Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Katerinas napisał(a):
A szanowny TZ już nie jest zły na miśki za obgryzione drzewko? :wink:
Jak widzisz na zdjęciu, szanowny TZ tam z tyłu znowu rzeźbi sobie jakąś kompozycję z kamieni i ziemi i roślinek :roll: Powiedział, że jak mu zniszczą to im nogi z d... powyrywa :roll:
A po jaką cholerę on rzeźbi, skoro pokazałam mu jak ma Camara i powiedziałam, że też tak chcę :-?

Posted

[quote name='adda'] Powiedział, że jak mu zniszczą to im nogi z d... powyrywa :roll: ło matko :o

[quote name='adda'] A po jaką cholerę on rzeźbi, skoro pokazałam mu jak ma Camara i powiedziałam, że też tak chcę :-? No to wierć mu dalej dziurę w brzuchu :roll:

Posted

[quote name='Katerinas'][quote name='adda'] Powiedział, że jak mu zniszczą to im nogi z d... powyrywa :roll: ło matko :o Nie strachaj się, on tylko tak gada mam nadzieję

No to wierć mu dalej dziurę w brzuchu :roll:
No jemu też się podobało oczywiście, ale to trzebaby jakoś zaplanować, ziemi nawieźć itd. itp.... a on jak już ładna pogoda jest to go nosi, musi, po prostu musi coś grzebać w ziemi. Na szczęście w ogóle mu nie przeszkadza, jak te same roślinki z miejsca w miejsce przesadza :lol: :lol: :lol:

Posted

Katerinas napisał(a):
adda napisał(a):
Na szczęście w ogóle mu nie przeszkadza, jak te same roślinki z miejsca w miejsce przesadza :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Co się śmiejesz :lol: Naprawdę tak jest :roll: Liczy się, że sadził :lol:

Posted

Katerinas napisał(a):
Jak mu tak dobrze idzie, to niech wpadnie jeszcze do nas :wink:
Idzie mu świetnie, a ja mam cały dzień spokój :lol: Katerinas, nie wiem, czy dałby radę te Twoje wielgachne drzewa przesadzać :roll: Ułomek to on nie jest, ale starodrzew... :-?

Posted

adda napisał(a):
Katerinas, nie wiem, czy dałby radę te Twoje wielgachne drzewa przesadzać :roll: Ułomek to on nie jest, ale starodrzew... :-?
:roflt: ło rany... monitor oplułam :roflt: :roflt: :roflt:
... chodziło mi o mniejsze krzaczki :roflt:

Posted

[quote name='Katerinas'] :roflt: ło rany... monitor oplułam :roflt: :roflt: :roflt: No i po co? Mało Ci nadpsutego sprzętu w specjalnym pokoju? :-?

... chodziło mi o mniejsze krzaczki :roflt:
O, mniejsze to on z przyjemnością :D