Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='adda'][quote name='Poświata']Powinnaś wykazać minimum zainteresowania, bo jak mu zapał minie, to Ci Puszcza na hektery wejdzie. Przyroda jest drapieżna :evilbat:
Minimum wykazuję, ale on wie, że to minimum i mówi, że go olewam, a jak wykazuję "więcej" zainteresowania to mówi, że się z niego nabijam :o
Ech, jak dzieci :P :P :P

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

adda napisał(a):
LAZY napisał(a):
Faceci... :-?
... powiedziała LAZY, która jest młodziutka :D

A cio to znaczy ze nic nie wiem o facetach??? :evilbat: No wypraszam sobei "starsza" Pani...takie insynuacje... :wink:

Posted

LAZY napisał(a):
A cio to znaczy ze nic nie wiem o facetach??? :evilbat:
Przepraszam, przepraszam :D To ja chciałam uwydatnić Twoją niewinność, itd. itp...

Posted

Poświata napisał(a):
Katerinas napisał(a):
adda napisał(a):
Liczy się, że sadził :lol:
Jak mu tak dobrze idzie, to niech wpadnie jeszcze do nas :wink:

Ja też mam ogródek działkowy do obrobienia tylko brak kogoś kto lubi w ziemi grzebać. Dogadamy się: ja książki na półce poustawiam, a Twój TZ pobawi się w moim ogródku???

Ada, ja uważam, że propozycja Poświaty i Katerinas spada Ci jak z nieba. Dziefczyny będą miały koncepcję swoich ogródków, TZ się tym zajmie, a nawet posłuży doradztwem, będzie miał zajęcie, Twoje roślinki odetchną od permanentnych przeprowadzek - same korzyści. Może i parę złotych wpadnie :wink: Tylko, żeby on tam się za bardzo nie zintegrował... 0X

Posted

Justi0022 napisał(a):
:wink: Tylko, żeby on tam się za bardzo nie zintegrował... 0X

........z roślinkami :D .
Bo jeszcze zacznie uprawiać taką politykę ogrodniczą jak u siebie :P , i będzie chciał tak ciągle przesadzać i przesadzać..... :roll:

Posted

Poświata napisał(a):
Bo jeszcze zacznie uprawiać taką politykę ogrodniczą jak u siebie :P , i będzie chciał tak ciągle przesadzać i przesadzać..... :roll:
Bardzo prawdopodobne :D Bylebyś mu trochę piwka od czasu do czasu doniosła... będzie zachwycony :roll:
No, to która dziołcha reflektuje?

Posted

adda napisał(a):
Poświata napisał(a):
Bardzo prawdopodobne :D Bylebyś mu trochę piwka od czasu do czasu doniosła... będzie zachwycony :roll:

No to ja się skonsultuję z moim, może coś wspólnymi siłami panowie zadziałają :P :D :P . A pifko sie zawsze znajdzie :P .

Posted

Trochę się ten TZ zawstydził, jak mu powiedziałam, że ma branie :lol: :lol: :lol: Stwierdził, że głupoty tutaj wygaduję i on w ogóle nic nie przesadza z miejsca w miejsce :lol:

Posted

adda napisał(a):
Poświata napisał(a):
Zapraszam do mnie :wink: Starodrzewu przesadzać nie będzie musiał :wink: A marzy mi się rząd krzaków przed siatką ... chyba padnie na daglezje :wink:
A pifko ... "wła la" :D My piwosze więc się napewno znajdzie :D

Posted

[quote name='adda']Trochę się ten TZ zawstydził, jak mu powiedziałam, że ma branie :lol: :lol: :lol: Stwierdził, że głupoty tutaj wygaduję i on w ogóle nic nie przesadza z miejsca w miejsce :lol:
Znaczy się Ty przesadzasz i wygadujesz gupoty o własnym chopie :nono: .

Posted

adda napisał(a):
Trochę się ten TZ zawstydził, Stwierdził, że głupoty tutaj wygaduję

Mój to czyta co ja tu wypisuję, inwigilator i jak mu się nie podoba, to dostaję reprymendy :evillaug:

Posted

Katerinas napisał(a):
A marzy mi się rząd krzaków przed siatką ... chyba padnie na daglezje :wink:
A jednak :D
Tylko ja nie wiem, jak Twój TZ - miłośnik pustego trawniczka zareaguje na zakrzaczonego ogrodnika :roll:

Posted

[quote name='Poświata']Znaczy się Ty przesadzasz i wygadujesz gupoty o własnym chopie :nono: . Nieprawdom jest to co napisałaś :D

Posted

Justi0022 napisał(a):
Mój to czyta co ja tu wypisuję, inwigilator i jak mu się nie podoba, to dostaję reprymendy :evillaug:
Mój powiedział, że on się p i e r d o ł a m i :roll: nie zajmuje, to mam looz :D

Posted

adda napisał(a):
Katerinas napisał(a):
A marzy mi się rząd krzaków przed siatką ... chyba padnie na daglezje :wink:
A jednak :D
Tylko ja nie wiem, jak Twój TZ - miłośnik pustego trawniczka zareaguje na zakrzaczonego ogrodnika :roll:
Sprawa rzędu krzaczków została wspólnie zatwierdzona :D Mojemu TZ-towi tylko niektóre drzewa przeszkadzają... :-? Klon bo za dużo cienia daje (a jest duży), dęby bo na jesieni nie da się chodzić tak żołędzie gruchoczą pod butami :wink: , niektóre sosenki .... ehhh... ja nie kumam tego :-? A ja jak lew walczę o te drzewa :roll:
Co jesień Marek ma fazę "piła i wycinanie, podcinanie gałęzi"... a mnie szlag trafia :roll:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Poświata']Znaczy się Ty przesadzasz i wygadujesz gupoty o własnym chopie :nono: . Nieprawdom jest to co napisałaś :D
No nie jestem wcale przekonana.... jak by się tak zastanowić :hmmmm: ???

[quote name='adda'][quote name='Justi0022']Mój to czyta co ja tu wypisuję, inwigilator i jak mu się nie podoba, to dostaję reprymendy :evillaug: Mój powiedział, że on się p i e r d o ł a m i :roll: nie zajmuje, to mam looz :D
Bo cały wolny czas haruje chłopak w ogródku, przesadzając roślinki :P .

[quote name='adda'][quote name='Justi0022']Mój to czyta co ja tu wypisuję, inwigilator i jak mu się nie podoba, to dostaję reprymendy :evillaug: Mój powiedział, że on się p i e r d o ł a m i :roll: nie zajmuje, to mam looz :D
A mój twierdzi, że na czynny udział nie ma czasu (znaczy się na pisanie), ale na czytanie co wieczór (szczególnie "zakoconych") to czas znajduje. Na szczęście nic nie komentuje i nie opcyndala mnie :lol:. przynajmniej głośno, bo pod nosem to se tam coś mruczy...

Posted

Katerinas napisał(a):
Mojemu TZ-towi tylko niektóre drzewa przeszkadzają... :-? Klon bo za dużo cienia daje (a jest duży), dęby bo na jesieni nie da się chodzić tak żołędzie gruchoczą pod butami :wink: ,

To może ja Ci tej jesieni moje dzieci podeślę do wyzbierania żołędzi.
Potem zwierzątkom do zoo zaniosą. Dwa dobre uczynki za jednym zamachem :P

Posted

Katerinas napisał(a):
A ja jak lew walczę o te drzewa :roll:

To ja walczę o wycięcie starych drzewek owocowych a szczególnie z jabłonią, która zabiera mi światło :evilbat:

Posted

Poświata napisał(a):
A mój twierdzi, że na czynny udział nie ma czasu (znaczy się na pisanie),
To tak jak mój :D Poza tym nie znosi pisać... on woli gęba w gębę se pogadać :wink: Ale zagląda czasami na dogo a jak mu się nie chce to się dopytuje co tu słychać.

Posted

Poświata napisał(a):
To może ja Ci tej jesieni moje dzieci podeślę do wyzbierania żołędzi.
Potem zwierzątkom do zoo zaniosą. Dwa dobre uczynki za jednym zamachem :P
Zapraszam :D :D
A jakim zwierzątkom do zoo zanosicie żołędzie?

Posted

Co roku Zoo apeluje o pomoc w zapełnieniu spiżarni, a dla dzieci to radocha :P . Kiedyś w szkole była zbiórka, a potem delegacja zawiozła do Zoo. Oni to jakoś hurtowo zbierają, a potem w zimie karmią zwierzynę z zapasów.