LAZY Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Aleście babety zoffowały temat!!!! :evil: rzebic sie przez te Wasze gadaniny to cięzka praca...hihih...ale samochód extra... Gadajcie dalej..tylko wolniej i dawac foty! :evilbat: Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 a kto bedzie paczki nam przysyłam potem???(jak wpadniemy) :hmmmm: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 LAZY napisał(a):Gadajcie dalej..tylko wolniej i dawac foty! :evilbat: A co to my flegmatyczki, żeby wolniej :D Po ciemku fot nie będę przecie robiła :roll: Quote
Katerinas Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='Olcia']PROTESTUJE Baby spac juz spac bo ja musze wyjsc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:Olcia Ty nigdzie nie wychodź :lol: Siedź na dogo :lol: Quote
LAZY Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Ania-k napisał(a):a kto bedzie paczki nam przysyłam potem???(jak wpadniemy) :hmmmm: Ja moge..:) Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 No dobra, jakaś fotka. LAZY, Ty ze Szczecina będziesz te paczki... :-? Quote
Alicja Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Ale malutkie wejście do gawry mają te misiaczki :-? Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ale malutkie wejście do gawry mają te misiaczki :-? Z drugiej strony płota jest nieco większe :evilbat: Quote
Katerinas Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='adda']No dobra, jakaś fotka. Ale dołka pilnują :D [quote name='adda']LAZY, Ty ze Szczecina będziesz te paczki... :-? A co za różnica? Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 no prosze...leonki Addy nie próżnują,podkop zaczęty... :o :o ale się narobiły biedaczki.... :bigcry: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Katerinas napisał(a):adda napisał(a):LAZY, Ty ze Szczecina będziesz te paczki... :-? A co za różnica? A taka, że głodem przymrzesz, jak kolej zastrajkuje :evilbat: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 [quote name='Ania-k']no prosze...leonki Addy nie próżnują,podkop zaczęty... Z drugiej strony jest uzupełniany. Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 wygląda jak jakiś ogonek wiewiórki :evilbat: boooziu i ten piechu cały tam się zmieścił??? :o :o :o ja nie mogę.... :o :o :o Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Ania-k napisał(a):wygląda jak jakiś ogonek wiewiórki :evilbat: boooziu i ten piechu cały tam się zmieścił??? :o :o :o ja nie mogę.... :o :o :o Wchodzi jeden cały i pół drugiego :evilbat: Quote
Katerinas Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 adda napisał(a):Katerinas napisał(a):adda napisał(a):LAZY, Ty ze Szczecina będziesz te paczki... :-? A co za różnica? A taka, że głodem przymrzesz, jak kolej zastrajkuje :evilbat: To wyśle DHL tudzież Masterlinkiem :evilbat: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Katerinas napisał(a):To wyśle DHL tudzież Masterlinkiem :evilbat: Se tak nie wybrzydzaj :D Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Adda ,to wiewiórki czy lisy jeszcze hodujesz? :o Tymczasowo jaszczurki :D Ale na zdjęciach są leony, takie tam pieski... 8) Quote
Alicja Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 No niemożliwe , to chyba są takie bardzo malutkie te pieski ze ich nie widac :lol: Pomysłowe te twoje leośki taki sobie bunkier wykopać/czy ty im przypadkiem nie puściłaś 4pancernych?/ Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 To dziewczyna tak sobie lubi pokopać :evilbat: W zeszłym roku dokopała się do fundamentów :roll: Quote
Alicja Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 To pożyczysz panienkę , gdybym tak się zdecydowała kiedy na budowę domu ?Latwiej by było zacząć jakby już dołek na fundamenty był. :wink: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Z chęcią, jak się powyżywa na budowie, może mniej będzie w domu działać :roll: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 [quote name='Lara']ja moge tez moja koparke pozyczyc :D kopie szybko, dosc powierzchownie, ale za to duze przestrzenie, do prac glebokosciowych moze wtedy wkroczyc Lenka :D :D :lol: :lol: :lol: Uzupełnią się doskonale :D Quote
dbsst Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 qrcze ale koparki wrazie co zglaszam sie jak bede musiala przekopac doniczki to mi pozyczycie soich psow dobLa Quote
Recommended Posts