Katerinas Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):a ja wlasnie zmieniam upodobania jade jutro po papuge agatke :lol: i znowu sie zacznie latanie ziarna po calym mieszkaniu, ale co tam Wy macie kudelki a ja bede miala ziarenka :D Nie myśl sobie że ziarenka tylko u Ciebie :wink: U mnie tyż... plus te nieszczęsne papuzie koopska :roll: ... Ale już się nauczyliśmy, że telewizor musi być od góry zasłanięty, w komputerze ścianki przykręcone, zaś książki nie mogą stać tak aby była między nimi szpara :roll: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 ja ja zaraz eksmituje do ojca :D bo przez 15 lat o 5 mialam pobudke i chyba juz nie chce Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 adda napisał(a):He, he zaraz będą zdjęcia samochodu :D Adda zaraz lece zapisac Cie do lekarza, przeciez Ty dziecko ledwo do domu zdazylas dojechac, a juz w necie siedzisz a gary to kto pozmywa :lol: Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 malawaszka napisał(a):komordole :lol: :lol: :lol: jak się coś je to się nie mówi :lol: ,masz szczęscie,ze wiem co to... :evilbat: ale żeby aż tak to wyglądało... :o :o no i na myjkę ręczną teraz :wink: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Adda przebilas mnie REWELKA, opuscily mnie mysli ze nigdy nie sprzedam samochdu :D Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):Adda zaraz lece zapisac Cie do lekarza, przeciez Ty dziecko ledwo do domu zdazylas dojechac, a juz w necie siedzisz a gary to kto pozmywa :lol: Gary nie zając :lol: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Ania-k napisał(a):o żesz ty .... :o :o :o a co to??? No co? Samochód hrabianki (jam hrabianka, bo globusy miewam) :D Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):Adda przebilas mnie REWELKA, opuscily mnie mysli ze nigdy nie sprzedam samochdu :D Nic się Olcia nie bój, ustawimy dwa samochody obok siebie, i Twój kupią za fortunę :lol: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):Adda zaraz lece zapisac Cie do lekarza, przeciez Ty dziecko ledwo do domu zdazylas dojechac, a juz w necie siedzisz a gary to kto pozmywa :lol: Gary nie zając :lol: a ja gary zmylam , obiad zrobilam, posprzatalam, na spacerze bylam, i po co to wszystko skoro obiad zjadlam i znowu zlew garow :D Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Ania-k napisał(a): no i na myjkę ręczną teraz :wink: A po co :o Za dwa dni będzie taki sam :roll: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):a ja gary zmylam , obiad zrobilam, posprzatalam, na spacerze bylam, i po co to wszystko skoro obiad zjadlam i znowu zlew garow :D :o Słowo daję, nieroformowalnaś :o Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):Adda przebilas mnie REWELKA, opuscily mnie mysli ze nigdy nie sprzedam samochdu :D Nic się Olcia nie bój, ustawimy dwa samochody obok siebie, i Twój kupią za fortunę :lol: super to kolo wrzesnia wykorzystam podstepnie Twoj samochod zeby swojego pudelka sie pozbyc, to nikt nie zauwazy ze powgniatany, na kierownicy slady zabkow , na drazku wieksze slady zabkow :D Quote
Katerinas Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 adda - powaliłaś mnie całkiem tymi zdjęciami... :o :o :o Ja już nie będę narzekać na swojego TZ-eta i jego bałagan w aucie... :lol: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):a ja gary zmylam , obiad zrobilam, posprzatalam, na spacerze bylam, i po co to wszystko skoro obiad zjadlam i znowu zlew garow :D :o Słowo daję, nieroformowalnaś :o Adda a gdybys Ty mnie widziala jak z noga na wyciagu prawie ze szlam gary zmywac :lol: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 adda napisał(a):Ania-k napisał(a): no i na myjkę ręczną teraz :wink: A po co :o Za dwa dni będzie taki sam :roll: ja juz nie pamietam kiedy samochod mylam, ale brat ostatnio jezdzil i stwierdzil ze nigdy w takim syfie nie siedzial i pojechal chociaz odkurzyc, oczywiscie dostalo mu sie za to bo tam przeciez byl moj piach pamiatka z holandii, a on go sprzatnac :evil: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 [quote name='Katerinas']adda - powaliłaś mnie całkiem tymi zdjęciami... :o :o :o A zaraz jeszcze jedno zdjęcie dorobię, zapomniałam o najważniejszym :oops: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):brat ostatnio jezdzil i stwierdzil ze nigdy w takim syfie nie siedzial Pokaż mu moje zdjęcia :D Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):adda napisał(a):Ania-k napisał(a): no i na myjkę ręczną teraz :wink: A po co :o Za dwa dni będzie taki sam :roll: ja juz nie pamietam kiedy samochod mylam, ale brat ostatnio jezdzil i stwierdzil ze nigdy w takim syfie nie siedzial i pojechal chociaz odkurzyc, oczywiscie dostalo mu sie za to bo tam przeciez byl moj piach pamiatka z holandii, a on go sprzatnac :evil: :o niezła pamiątka.....a sprzed ilu lat ta pamiątka??? :lol: :lol: :lol: Quote
Katerinas Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):Adda a gdybys Ty mnie widziala jak z noga na wyciagu prawie ze szlam gary zmywac :lol: :o Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Katerinas napisał(a):Olcia napisał(a):Adda a gdybys Ty mnie widziala jak z noga na wyciagu prawie ze szlam gary zmywac :lol: :o mialam wypadek i noge na wyciagu dosc dlugo rehabilitacja, a juz pod koniec mialam tak dosc lezenia, ze sznurki z wyciagu pod pache i lazilam po domu :D wiem malo madre to bylo :roll: Quote
Recommended Posts