Katerinas Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Poświata napisał(a):Co roku Zoo apeluje o pomoc w zapełnieniu spiżarni, a dla dzieci to radocha :P . Kiedyś w szkole była zbiórka, a potem delegacja zawiozła do Zoo. Oni to jakoś hurtowo zbierają, a potem w zimie karmią zwierzynę z zapasów.eee to super :D No to proszę zgłaszać się na listę chętnych do zbiórki żołędzi :D Quote
adda Posted April 28, 2005 Author Posted April 28, 2005 [quote name='Katerinas'] A ja jak lew walczę o te drzewa :roll: Z moim nie musiałabyś walczyć, miałby jak w raju :D Co jesień Marek ma fazę "piła i wycinanie, podcinanie gałęzi"... a mnie szlag trafia :roll: Mój Ci on, nie katowy :roflt: Quote
Katerinas Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 [quote name='adda']Co jesień Marek ma fazę "piła i wycinanie, podcinanie gałęzi"... a mnie szlag trafia :roll: Mój Ci on, nie katowy :roflt: śmiej się, śmiej :evil: :lol: Zeszłej jesieni tak mi podcieli z teściem jabłonkę, że nie wiem czy będą jabłka w tym roku... :roll: ... Jak ją zobaczyłam to mi para uszami wyszła :evil: Moja kochana jabłonka - zaznaczam - dzika jabłonka :evil: Quote
adda Posted April 28, 2005 Author Posted April 28, 2005 Katerinas napisał(a): Moja kochana jabłonka - zaznaczam - dzika jabłonka :evil: E, no jabłonkę mógł zostawić :roll: Quote
Katerinas Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 adda napisał(a):Katerinas napisał(a): Moja kochana jabłonka - zaznaczam - dzika jabłonka :evil: E, no jabłonkę mógł zostawić :roll: Ale oni nie wycieli jej... tylko podcieli gałęzie :roll: Tyle że to była ... to znaczy jest... taka dziko rosnąca jabłoń. Może to i jakaś odmiana jabłek... ale są pychotne :D I zawsze było ich baaaardzo dużo. A teraz pewnie będzie pięć na krzyż... :evil: Ale tak się wtedy wkurzyłam... :evil: ... że ten tego... Teraz każde wycięcie gałęzi jest konsultowane ze mną :wink: Quote
Justi0022 Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 My najbardziej pychotną jabłkodajnię musieliśmy wyciąć pod potrzebę domu :-? Reszta, która została jest beznadziejna - w sumie została jedna na mej drodze, bo w ubiegłym tygodniu 2 padły pod piłą i sekatorem :multi: Quote
adda Posted April 28, 2005 Author Posted April 28, 2005 [quote name='Katerinas']Ale tak się wtedy wkurzyłam... :evil: ... że ten tego... Teraz każde wycięcie gałęzi jest konsultowane ze mną :wink: Teraz u Katerinas jest tak: Biedny TZ :roll: , wciry dostał :o Quote
Katerinas Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 [quote name='adda'][quote name='Katerinas']Ale tak się wtedy wkurzyłam... :evil: ... że ten tego... Teraz każde wycięcie gałęzi jest konsultowane ze mną :wink: Teraz u Katerinas jest tak: :lol: :lol: [quote name='adda']Biedny TZ :roll: , wciry dostał :o Nie wciry... tylko sobie porozmawialiśmy :evilbat: Quote
adda Posted April 28, 2005 Author Posted April 28, 2005 [quote name='Katerinas'] Nie wciry... tylko sobie porozmawialiśmy :evilbat: Wciry dostał :lol: :lol: :lol: Quote
Justi0022 Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Katerinas napisał(a): Nie wciry... tylko sobie porozmawialiśmy :evilbat: Wiesz co, oni woleliby wciry zamiast takich rozmów :D Dziś dostałam reprymendę, że go szkaluję na forum, że Ada na pewno TZta, że to wstyd tak o nich opowiadać, że to forum o psach a nie dla szowinistek - tak się śmiałam, że nie wszystko słyszałam dobrze, aby tu rzetelnie przytoczyć :cunao: Quote
adda Posted April 28, 2005 Author Posted April 28, 2005 Jesssuuu, jak dobrze, że mój się trzyma z daleka :roll: Quote
Justi0022 Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 malawaszka napisał(a):haha Justi ale podpadłaś TZtowi :lol: Dopiero się rozkręcam :D Quote
Daisunia Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 a ja z komplementami przyszłam : Piękne" lełonki" :) pozdr. Quote
adda Posted April 29, 2005 Author Posted April 29, 2005 Daisunia napisał(a):a ja z komplementami przyszłam : Piękne" lełonki" :) To miła wizyta, dziękuję :P Quote
Justa Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Adduś Słoneczko :evilbat: Musiałam 6 stroon przerzucic, żeby znaleźć jakieś fotki :evilbat: Ja poproszę o nowe foteczki misiaków :evilbat: :drinking: :drinking: :drinking: :lol: Quote
adda Posted April 29, 2005 Author Posted April 29, 2005 [quote name='Justa']Adduś Słoneczko :evilbat: Musiałam 6 stroon przerzucic, żeby znaleźć jakieś fotki :evilbat: I znalazłaś ogon Lenki wystający z dziurska :lol: :lol: :lol: Ja poproszę o nowe foteczki misiaków Dobrze psze pani, ale nie dzisiaj :D Quote
Justa Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 [quote name='adda'][quote name='Justa']Adduś Słoneczko :evilbat: Musiałam 6 stroon przerzucic, żeby znaleźć jakieś fotki :evilbat: I znalazłaś ogon Lenki wystający z dziurska :lol: :lol: :lol: Dokładnie :evilbat: 8) Ja poproszę o nowe foteczki misiaków Dobrze psze pani, ale nie dzisiaj :D W takim razie jutro najpóźniej :evilbat: Quote
adda Posted April 29, 2005 Author Posted April 29, 2005 Justa napisał(a):W takim razie jutro najpóźniej :evilbat: Sie postaram 8) Quote
Koma Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 No sie postaraj bo miśki piękne i szkoda żeby aparat w szafie się marnował :) Quote
Justa Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 adda napisał(a):Justa napisał(a):W takim razie jutro najpóźniej :evilbat: Sie postaram 8) No ja myslę 8) Quote
adda Posted April 29, 2005 Author Posted April 29, 2005 Koma napisał(a):No sie postaraj bo miśki piękne i szkoda żeby aparat w szafie się marnował :) Tak jest! :D Quote
Koma Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 adda napisał(a):Tak jest! :D I tak ma być! :P To czekam na foty. I podrap te misiaki ode mnie bo są śliczne! Quote
Justa Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Koma napisał(a):adda napisał(a):Tak jest! :D I tak ma być! :P To czekam na foty. I podrap te misiaki ode mnie bo są śliczne! i odemnie ! I odemnie ! Quote
Recommended Posts