anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 no pwiedzmy,że prawie... :lol: ale i tak furka,że ho ho ho :wink: a powiedzcie mi,gdzie mogę znaleźć jakiś najbliższy worek z kasą???żebym miała chociaż na cinkola :evilbat: :evilbat: Quote
Katerinas Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Ania-k napisał(a):a powiedzcie mi,gdzie mogę znaleźć jakiś najbliższy worek z kasą???żebym miała chociaż na cinkola :evilbat: :evilbat: w banku :roll: ... ja planuję podkop 8) Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Katerinas napisał(a):A TZ bardzo się złościł? :wink: Złościł się, złościł... i na mnie wyżywał :roll: A jak z PIKĄ rozmawiał to podobno był wielce rozradowany :o Albo udawał przede mną, albo przed PIKĄ 8) Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 [quote name='Katerinas'] adda A przymierzyć psiaki do citroena nadal chcecie? :wink: TZ autorytatywnie stwierdził, że się nie zmieszczą :roll: Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Katerinas napisał(a):Ania-k napisał(a):a powiedzcie mi,gdzie mogę znaleźć jakiś najbliższy worek z kasą???żebym miała chociaż na cinkola :evilbat: :evilbat: w banku :roll: ... ja planuję podkop 8) ale tylko planujesz czy coś więcej?? :evilbat: :evilbat: ja mam łopatę... :megagrin: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Ania-k napisał(a): ja mam łopatę... :megagrin: Ja mam wiaderko :lol: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 ja dam wiaderka i lopaty ile chcecie tylko mnie zabierzcie ze soba Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 adda napisał(a):Ania-k napisał(a): ja mam łopatę... :megagrin: Ja mam wiaderko :lol: to ile kasy w tym banku,że ty kcesz tylko do wiaderka??? :evilbat: :evilbat: pewnie oddział banku w Złotopolicach.. :o :o Quote
Katerinas Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 adda napisał(a):Katerinas napisał(a):A TZ bardzo się złościł? :wink: Złościł się, złościł... i na mnie wyżywał :roll: A jak z PIKĄ rozmawiał to podobno był wielce rozradowany :o Albo udawał przede mną, albo przed PIKĄ 8) A bo chłopy tak mają :roll: Do nas marudzą a przed kimś innym będą udawali że super sprawa :roll: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 i dokladam 2 czarne ryjowki co by kopanie szlo szybciej one wprawe maja :D Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Adda albo jak będziesz chciała swoje auto "złomować" to się nie przejmuj...miejsce pod blokiem mam...nawet mogę sobie po nie przyjechać... :lol: :lol: Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):i dokladam 2 czarne ryjowki co by kopanie szlo szybciej one wprawe maja :D ok jakoś siły rozłożymy coby sie wyrobić w czasie :lol: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Ania-k napisał(a):to ile kasy w tym banku,że ty kcesz tylko do wiaderka??? Wiaderkiem będziem ziemię wynosić :lol: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 [quote name='Ania-k']Adda albo jak będziesz chciała swoje auto "złomować" to się nie przejmuj...miejsce pod blokiem mam...nawet mogę sobie po nie przyjechać... :lol: :lol: A dziękuję, ale to bardzo dobre autko, nie oddam :evilbat: Quote
Wind Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Wypozycze Wam swojego psa ;) Ostatnio nauczylam ja komendy "kop" ... to tak przed wyjazdem nad morze, co rano bedzie mi grajdolek w piasku kopac :lol: Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 adda napisał(a):Ania-k napisał(a):to ile kasy w tym banku,że ty kcesz tylko do wiaderka??? Wiaderkiem będziem ziemię wynosić :lol: a ja już myślałam,że ty niewiele potrzebujesz...i taka mało wymagająca jesteś... :evilbat: :evilbat: a tu proszę sprytna.... :o :o Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='Wind']Wypozycze Wam swojego psa ;) Ostatnio nauczylam ja komendy "kop" ... to tak przed wyjazdem nad morze, co rano bedzie mi grajdolek w piasku kopac :lol: :shock: :shock: Wind to się nazywa wyzysk... :megagrin: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Katerinas napisał(a): A bo chłopy tak mają :roll: Do nas marudzą a przed kimś innym będą udawali że super sprawa :roll: Ja się u PIKI nawet upewniałam, z kim ona gadała :roll: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Ania-k napisał(a):a ja już myślałam,że ty niewiele potrzebujesz...i taka mało wymagająca jesteś... :evilbat: :evilbat: a tu proszę sprytna.... :o :o Wymagania to ja mam, że ho ho!!! Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Wind napisał(a):Ostatnio nauczylam ja komendy "kop" ... to tak przed wyjazdem nad morze, co rano bedzie mi grajdolek w piasku kopac :lol: No tak, ona malutka, to się w tym tłumie przeciśnie :D Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 ale sie rozmarzylam co bym zrobila gdybym chociaz takie wiaderko miala Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='Olcia']ale sie rozmarzylam co bym zrobila gdybym chociaz takie wiaderko miala pisz Olcia pisz... :megagrin: ja to bym pewnie na początek bilet miesięczny kupiła... :evilbat: :evilbat: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):ale sie rozmarzylam co bym zrobila gdybym chociaz takie wiaderko miala Ja mam kilka, chcesz? 8) Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 ech nocy by zabraklo, na poczatek to bym prace rzucila bo nie mam na nic czasu, zeby z wami dzisiaj siedziec poszlam na zwolnienie :lol: Quote
Wind Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='Ania-k'] :shock: :shock: Wind to się nazywa wyzysk... :megagrin: Eee tam ... to tylko praktyczna strona szkolenia :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts