Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poświata napisał(a):
Co roku Zoo apeluje o pomoc w zapełnieniu spiżarni, a dla dzieci to radocha :P . Kiedyś w szkole była zbiórka, a potem delegacja zawiozła do Zoo. Oni to jakoś hurtowo zbierają, a potem w zimie karmią zwierzynę z zapasów.
eee to super :D No to proszę zgłaszać się na listę chętnych do zbiórki żołędzi :D

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Katerinas'] A ja jak lew walczę o te drzewa :roll: Z moim nie musiałabyś walczyć, miałby jak w raju :D

Co jesień Marek ma fazę "piła i wycinanie, podcinanie gałęzi"... a mnie szlag trafia :roll:
Mój Ci on, nie katowy :roflt:

Posted

[quote name='adda']

Co jesień Marek ma fazę "piła i wycinanie, podcinanie gałęzi"... a mnie szlag trafia :roll:
Mój Ci on, nie katowy :roflt: śmiej się, śmiej :evil: :lol: Zeszłej jesieni tak mi podcieli z teściem jabłonkę, że nie wiem czy będą jabłka w tym roku... :roll: ... Jak ją zobaczyłam to mi para uszami wyszła :evil: Moja kochana jabłonka - zaznaczam - dzika jabłonka :evil:

Posted

adda napisał(a):
Katerinas napisał(a):
Moja kochana jabłonka - zaznaczam - dzika jabłonka :evil:
E, no jabłonkę mógł zostawić :roll:
Ale oni nie wycieli jej... tylko podcieli gałęzie :roll: Tyle że to była ... to znaczy jest... taka dziko rosnąca jabłoń. Może to i jakaś odmiana jabłek... ale są pychotne :D I zawsze było ich baaaardzo dużo. A teraz pewnie będzie pięć na krzyż... :evil:

Ale tak się wtedy wkurzyłam... :evil: ... że ten tego... Teraz każde wycięcie gałęzi jest konsultowane ze mną :wink:

Posted

My najbardziej pychotną jabłkodajnię musieliśmy wyciąć pod potrzebę domu :-? Reszta, która została jest beznadziejna - w sumie została jedna na mej drodze, bo w ubiegłym tygodniu 2 padły pod piłą i sekatorem :multi:

Posted

[quote name='Katerinas']Ale tak się wtedy wkurzyłam... :evil: ... że ten tego... Teraz każde wycięcie gałęzi jest konsultowane ze mną :wink:
Teraz u Katerinas jest tak:

Biedny TZ :roll: , wciry dostał :o

Posted

[quote name='adda'][quote name='Katerinas']Ale tak się wtedy wkurzyłam... :evil: ... że ten tego... Teraz każde wycięcie gałęzi jest konsultowane ze mną :wink:
Teraz u Katerinas jest tak:

:lol: :lol:

[quote name='adda']Biedny TZ :roll: , wciry dostał :o Nie wciry... tylko sobie porozmawialiśmy :evilbat:

Posted

Katerinas napisał(a):
Nie wciry... tylko sobie porozmawialiśmy :evilbat:

Wiesz co, oni woleliby wciry zamiast takich rozmów :D

Dziś dostałam reprymendę, że go szkaluję na forum, że Ada na pewno TZta, że to wstyd tak o nich opowiadać, że to forum o psach a nie dla szowinistek - tak się śmiałam, że nie wszystko słyszałam dobrze, aby tu rzetelnie przytoczyć :cunao:

Posted

Adduś Słoneczko :evilbat: Musiałam 6 stroon przerzucic, żeby znaleźć jakieś fotki :evilbat: Ja poproszę o nowe foteczki misiaków :evilbat:

:drinking: :drinking: :drinking:

:lol:

Posted

[quote name='Justa']Adduś Słoneczko :evilbat: Musiałam 6 stroon przerzucic, żeby znaleźć jakieś fotki :evilbat: I znalazłaś ogon Lenki wystający z dziurska :lol: :lol: :lol:

Ja poproszę o nowe foteczki misiaków
Dobrze psze pani, ale nie dzisiaj :D

Posted

[quote name='adda'][quote name='Justa']Adduś Słoneczko :evilbat: Musiałam 6 stroon przerzucic, żeby znaleźć jakieś fotki :evilbat: I znalazłaś ogon Lenki wystający z dziurska :lol: :lol: :lol:

Dokładnie :evilbat: 8)

Ja poproszę o nowe foteczki misiaków
Dobrze psze pani, ale nie dzisiaj :D

W takim razie jutro najpóźniej :evilbat:

Posted

Koma napisał(a):
adda napisał(a):
Tak jest! :D

I tak ma być! :P To czekam na foty.
I podrap te misiaki ode mnie bo są śliczne!

i odemnie ! I odemnie !