dbsst Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 http://img.photobucket.com/albums/v487/Adda/Zmianarozmiaru370Ironkopie.jpg hahahahahaha nie moge Quote
LAZY Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 adda napisał(a):Justa napisał(a):Lenka je swoje własne ucho? :o Świńskie ucho :D No i wyszło, że Lenka to świnka... :lol: Quote
adda Posted April 8, 2005 Author Posted April 8, 2005 LAZY napisał(a):No i wyszło, że Lenka to świnka... :lol: Jak tak dalej będzie jadła to będzie tucznik :lol: Quote
Katerinas Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 [quote name='adda']Lenka wykopała dziurę a Ironek przeprowadza kontynuację :D :roflt: Rewelka :roflt: Ja myślę, że Ironek poprawia pracę Lenki :wink: ... najwidoczniej Lenka nie przyłożyła się do prac ogrodowych :lol: :wink: Muszę kiedyś zrobić fotki naszego przeoranego i "zdołowanego" a'la trawnika :lol: A Lenka sama je ucho? Czy reszta też dostała? :D U nas jak są smakołyki to każde dostaje swoje :D Quote
adda Posted April 9, 2005 Author Posted April 9, 2005 [quote name='Katerinas']Muszę kiedyś zrobić fotki naszego przeoranego i "zdołowanego" a'la trawnika :lol: Koniecznie :lol: A Lenka sama je ucho? Czy reszta też dostała? :D U nas jak są smakołyki to każde dostaje swoje :D Wszystkie zawsze dostają, ale to jakimś cudem zachowało się z dnia poprzedniego na działce i Lenka sobie znalazła :D A tak wygląda kontynuator. Quote
Basenji Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 [quote name='Katerinas'][quote name='adda'] Dzik wykopuje dziczyznę! Zdrówko :-? Quote
szaraduszka Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 :angel: Kontynuacja i kontynuator super :angel: Quote
Katerinas Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 [quote name='adda'] A tak wygląda kontynuator. Dowody zbrodni widać na nosie... tudzież całym pysku :lol: :lol: Quote
anetta Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 "Przeciez ja nic nie zrobilem... :puppydog: :roflt: Quote
adda Posted April 10, 2005 Author Posted April 10, 2005 Ależ nikt nie miał do niego o nic pretensji :D Quote
anetta Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Hihi ja wiem, ale lubi sobie tak pododawac komentrze :lol: :lol: :lol: Quote
Dalma&Maja Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Piękne psy, śliczne :D Poproszę kolejną porcyjkę :wink: Quote
Cola Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 :loveu: jak on ślicznie wygląda w tym piaskowym przebraniu :lol: Quote
Cola Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Okropny słodziak i :angel: :angel: :angel: Ja bym chyba go rozpieściła :wink: :lol: Quote
adda Posted April 12, 2005 Author Posted April 12, 2005 Jakby Ci to powiedzieć... on już jest rozpieszczony :oops: Quote
Cola Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 ula la la...to mały sajgonik pewnie się szykuje :wink: kiedy zobaczymy fotki piórkowe w nowym wydaniu?? :wink: :lol: Quote
adda Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 Dzisiaj rano zostałam poinformowana przez TZ, że mój wstrętny pies poobgryzał korę z najważniejszego drzewka na działce :roll: Drzewko jest o tyle ważne, że poprzedni właściciel domu był botanikiem i przywiózł sobie to "cudo" z Japonii 8) Może... Po czym zimnym głosem dodał (TZ), że jeśli drzewko padnie, to będę po całej Warszawie szukała takiego samego, a nawet po całym świecie :lol: :lol: :lol: I oto, co zobaczyłam po wyjściu z domu :o Tak, że jeśli pieski niszczą Wam przyrodę, wystarczy wyposażyć się w trochę krzeseł :lol: Quote
Justi0022 Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Adda, donoszę uprzejmie, iż nie jesteście oryginalni - ja obstawiłam mały krzaczek na nóżce, do którego Borcio zaczął się dobierać czterema takimi białymi krzesełkami. Dodam iż krzesełka dodatkowo są w stanie wyniszczenia przez naszą ekipę budowlaną i są żenujące - zdjęcie doniosę na poniedziałek :wink: Ale był to jedyny sposób, abym mogła zostawić psa luzem na dworze, bo inaczej TZ kazał mi go pilnować :roll: Quote
adda Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 Justi0022 napisał(a): bo inaczej TZ kazał mi go pilnować :roll: Goopie te chłopy jak nie wiem co :evil: Chyba pies jest ważniejszy niż jakiś krzaczor??? :-? Quote
malawaszka Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 hahaha i drzewko nawet opatrunek dostało :lol: a czy rana zostało zdezynfekowana wodą utlenioną?? :lol: Quote
Justi0022 Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Waszunia, ty siem tu nie podśmiechuj, nawet nie wiesz ile to nerw nas kosztuje :chainsaw: Quote
Recommended Posts