Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Koma']Czy ja dobrze rozumiem? Dwa leony w mieszkaniu?? :o No!

Mój ojciec jak widzi pare kłaczków Komki to szału dostaje, a co dopiero dwa leony... :roll:
Hi hi, w domu też mam kłaki :lol:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A mi się też marzy taki leoś :loveu:
Ale może kiedyś jak będę miala wille z basenem ;)
Narazie nie wyobrażam sobie za bardzo leonka w naszym mieszkanku. Chyba byłoby ciasno :roll:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
TYlko że ja mam 4 piętro bez ogródka :roll:
Ja miałam 5 piętro w wieżowcu :roll: Ale dzięki leonom teraz mam dom :D

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Już ja widzę co niektórych sąsiadów ,no i larum że niedżwiedzia na smyczy prowadzę Mówiłabyś, że to misiaczek, nie niedźwiedź :D

moja koleżanka z którąchodziłam do LO ma takowego , ale nie wystawiają go bo nie mają ochoty.
Jak nie ma zamiaru rozmnażać to i rację ma.

Posted

adda napisał(a):
Justi, żeby nie zaśmiecać Twojej galerii wklejam u siebie rodziców miotu o którym pisałam.

Też to znalazłam - nawet suczka ma imię jak Iryd, tylko żeńskie :wink: I to siostra tatusia szczeniaków Aury :D Jaki świat mały. Chwała pani Ewie za takiego reproduktora :bigok: Szczeniaki są w większości pozamawiane, więc dobrze się dzieje :P
Tatuś na tym drugim wyszedł jak Arnold 8)

Posted

[quote name='donya']Do kłaczków z czasem można się przyzwyczaić i nie robią juz takiego wrażenia gdy fruwają przed oczami, pływają w zupie........ ..... znajdujesz je w dopiero co otwartej puszce.....
a czarne tzw. wyjściowe spodnie są zawsze niewyjściowe :wink: czytaj: zakłaczone :roll:

[quote name='adda']Na mnie już w ogóle nie robią wrażenia, bo są wszędzie :roll: ... tak samo jak piach... możnaby odkurzać codziennie ... :roll:

U nas znajomi też poddani selekcji :lol:
Zresztą rodzina też :roll: Jak mieliśmy jednego psa to jeszcze normalnie patrzyli... choć ze strachem w oczach bo tym psem był/jest rottek (i to wzięty z łańcucha). Jak się pojawił drugi pies to już patrzyli dziwnie. Teraz jak są trzy to pewnie pukają się w czoło :roll:

Posted

[quote name='Katerinas']... znajdujesz je w dopiero co otwartej puszce... Ty też? :o

a czarne tzw. wyjściowe spodnie są zawsze niewyjściowe :wink: czytaj: zakłaczone :roll:
Pozbyłam się czarnych spodni :roll:
Zresztą rodzina też :roll: Jak mieliśmy jednego psa to jeszcze normalnie patrzyli... choć ze strachem w oczach bo tym psem był/jest rottek (i to wzięty z łańcucha). Jak się pojawił drugi pies to już patrzyli dziwnie. Teraz jak są trzy to pewnie pukają się w czoło :roll:
A ja to mam gdzieś :D W ogóle to nieasertywna jestem, na wszystko się uśmiecham (a złoszczę w środku), ale jak komuś psy przeszkadzają... to won :evilbat:

Posted

[quote name='adda']

Pozbyłam się czarnych spodni :roll:
A ja nadal mam takowe ... bo tylko w czarnych wyglądam w miarę szczupło :roll:

[quote name='adda']

A ja to mam gdzieś :D W ogóle to nieasertywna jestem, na wszystko się uśmiecham (a złoszczę w środku), ale jak komuś psy przeszkadzają... to won :evilbat: Nie no... ja tyż się nie przejmuję :D
A na pytania: "po co Wam trzy psy" - odpowiadam, że niedługo będzie czwarty :lol:

Posted

[quote name='Katerinas']A ja nadal mam takowe ... bo tylko w czarnych wyglądam w miarę szczupło :roll:

Hehehe, a mnie nawet takowe nie pomagają :P

A na pytania: "po co Wam trzy psy" - odpowiadam, że niedługo będzie czwarty :lol:

Dziękuję za argument - wielce trafny :P Skorzystam zeń :D

Posted

[quote name='Justi0022'][quote name='Katerinas']A ja nadal mam takowe ... bo tylko w czarnych wyglądam w miarę szczupło :roll:

Hehehe, a mnie nawet takowe nie pomagają :P

Dziękuję za argument - wielce trafny :P Skorzystam zeń :D
Ależ proszę :D Do usług :D
Przetestowane :wink: Takie stwierdzenie zamyka buźki czepialskim osóbkom :wink:

Posted

a ja wlasnie zmieniam upodobania jade jutro po papuge agatke :lol: i znowu sie zacznie latanie ziarna po calym mieszkaniu, ale co tam Wy macie kudelki a ja bede miala ziarenka :D

Posted

Malawaszka znikla chyba poszla zeby ja cos/ktos pouwieralo :lol:
a papagaja zabiram od brata, na jakis czas, bo ich corcia ma chyba uczulenie na papuge, wiec co zrobic oddac kochanej siostrzyczce ktora wszystko przygarnie

Posted

[quote name='Olcia']Malawaszka znikla chyba poszla zeby ja cos/ktos pouwieralo :lol: Chyba właśnie ją uwiera :roll:

wiec co zrobic oddac kochanej siostrzyczce ktora wszystko przygarnie
Dobrze, że Ci dzieciaka nie oddali :roll:

Posted

adda napisał(a):
Dobrze, że Ci dzieciaka nie oddali :roll:

ten weekend od zuzki mam wolny, a zgadnij co w tamtym roku dostalam od brata na urodziny??

fotelik samochodowy zebym nie musisla przekladac z samochodu do samochdu, bo zuzka prawie jak moja :lol:

Posted

Olcia napisał(a):
zgadnij co w tamtym roku dostalam od brata na urodziny??
fotelik samochodowy zebym nie musisla przekladac z samochodu do samochdu, bo zuzka prawie jak moja :lol:
:o :o :o O nie, nie dałabym się tak wrobić :evil:
Dobra, lecę do domu, bo już dawno mogłam, to nie, siedzę jak ten głup na dogo, a potem będę w korkach stała :evil:

Posted

milej drogi i malo korkow tylko przypadkiem za zachacz o cos wbijajacego sie :lol: bo to juz dzialka zarezerwowana dla naszej wbijaczki :D
a ja w koncu pojde popracowac , nie zebym cie wyganiala ale JEDZ juz :lol: