adda Posted May 1, 2005 Author Posted May 1, 2005 [quote name='Katerinas'] No właśnie nie... Twoja ściana jakaś taka czysta... :roll: Jakaż ta Katerinas uprzejma :lol: A Lenką nie przejmuj się... pewnie sędzia nie znał się na leosiach :D :wink: Sie nie przejmuję, bo ona nie jest za krótka :D Ale na lipcowej w Wawie będę na 100% :D Ja też :D Quote
LAZY Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Cudnie sie Ironek relaksuje, a jak wspaniale szaleje! Gratulujemy osiągniec na wystawie! Quote
donya Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Adda!!! Z tego wszystkiego jeszcze ci nie pogratulowałam sukcesów. Co niniejszym czynię :laola: Quote
adda Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 donya napisał(a):Adda!!! Z tego wszystkiego jeszcze ci nie pogratulowałam sukcesów. Co niniejszym czynię Dziękuję i wzajemnie :D Quote
adda Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 Najazd gości miałam wczoraj, również tych psich :D Lenka się na gości wypina. Osobista siostra Lenki i Alexa. Siostry się wąchają. Zapsienie. Quote
Wind Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 adda, Wielkie gratulacje dla Ciebie i piechow! :-) Obejrzalam fotki z Waszymi wystawowymi popisami! Bardzo zaluje, ze nie moglam na zywo obejrzec Cie w tym klusie pelnym gracji i elegancji :-) Ale co sie odwlecze to nie uciecze! Mam nadzieje, ze bedziesz na Wystawie w Wawie? :D Quote
adda Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 [quote name='Wind'] Bardzo zaluje, ze nie moglam na zywo obejrzec Cie w tym klusie pelnym gracji i elegancji :-) Śmiejesz się ze mnie, hę? :wink: A może na Warszawę ubiorę strój Demi, tudzież siakiś inny? Tylko buty musisz mi pożyczyć :lol: Wind dziękuję za gratulacje 8) Quote
Wind Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 adda, Jak tylko bedziesz w Wawie to obiecuje Ci, ze bede pierwsza przy ringu aby obejrzec Wasze popisy, mocno przy tym zaciskajac kciuki za najlepsze lokaty! Demi w klusie ... juz nie moge sie doczekac :D :D :D Quote
adda Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 [quote name='Wind']adda, Jak tylko bedziesz w Wawie to obiecuje Ci, ze bede pierwsza przy ringu aby obejrzec Wasze popisy, mocno przy tym zaciskajac kciuki za najlepsze lokaty! Jak zwykle niezawodna Wind 8) Demi w klusie ... juz nie moge sie doczekac :D :D :D Ja też :lol: :lol: :lol: Tym bardziej, że ledwo stałam w tych bucikach, a co dopiero kłus po murawie :lol: Do cyrku mnie wezmą :roll: Quote
adda Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 Mój synek wegetarianin :o Dodam, że smakołyki sam sobie "organizuje" z kuchni :roll: Quote
dbsst Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 hihihi szprytna bestia i z jakim apetytem zajada widac ze wegetarianin ;) Quote
Koma Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 No co?? Chłopak się zdrowo odżywia 8) Teraz na to moda panuje, jest na czasie :P Quote
adda Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 Justi, żeby nie zaśmiecać Twojej galerii wklejam u siebie rodziców miotu o którym pisałam. Tatuś Mama. Quote
Alicja Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Leonki prześliczne , a ja mam metraż mieszkania 48m/2/.Szkoda ,Leoś by się nie zmieścił. No to mam tylko Ozzyego. :wink: Quote
adda Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Leonki prześliczne , a ja mam metraż mieszkania 48m/2/.Szkoda ,Leoś by się nie zmieścił. Alicja, ja mieszkałam na 62m2 z dwoma leonami :D Ale fakt, lepiej w domku :D Quote
Koma Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Leonki prześliczne , a ja mam metraż mieszkania 48m/2/.Szkoda ,Leoś by się nie zmieścił. Alicja, ja mieszkałam na 62m2 z dwoma leonami :D Ale fakt, lepiej w domku :D Czy ja dobrze rozumiem? Dwa leony w mieszkaniu?? :o Chyba by mnie rodzinka opuściła. Mój ojciec jak widzi pare kłaczków Komki to szału dostaje, a co dopiero dwa leony... :roll: Quote
Koma Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 ajjj, nie doczytałam... mieszkałaś. Ale i tak jestem pod wrażeniem :o Quote
Alicja Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Już ja widzę co niektórych sąsiadów ,no i larum że niedżwiedzia na smyczy prowadzę .Teraz chodzę z psem mordercą ,więc i tak podlegam cenzurze .Nie ma to jak mieszkać na takim za....u . Ale leosie bardzo mi się podobają ,moja koleżanka z którąchodziłam do LO ma takowego , ale nie wystawiają go bo nie mają ochoty. Quote
Recommended Posts