Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To była Lenka :roll:

Irydzio wielce zdziwiony zaglądał co to za nornica :o

Z wrażenia aż się położył.

No i oczywista pozazdrościwszy Lence próbował się też wtarabanic do dziurska.

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']:o :o :o łoł łoł łoł :lol: brrr takich wężulcó to bym nie kciała na swoim terenie widzieć brrrr To jaszczurki :o I jedna właśnie taka podobno leży w spiżarni, zamęczona przez koty :o Nie wejdę tam 0X

ale jakie owłosione wężulce norkowe to bardzo chętnie :lol: :klacz: :lol:
Tak? Ona tak się podkopała, że jak stałam za płotem na naszej działce to czułam, że mi się grunt zapada pod nogami, znaczy jakbym nie zeszła to prawdopodobnie spadłabym Lence na łeb :evilbat:

Posted

[quote name='malawaszka']to ewidentnie wygląda na podkop pod siatką :lol:
To jest podkop pod siatką, TZ mówi, że skoro mały nie skacze przez siatkę to mu Lenka szykuje inną drogę :D

Posted

[quote name='adda'][quote name='malawaszka']to ewidentnie wygląda na podkop pod siatką :lol:
To jest podkop pod siatką, TZ mówi, że skoro mały nie skacze przez siatkę to mu Lenka szykuje inną drogę :D

:roflt: no idealna mamusia :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:roflt: no idealna mamusia :lol:
Albo brzydzi się wdeptywać w goowna, które mały rozsiewa na naszej działce :evilbat: (starsze załatwiają się właśnie u sąsiada).

Posted

szaraduszka napisał(a):
:o :o :o Podkop jest niesamowity 8)
Ale trzeba będzie go zakopać, bo sobie girasy połamią (tfu, tfu, tfu...).

Posted

dbsst napisał(a):
emmmmmmm łoł ?

czy Twoje pieski nie podkopuja sie przypadkiem tajnym tunelem do do do mojego domku :D :lol:

Wysyłałaś im zaproszenie z mapą? :lol:

Posted

LAZY napisał(a):
dbsst napisał(a):
emmmmmmm łoł ?
czy Twoje pieski nie podkopuja sie przypadkiem tajnym tunelem do do do mojego domku :D :lol:

Wysyłałaś im zaproszenie z mapą? :lol:
Bez mapy trafią :lol:

Posted

Katerinas napisał(a):
adda napisał(a):
Liczy się, że sadził :lol:
Jak mu tak dobrze idzie, to niech wpadnie jeszcze do nas :wink:

Ja też mam ogródek działkowy do obrobienia tylko brak kogoś kto lubi w ziemi grzebać. Dogadamy się: ja książki na półce poustawiam, a Twój TZ pobawi się w moim ogródku???

Posted

[quote name='adda'] matko bosko :o :o To Lenka? :o To jaka wielka musi być ta dziura... chyba nie chce wiedzieć :lol: :lol: A ja goopia myślałam na początku, że może to Truskawek :lol: :lol:

Posted

[quote name='Poświata']Ja też mam ogródek działkowy do obrobienia tylko brak kogoś kto lubi w ziemi grzebać. Dogadamy się: ja książki na półce poustawiam, a Twój TZ pobawi się w moim ogródku??? On żyć nie może bez gmerania w ziemi :o Odkąd mieszkamy na wsi, odkrył w sobie nową pasję która mnie do szału doprowadza, bo co mnie obchodzi gdzie on ma zasadzić jakiegoś krzaczka :-?

Posted

[quote name='Katerinas']matko bosko :o :o To Lenka? :o To jaka wielka musi być ta dziura... chyba nie chce wiedzieć :lol: :lol: Ależ powiem Ci, tak, to Lenka, w momencie wychodzenia, więc dziura jest głębsza :evilbat:

A ja goopia myślałam na początku, że może to Truskawek :lol: :lol:
Hi hi, dobre :lol:

Posted

[quote name='adda'] On żyć nie może bez gmerania w ziemi :o Odkąd mieszkamy na wsi, odkrył w sobie nową pasję która mnie do szału doprowadza, bo co mnie obchodzi gdzie on ma zasadzić jakiegoś krzaczka :-?
Już lepiej niech grzebie w ziemi, niż by miał np. na wódeczkę z kumplami chodzić

Posted

[quote name='Poświata']Już lepiej niech grzebie w ziemi, niż by miał np. na wódeczkę z kumplami chodzić
Hi hi, ale po co się mnie wypytuje gdzie ma krzaczory sadzić? I tak po paru tygodniach w inne miejsca przesadza :D

Posted

[quote name='adda'][quote name='Poświata']Już lepiej niech grzebie w ziemi, niż by miał np. na wódeczkę z kumplami chodzić
Hi hi, ale po co się mnie wypytuje gdzie ma krzaczory sadzić? I tak po paru tygodniach w inne miejsca przesadza :D
Powinnaś wykazać minimum zainteresowania, bo jak mu zapał minie, to Ci Puszcza na hektery wejdzie. Przyroda jest drapieżna :evilbat:

Posted

[quote name='Poświata']Powinnaś wykazać minimum zainteresowania, bo jak mu zapał minie, to Ci Puszcza na hektery wejdzie. Przyroda jest drapieżna :evilbat:
Minimum wykazuję, ale on wie, że to minimum i mówi, że go olewam, a jak wykazuję "więcej" zainteresowania to mówi, że się z niego nabijam :o

Posted

[quote name='adda'][quote name='Poświata']Powinnaś wykazać minimum zainteresowania, bo jak mu zapał minie, to Ci Puszcza na hektery wejdzie. Przyroda jest drapieżna :evilbat:
Minimum wykazuję, ale on wie, że to minimum i mówi, że go olewam, a jak wykazuję "więcej" zainteresowania to mówi, że się z niego nabijam :o

Faceci... :-?