Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no pwiedzmy,że prawie... :lol: ale i tak furka,że ho ho ho :wink: a powiedzcie mi,gdzie mogę znaleźć jakiś najbliższy worek z kasą???żebym miała chociaż na cinkola :evilbat: :evilbat:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania-k napisał(a):
a powiedzcie mi,gdzie mogę znaleźć jakiś najbliższy worek z kasą???żebym miała chociaż na cinkola :evilbat: :evilbat:
w banku :roll: ... ja planuję podkop 8)

Posted

Katerinas napisał(a):
A TZ bardzo się złościł? :wink:
Złościł się, złościł... i na mnie wyżywał :roll: A jak z PIKĄ rozmawiał to podobno był wielce rozradowany :o
Albo udawał przede mną, albo przed PIKĄ 8)

Posted

[quote name='Katerinas'] adda A przymierzyć psiaki do citroena nadal chcecie? :wink: TZ autorytatywnie stwierdził, że się nie zmieszczą :roll:

Posted

Katerinas napisał(a):
Ania-k napisał(a):
a powiedzcie mi,gdzie mogę znaleźć jakiś najbliższy worek z kasą???żebym miała chociaż na cinkola :evilbat: :evilbat:
w banku :roll: ... ja planuję podkop 8)

ale tylko planujesz czy coś więcej?? :evilbat: :evilbat: ja mam łopatę... :megagrin:

Posted

adda napisał(a):
Ania-k napisał(a):
ja mam łopatę... :megagrin:
Ja mam wiaderko :lol:

to ile kasy w tym banku,że ty kcesz tylko do wiaderka??? :evilbat: :evilbat: pewnie oddział banku w Złotopolicach.. :o :o

Posted

adda napisał(a):
Katerinas napisał(a):
A TZ bardzo się złościł? :wink:
Złościł się, złościł... i na mnie wyżywał :roll: A jak z PIKĄ rozmawiał to podobno był wielce rozradowany :o
Albo udawał przede mną, albo przed PIKĄ 8)
A bo chłopy tak mają :roll: Do nas marudzą a przed kimś innym będą udawali że super sprawa :roll:

Posted

Adda albo jak będziesz chciała swoje auto "złomować" to się nie przejmuj...miejsce pod blokiem mam...nawet mogę sobie po nie przyjechać... :lol: :lol:

Posted

[quote name='Ania-k']Adda albo jak będziesz chciała swoje auto "złomować" to się nie przejmuj...miejsce pod blokiem mam...nawet mogę sobie po nie przyjechać... :lol: :lol: A dziękuję, ale to bardzo dobre autko, nie oddam :evilbat:

Posted

Wypozycze Wam swojego psa ;)
Ostatnio nauczylam ja komendy "kop" ... to tak przed wyjazdem nad morze, co rano bedzie mi grajdolek w piasku kopac :lol:

Posted

adda napisał(a):
Ania-k napisał(a):
to ile kasy w tym banku,że ty kcesz tylko do wiaderka???
Wiaderkiem będziem ziemię wynosić :lol:

a ja już myślałam,że ty niewiele potrzebujesz...i taka mało wymagająca jesteś... :evilbat: :evilbat: a tu proszę sprytna.... :o :o

Posted

[quote name='Wind']Wypozycze Wam swojego psa ;)
Ostatnio nauczylam ja komendy "kop" ... to tak przed wyjazdem nad morze, co rano bedzie mi grajdolek w piasku kopac :lol:
:shock: :shock: Wind to się nazywa wyzysk... :megagrin:

Posted

Katerinas napisał(a):
A bo chłopy tak mają :roll: Do nas marudzą a przed kimś innym będą udawali że super sprawa :roll:
Ja się u PIKI nawet upewniałam, z kim ona gadała :roll:

Posted

Ania-k napisał(a):
a ja już myślałam,że ty niewiele potrzebujesz...i taka mało wymagająca jesteś... :evilbat: :evilbat: a tu proszę sprytna.... :o :o
Wymagania to ja mam, że ho ho!!!

Posted

Wind napisał(a):
No tak, ona malutka, to się w tym tłumie przeciśnie :D

Posted

[quote name='Olcia']ale sie rozmarzylam co bym zrobila gdybym chociaz takie wiaderko miala
pisz Olcia pisz... :megagrin: ja to bym pewnie na początek bilet miesięczny kupiła... :evilbat: :evilbat:

Posted

[quote name='Ania-k'] :shock: :shock: Wind to się nazywa wyzysk... :megagrin:

Eee tam ... to tylko praktyczna strona szkolenia :lol: :lol: :lol: