Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 adda napisał(a):Nigdzie nie poszłam, karmiłam psie towarzystwo 8) a juz myslalam ze znywac i siem troszke zmartwilam :cry: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):a juz myslalam ze znywac i siem troszke zmartwilam :cry: Zwariowałaś? :o Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):Adda bede jechac do jachranki to wpadne po drodze zabiore gary to pozmywam :lol: Yes, yes, yes!!! A odkurzasz? full service :lol: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):adda napisał(a):Olcia napisał(a):Adda bede jechac do jachranki to wpadne po drodze zabiore gary to pozmywam :lol: Yes, yes, yes!!! A odkurzasz? full service :lol: Takiej baby mi trzeba :lol: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 a gratisowo tez z psami wyjde a Ty Adda myslalas ze na te kregle to mnie tak za frajer zabieraja??, zagraj raz i won babo do garow :lol: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 adda napisał(a):A to gary i odkurzanie nie gratis :o no nie za gary i odkurzanie jest zaplata w postawi twojego towarzystwa :D Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):no nie za gary i odkurzanie jest zaplata w postawi twojego towarzystwa :D Milutko :angel: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 ok to niedlugo bede bo powoli zbieram sie juz do wyjsciA Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 dbsst napisał(a):ja kce foteCki ja kce foteCki To nie podobały Ci się fotki samochodu :o Quote
dbsst Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 samochod pieknie podszczypany niestety jakies kilka stron w stecz :evilbat: a ja musze miec co 5 stron doladowanie bateryjek ;) i nowe foteCki :D Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 przeciez Adda wygrala konkurs na najbardziej zdezolowany samochod Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):przeciez Adda wygrala konkurs na najbardziej zdezolowany samochod A co Ty tu jeszcze robisz? :o I wcale nie jest zdezelowany tylko zaniedbany (co najmniej) :roll: Jakby go tak wypucować... ale komu by się chciało :D Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 no wlasnie czekam juz gotowa do wyjscia a pijaki dzwonily juz 40 min temu ze jada oj dluga droge cos maja :D Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):no wlasnie czekam juz gotowa do wyjscia a pijaki dzwonily juz 40 min temu ze jada oj dluga droge cos maja :D A jaką Ty będziesz miała dłuuugą... :roll: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 ale za to jaka wesola jak chlopaki beda mi spiewac "gdy nie bawi cie juz swiat zabawek MECHANICZNYCH- to przyjdz do nas" Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):ale za to jaka wesola jak chlopaki beda mi spiewac "gdy nie bawi cie juz swiat zabawek MECHANICZNYCH- to przyjdz do nas" :lol: :lol: :lol: Dowcipnisie :lol: Quote
Katerinas Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Nie nooo.... nie było mnie tylko 3 godziny a tu napad na bank odbywa się beze mnie :evil: :lol: :lol: Wiaderka są, łopatki są? To kopac, kopać :lol: Bo kasy potrzebuję :lol: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 przyjechali uciekam kolorowych snow, namocz garnki i wystaw na dwor i schowaj psy, to zabiore po drodze Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Katerinas napisał(a):Nie nooo.... nie było mnie tylko 3 godziny a tu napad na bank odbywa się beze mnie :evil: :lol: :lol: Jakie bez Ciebie :o Ktoś musi iść siedzieć, jak wpadniemy :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):przyjechali uciekam kolorowych snow, namocz garnki i wystaw na dwor i schowaj psy, to zabiore po drodze A muszę moczyć :-? Toż to robota :roll: Quote
Katerinas Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 adda napisał(a):Katerinas napisał(a):Nie nooo.... nie było mnie tylko 3 godziny a tu napad na bank odbywa się beze mnie :evil: :lol: :lol: Jakie bez Ciebie :o Ktoś musi iść siedzieć, jak wpadniemy :lol: :lol: :lol: ooo.... kochana ... :nono: :lol: nie ma tak dobrze :lol: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Katerinas napisał(a): ooo.... kochana ... :nono: :lol: nie ma tak dobrze :lol: Ty się wymigasz, powiesz, że masz dziecko przy piersi :lol: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 PROTESTUJE Baby spac juz spac bo ja musze wyjsc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Quote
Recommended Posts