Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Katerinas'] No właśnie nie... Twoja ściana jakaś taka czysta... :roll: Jakaż ta Katerinas uprzejma :lol:

A Lenką nie przejmuj się... pewnie sędzia nie znał się na leosiach :D :wink:
Sie nie przejmuję, bo ona nie jest za krótka :D
Ale na lipcowej w Wawie będę na 100% :D
Ja też :D

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

donya napisał(a):
Adda!!!
Z tego wszystkiego jeszcze ci nie pogratulowałam sukcesów.
Co niniejszym czynię
Dziękuję i wzajemnie :D

Posted

Najazd gości miałam wczoraj, również tych psich :D
Lenka się na gości wypina.

Osobista siostra Lenki i Alexa.

Siostry się wąchają.

Zapsienie.

Posted

adda,

Wielkie gratulacje dla Ciebie i piechow! :-) Obejrzalam fotki z Waszymi wystawowymi popisami! Bardzo zaluje, ze nie moglam na zywo obejrzec Cie w tym klusie pelnym gracji i elegancji :-) Ale co sie odwlecze to nie uciecze! Mam nadzieje, ze bedziesz na Wystawie w Wawie? :D

Posted

[quote name='Wind'] Bardzo zaluje, ze nie moglam na zywo obejrzec Cie w tym klusie pelnym gracji i elegancji :-)
Śmiejesz się ze mnie, hę? :wink: A może na Warszawę ubiorę strój Demi, tudzież siakiś inny? Tylko buty musisz mi pożyczyć :lol:
Wind dziękuję za gratulacje 8)

Posted

adda,

Jak tylko bedziesz w Wawie to obiecuje Ci, ze bede pierwsza przy ringu aby obejrzec Wasze popisy, mocno przy tym zaciskajac kciuki za najlepsze lokaty!
Demi w klusie ... juz nie moge sie doczekac :D :D :D

Posted

[quote name='Wind']adda,
Jak tylko bedziesz w Wawie to obiecuje Ci, ze bede pierwsza przy ringu aby obejrzec Wasze popisy, mocno przy tym zaciskajac kciuki za najlepsze lokaty! Jak zwykle niezawodna Wind 8)

Demi w klusie ... juz nie moge sie doczekac :D :D :D
Ja też :lol: :lol: :lol: Tym bardziej, że ledwo stałam w tych bucikach, a co dopiero kłus po murawie :lol: Do cyrku mnie wezmą :roll:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Leonki prześliczne , a ja mam metraż mieszkania 48m/2/.Szkoda ,Leoś by się nie zmieścił.
Alicja, ja mieszkałam na 62m2 z dwoma leonami :D Ale fakt, lepiej w domku :D

Posted

adda napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
Leonki prześliczne , a ja mam metraż mieszkania 48m/2/.Szkoda ,Leoś by się nie zmieścił.
Alicja, ja mieszkałam na 62m2 z dwoma leonami :D Ale fakt, lepiej w domku :D

Czy ja dobrze rozumiem? Dwa leony w mieszkaniu?? :o
Chyba by mnie rodzinka opuściła.
Mój ojciec jak widzi pare kłaczków Komki to szału dostaje, a co dopiero dwa leony... :roll:

Posted

Już ja widzę co niektórych sąsiadów ,no i larum że niedżwiedzia na smyczy prowadzę .Teraz chodzę z psem mordercą ,więc i tak podlegam cenzurze .Nie ma to jak mieszkać na takim za....u .
Ale leosie bardzo mi się podobają ,moja koleżanka z którąchodziłam do LO ma takowego , ale nie wystawiają go bo nie mają ochoty.