Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olcia napisał(a):
Katerinas napisał(a):
Olcia napisał(a):
Adda a gdybys Ty mnie widziala jak z noga na wyciagu prawie ze szlam gary zmywac :lol:
:o

mialam wypadek i noge na wyciagu dosc dlugo rehabilitacja, a juz pod koniec mialam tak dosc lezenia, ze sznurki z wyciagu pod pache i lazilam po domu :D wiem malo madre to bylo :roll:
No ja rozumiem, że Cię nosiło... ale do mycia garów? :lol: :lol:

Posted

Olcia napisał(a):
wiesz Aniu ja nawet nie proponuje nikomu podwozki bo wstyd :lol:
My jeśli proponujemy to jednej osobie - miejsce koło kierowcy... Tylne fotele są zawsze zapiaszczone i zakłaczone przez psy... a szyby, jakby kto chciał oglądać świat, zafeflunione śliną :roll:

Posted

Katerinas napisał(a):
Olcia napisał(a):
Katerinas napisał(a):
Olcia napisał(a):
Adda a gdybys Ty mnie widziala jak z noga na wyciagu prawie ze szlam gary zmywac :lol:
:o

mialam wypadek i noge na wyciagu dosc dlugo rehabilitacja, a juz pod koniec mialam tak dosc lezenia, ze sznurki z wyciagu pod pache i lazilam po domu :D wiem malo madre to bylo :roll:
No ja rozumiem, że Cię nosiło... ale do mycia garów? :lol: :lol:

no niestety tylko do garow bo nawet hmm uzyje dzisiejszego hitu dnia"pouwierac mnie nic nie moglo" to bylo straszne :cry: , wiec tylko gary zostaly dla rozladowania napiecia :D

Posted

Katerinas napisał(a):
My jeśli proponujemy to jednej osobie - miejsce koło kierowcy...
A ja mówię, że na własną odpowiedzialność :roll:

Posted

Olcia napisał(a):
oczywiscie masz u mnie no moze nie pifko ale herbatke napewno, uklony dla wyrozumialego TZ :D
Dziękuję :D I wcale on nie taki wyrozumiały :roll:

Posted

oj chyba wyrozumialy, bo ja nawet nie moge wyobrazic sobie uslinionej szyby w volvo, ale spokojnie poczekam az sie troszke zestarzeje i hop psy do srodka i w podroz :D

Posted

musze was mile panie opuscic na troche i tu was zdziwie wcale nie do garow ani na randke z odkurzaczem :D :lol:

hmm czyzby sie powoli reformowala??

Posted

ale wypasiona fura.... :o :o :o :o Adda to jest boooskie,ja poczekam aż mój TZ wstanie i musi to zobaczyć..a on mi będzie machał jedną pogryzioną listewką z przedpokoju (reszty jeszcze nie dojrzał) :evilbat: :evilbat:

Posted

[quote name='Wind']adda,
Mlody najwyrazniej domaga sie zmiany bryki :lol: Ta juz mu sie znudzila ... i zuzyla :lol: :lol: :lol: Sam sobie zużył :evil: Może będzie i druga bryka, coby się trzy zmieściły, ale już widzę minę TZ, jak w innej bryczce coś zmajstruje :evilbat:

Posted

jakaś taka pewnie terenówka albo co???żeby takie misiaczki tam pomieścić...oczywiście plus reszta familii....a ile członków sobie liczy ta reszta??? :wink:

Posted

Ania-k napisał(a):
on mi będzie machał jedną pogryzioną listewką z przedpokoju (reszty jeszcze nie dojrzał) :evilbat: :evilbat:
O listewkę pyszczy? :o Moje psy cały czas remontują panele w przedpokoju, i dobrze, bo nie lubię paneli 8)

Posted

Ania-k napisał(a):
jakaś taka pewnie terenówka albo co???żeby takie misiaczki tam pomieścić...oczywiście plus reszta familii....a ile członków sobie liczy ta reszta??? :wink:
Eeee, chyba grand voyager, albo coś w tym stylu :roll:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Ania-k']jakaś taka pewnie terenówka albo co???żeby takie misiaczki tam pomieścić...oczywiście plus reszta familii....a ile członków sobie liczy ta reszta??? :wink: Eeee, chyba grand voyager, albo coś w tym stylu :roll: adda A przymierzyć psiaki do citroena nadal chcecie? :wink: