Twoich ugorów :wink: bo złoty :wink: ... może będzie mniej uwierał :wink: ee to chyba jak bedzie mniej uwieral to nie bedzie go chciala, a tak wogole to gdzie sie podziewa Malawaszka, czyzby jeszcze spala??? Quote
Justi0022 Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 A ja robiłam porządeczki i znalazłam co następuje: kopareczka na wybiegu :wink: i jej koleżka :P koleżka z leTka znudzony KONIEC Quote
Olcia Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 [quote name='Justi0022']A ja robiłam porządeczki i znalazłam co następuje: kopareczka na wybiegu :wink: i jej koleżka :P KONIEC sprzeciw przeciez to nie york prosze temu psy dac wieksza miske do picia :D Quote
Justi0022 Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Olcia napisał(a): sprzeciw przeciez to nie york prosze temu psy dac wieksza miske do picia :D Tak Ada dba o psy :roll: :D Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 A Wy już na nogach? :o Justi wieeelkie dzięki za zdjęcia :buzi: Katerinas, przecież nie będę wielkich mich woziła, i tak mam ciężki plecak :roll: Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 [quote name='Olcia']Malawaszka zobacz jaki zaszczyt Cie kopna piasek z nad morza bedzie Cie uwieral Lazy tak zrob to dla naszej Malawaszki, a bedzie Ci wdzieczna do konca swych dni :D Malawaszka to już w ogóle bez piasku w gaciach z domu nie wychodzi, bo się nieswojo czuje :P Quote
Olcia Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 adda napisał(a):A Wy już na nogach? :o mala poprawka jeszcze na nogach , wrocilam rano i jak glup od razu do kompa, przecie to juz chore :D Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 Justi0022 napisał(a):Tak Ada dba o psy :roll: :D A u Ciebie w ogóle miski nie widziałam :eviltong: Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 Olcia napisał(a):mala poprawka jeszcze na nogach , wrocilam rano i jak glup od razu do kompa, przecie to juz chore :D Uuuu!!! To najpierw psycholog, czy od razu psychiatra? :-? Dziękuję za pomycie garów :D Quote
Olcia Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 psychologiem to chyba nie ma co sobie glowy zawracac tylko od razu do drewnicy jechac a nie wiesz czy tam z psami przyjmuja?? :lol: Quote
Justi0022 Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 adda napisał(a):Justi0022 napisał(a):Tak Ada dba o psy :roll: :D A u Ciebie w ogóle miski nie widziałam :eviltong: Cholera, nie uwieczniłam :D Bo my naczynia po użyciu chowaliśmy :P Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 Myślę, że z wariatami to oni łagodnie sie obchodzą :roll: Może i z psami przyjmą :bigcool: Quote
adda Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 Justi0022 napisał(a): Bo my naczynia po użyciu chowaliśmy :P Znaczy nie były używane 8) Quote
Justi0022 Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 adda napisał(a): Znaczy nie były używane 8) oo nieee, użyte i schowane, coby weń nie wchodzić. ciasno nam było :roll: Quote
Olcia Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 adda napisał(a):Myślę, że z wariatami to oni łagodnie sie obchodzą :roll: Może i z psami przyjmą :bigcool: mam taka nadzieje :D Lazy przygotuj powoli pierwsza paczke, ja sie do Drewnicy wybieram Adda pozycz tych miniastorwych misek, co by mi w torbie za ciezko nie bylo :D Quote
Recommended Posts