anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):z wakacji w 2003 :oops: :shock: :shock: :thumbs: :thumbs: rozwaliłaś mi serce... :wink: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 wiesz Aniu ja nawet nie proponuje nikomu podwozki bo wstyd :lol: Adda gdzie to zdjecie bo zaraz musze wyjsc :evil: dawaj dawaj szybciutko Quote
Katerinas Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):Katerinas napisał(a):Olcia napisał(a):Adda a gdybys Ty mnie widziala jak z noga na wyciagu prawie ze szlam gary zmywac :lol: :o mialam wypadek i noge na wyciagu dosc dlugo rehabilitacja, a juz pod koniec mialam tak dosc lezenia, ze sznurki z wyciagu pod pache i lazilam po domu :D wiem malo madre to bylo :roll: No ja rozumiem, że Cię nosiło... ale do mycia garów? :lol: :lol: Quote
Katerinas Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):wiesz Aniu ja nawet nie proponuje nikomu podwozki bo wstyd :lol: My jeśli proponujemy to jednej osobie - miejsce koło kierowcy... Tylne fotele są zawsze zapiaszczone i zakłaczone przez psy... a szyby, jakby kto chciał oglądać świat, zafeflunione śliną :roll: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Katerinas napisał(a):Olcia napisał(a):Katerinas napisał(a):Olcia napisał(a):Adda a gdybys Ty mnie widziala jak z noga na wyciagu prawie ze szlam gary zmywac :lol: :o mialam wypadek i noge na wyciagu dosc dlugo rehabilitacja, a juz pod koniec mialam tak dosc lezenia, ze sznurki z wyciagu pod pache i lazilam po domu :D wiem malo madre to bylo :roll: No ja rozumiem, że Cię nosiło... ale do mycia garów? :lol: :lol: no niestety tylko do garow bo nawet hmm uzyje dzisiejszego hitu dnia"pouwierac mnie nic nie moglo" to bylo straszne :cry: , wiec tylko gary zostaly dla rozladowania napiecia :D Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Tapicerka po podróży z małym do Łodzi :roll: Myślałam, że mnie TZ ubije :roll: Ten samochód już zajeździmy :roll: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='"adda"']Tapicerka po podróży z małym do Łodzi :roll: ej to sa moje dzwi od kierowcy :D Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Katerinas napisał(a): My jeśli proponujemy to jednej osobie - miejsce koło kierowcy... A ja mówię, że na własną odpowiedzialność :roll: Quote
Katerinas Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 :roflt: :roflt: Może mu się kolor tapicerki nie podoba? :roflt: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 To co, wygrałam konkurs na najbardziej zasyfioną bryczkę? Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 oczywiscie masz u mnie no moze nie pifko ale herbatke napewno, uklony dla wyrozumialego TZ :D Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):oczywiscie masz u mnie no moze nie pifko ale herbatke napewno, uklony dla wyrozumialego TZ :D Dziękuję :D I wcale on nie taki wyrozumiały :roll: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 oj chyba wyrozumialy, bo ja nawet nie moge wyobrazic sobie uslinionej szyby w volvo, ale spokojnie poczekam az sie troszke zestarzeje i hop psy do srodka i w podroz :D Quote
Wind Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 adda, Mlody najwyrazniej domaga sie zmiany bryki :lol: Ta juz mu sie znudzila ... i zuzyla :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 musze was mile panie opuscic na troche i tu was zdziwie wcale nie do garow ani na randke z odkurzaczem :D :lol: hmm czyzby sie powoli reformowala?? Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 ale wypasiona fura.... :o :o :o :o Adda to jest boooskie,ja poczekam aż mój TZ wstanie i musi to zobaczyć..a on mi będzie machał jedną pogryzioną listewką z przedpokoju (reszty jeszcze nie dojrzał) :evilbat: :evilbat: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 [quote name='Wind']adda, Mlody najwyrazniej domaga sie zmiany bryki :lol: Ta juz mu sie znudzila ... i zuzyla :lol: :lol: :lol: Sam sobie zużył :evil: Może będzie i druga bryka, coby się trzy zmieściły, ale już widzę minę TZ, jak w innej bryczce coś zmajstruje :evilbat: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):hmm czyzby sie powoli reformowala?? Najwyższy czas... my Cię wszystkiego nauczymy 8) Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 jakaś taka pewnie terenówka albo co???żeby takie misiaczki tam pomieścić...oczywiście plus reszta familii....a ile członków sobie liczy ta reszta??? :wink: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Ania-k napisał(a): on mi będzie machał jedną pogryzioną listewką z przedpokoju (reszty jeszcze nie dojrzał) :evilbat: :evilbat: O listewkę pyszczy? :o Moje psy cały czas remontują panele w przedpokoju, i dobrze, bo nie lubię paneli 8) Quote
Katerinas Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 adda napisał(a):To co, wygrałam konkurs na najbardziej zasyfioną bryczkę? zdecydowanie :lol: :lol: A TZ bardzo się złościł? :wink: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Ania-k napisał(a):jakaś taka pewnie terenówka albo co???żeby takie misiaczki tam pomieścić...oczywiście plus reszta familii....a ile członków sobie liczy ta reszta??? :wink: Eeee, chyba grand voyager, albo coś w tym stylu :roll: Quote
Alicja Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Adda panele ponoć nie zdrowe , może one chcą wymienić na deskę barlinecką :roll: :lol: Quote
Katerinas Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='adda'][quote name='Ania-k']jakaś taka pewnie terenówka albo co???żeby takie misiaczki tam pomieścić...oczywiście plus reszta familii....a ile członków sobie liczy ta reszta??? :wink: Eeee, chyba grand voyager, albo coś w tym stylu :roll: adda A przymierzyć psiaki do citroena nadal chcecie? :wink: Quote
Recommended Posts