adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):zeby z wami dzisiaj siedziec poszlam na zwolnienie :lol: A co to, w pracy neta niet? Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):zeby z wami dzisiaj siedziec poszlam na zwolnienie :lol: A co to, w pracy neta niet? Adda niestety w Panstwowej firmie pracuje , a tam panuja czasy jak z lat 80 :D Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 No, to masz fajnie 8) TZ jedzie znowu po kamordole :o A mówiłam, że nie warto sprzątać :lol: Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 adda napisał(a):No, to masz fajnie 8) TZ jedzie znowu po kamordole :o A mówiłam, że nie warto sprzątać :lol: poczekaj poczekaj,,,a skąd onte kamordole wozi??może niech zacznie spod jakieś banku wybierać???? :evilbat: :evilbat: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 adda napisał(a):No, to masz fajnie 8) TZ jedzie znowu po kamordole :o A mówiłam, że nie warto sprzątać :lol: ten to ma zdrowie i zapal :lol: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Ania-k napisał(a): poczekaj poczekaj,,,a skąd onte kamordole wozi??może niech zacznie spod jakieś banku wybierać???? :evilbat: :evilbat: Kamordole w wiaderku :o Toż to jeden kamordol jak jedno wiaderko :roll: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):ten to ma zdrowie i zapal :lol: Tiaaaa..... a gary w zlewie brudne stoją :evilbat: Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 adda napisał(a):Ania-k napisał(a): poczekaj poczekaj,,,a skąd onte kamordole wozi??może niech zacznie spod jakieś banku wybierać???? :evilbat: :evilbat: Kamordole w wiaderku :o Toż to jeden kamordol jak jedno wiaderko :roll: w jakim wiaderku???przecież on samochodem wozi--tym samochodem który jak zezłomujesz będzie mój :evilbat: :evilbat: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):ten to ma zdrowie i zapal :lol: Tiaaaa..... a gary w zlewie brudne stoją :evilbat: a mowilam :wink: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 [quote name='Ania-k']w jakim wiaderku??? No moim, takim przechodzonym :o przecież on samochodem wozi--tym samochodem który jak zezłomujesz będzie mój :evilbat: :evilbat: Niedoczekanie jaśnie pani :evilbat: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):adda napisał(a):Olcia napisał(a):ten to ma zdrowie i zapal :lol: Tiaaaa..... a gary w zlewie brudne stoją :evilbat: a mowilam :wink: Przecież się nie wypierałam :roll: Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 adda napisał(a): jaśnie pani :evilbat: :niewiem: never... :megagrin: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Ania-k napisał(a):adda napisał(a): jaśnie pani :evilbat: :niewiem: never... :megagrin: A może nie wiesz... :-? Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 :hmmmm: ja sobie tak tylko zażartowałam... :oops: :evilbat: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Adda bede jechac do jachranki to wpadne po drodze zabiore gary to pozmywam :lol: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Ania-k napisał(a)::hmmmm: ja sobie tak tylko zażartowałam... :oops: :evilbat: a ja przyjmuje zaklady zezlomuje czy nie zezlomuje :D Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):Adda bede jechac do jachranki to wpadne po drodze zabiore gary to pozmywam :lol: to się nazywa koleżanka... :thumbs: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 a jak zakoncze tydzien dobrym uczynkiem chociaz jednym Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):a jak zakoncze tydzien dobrym uczynkiem chociaz jednym bo dam ci szanse..jak będziesz wracać przez Czeladź to masz okazję spełnić drugi dobry uczynek :wink: :lol: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Ania-k napisał(a):Olcia napisał(a):a jak zakoncze tydzien dobrym uczynkiem chociaz jednym bo dam ci szanse..jak będziesz wracać przez Czeladź to masz okazję spełnić drugi dobry uczynek :wink: :lol: mowisz i masz o ktorej mam byc???? Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 mowisz i masz o ktorej mam byc???? no niewiem jak wyrobisz się w czasie i ile ci zajmie u Addy... :megagrin: ale zapraszam,zapraszam... Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Adda to namocz chociaz gary zeby szybciej poszlo, bo tu zaraz kolejeczka sie ustawi Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Adda sobie chyba już poszła...a my tu czekamy na fotki jej piechów.. :o a tu nic... :o Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Nigdzie nie poszłam, karmiłam psie towarzystwo 8) Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):Adda bede jechac do jachranki to wpadne po drodze zabiore gary to pozmywam :lol: Yes, yes, yes!!! A odkurzasz? Quote
Recommended Posts