adda Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 Lenka. Lenka przyłapana :oops: Irydzio. Quote
dbsst Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 jakie cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda :D Quote
Daisunia Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 jakie cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda zgadzam sie! :) ucałuj je od nas :) pozdr. ps. a te cuda ile maja latek ? Quote
Katerinas Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 adda - Super zdjęcia :D :angel: :angel: [quote name='adda'] A to rewelacja :D :D Quote
Justa Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 I sa Misiaczki !!!! :angel: :angel: :angel: Śliczniaste foteczki :D A Irydzio i ironek to takie minki niewinne mają :lol: :angel: :angel: :angel: Quote
anetta Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Ale one sa sliczne......... :iloveyou: :ekmm: Irydzio taki zamyslony... :buzi: Quote
Koma Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 [quote name='adda']Ironek Boże ale cudo!!! :iloveyou: W jakim jest wieku??? Piękna bestyjka! :) Quote
adda Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 No obiecałam to i fotki są :D Koma Ironek ma 6,5 miesiąca 8) Quote
Justi0022 Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Nunia uciekła z kadru :D Czy to co leży obok z ciemnym "futerkiem" to bambosz jakiś? Quote
adda Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 Wierzgał to uciekła :D Tak Justi, to był bambosz :roll: Więcej takich niespodzianek mam powywlekanych na działkę 8) Quote
Katerinas Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='adda'] Tak Justi, to był bambosz :roll: Więcej takich niespodzianek mam powywlekanych na działkę 8) hehehe :lol: U nas na ogrodzie też są takie niespodzianki. A najlepsza zabawa to przeciąganie się i uciekanie z kawałkiem starej wykładziny :roll: :lol: Mam takie ogrodowe drewniane chodaki, które stoją przy wyjściu na taras... to "potforki" zawsze mi je gdzieś wywleką :evil: :lol: Quote
Katerinas Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='adda']Katerinas, specjalnie dla Ciebie 8) :lol: :lol: :lol: pies bez głowy i ogona :lol: Quote
Daisunia Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 piekna foteczka ... żebym ja zrobila taką samą fotę mojej daisy to byłby cud ... ostatnio chcialam jej zrobic taką do góry kołami ale mi sie w kadrze nie zmieściła cała :roll: Quote
Dalma&Maja Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Adda, powiem to chyba już po raz setny - one są śliczne :wink: Quote
adda Posted May 1, 2005 Author Posted May 1, 2005 Dalma, dzięki :D Justi, wielkie dzięki, ja nie mam fotek Ironka :roll: Quote
Katerinas Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='adda']Ironek relaksuje się po wystawie 8) :roflt: Rewelacja :roflt: U nas Gaja też tak śpi... dzięki czemu ściana w sypialni jest gustownie upaprana i porysowana :roll: Jak poszło na wystawie? :D Szkoda, że mnie nie było. Do Łodzi to sobie zawsze pomykaliśmy... Quote
Justi0022 Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Katerinas napisał(a): Szkoda, że mnie nie było. Do Łodzi to sobie zawsze pomykaliśmy... Łódź nie ucieknie, pojedziemy za rok :D Quote
adda Posted May 1, 2005 Author Posted May 1, 2005 [quote name='Katerinas']U nas Gaja też tak śpi... dzięki czemu ściana w sypialni jest gustownie upaprana i porysowana :roll: Aaaa... zauważyłaś, że ściana wyświniona? :lol: :lol: Jak poszło na wystawie? :D Ironek świetnie, wybitnie obiecująca i best puppy, a Lenka doskonała, ale tylko brąz :roll: Ponoć za krótka :o Na tyle wystaw pierwsze słyszę :lol: Szkoda, że mnie nie było. Do Łodzi to sobie zawsze pomykaliśmy... Szkoda... Quote
Katerinas Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 [quote name='Justi0022'][quote name='Katerinas'] Szkoda, że mnie nie było. Do Łodzi to sobie zawsze pomykaliśmy... Łódź nie ucieknie, pojedziemy za rok :D No napewno :D [quote name='adda'][quote name='Katerinas']U nas Gaja też tak śpi... dzięki czemu ściana w sypialni jest gustownie upaprana i porysowana :roll: Aaaa... zauważyłaś, że ściana wyświniona? :lol: :lol: No właśnie nie... Twoja ściana jakaś taka czysta... [quote name='adda'] Ironek świetnie, wybitnie obiecująca i best puppy, a Lenka doskonała, ale tylko brąz :roll: Ponoć za krótka :o Na tyle wystaw pierwsze słyszę :lol: No to gratulacje :D :D A Lenką nie przejmuj się... pewnie sędzia nie znał się na leosiach :D :wink: [quote name='adda']Szkoda, że mnie nie było. Do Łodzi to sobie zawsze pomykaliśmy... Szkoda... Ale na lipcowej w Wawie będę na 100% :D Quote
Recommended Posts