Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='adda']Lenka wykopała dziurę a Ironek przeprowadza kontynuację :D

:roflt: Rewelka :roflt:
Ja myślę, że Ironek poprawia pracę Lenki :wink: ... najwidoczniej Lenka nie przyłożyła się do prac ogrodowych :lol: :wink:

Muszę kiedyś zrobić fotki naszego przeoranego i "zdołowanego" a'la trawnika :lol:

A Lenka sama je ucho? Czy reszta też dostała? :D
U nas jak są smakołyki to każde dostaje swoje :D

Posted

[quote name='Katerinas']Muszę kiedyś zrobić fotki naszego przeoranego i "zdołowanego" a'la trawnika :lol: Koniecznie :lol:

A Lenka sama je ucho? Czy reszta też dostała? :D
U nas jak są smakołyki to każde dostaje swoje :D
Wszystkie zawsze dostają, ale to jakimś cudem zachowało się z dnia poprzedniego na działce i Lenka sobie znalazła :D
A tak wygląda kontynuator.

Posted

Dzisiaj rano zostałam poinformowana przez TZ, że mój wstrętny pies poobgryzał korę z najważniejszego drzewka na działce :roll: Drzewko jest o tyle ważne, że poprzedni właściciel domu był botanikiem i przywiózł sobie to "cudo" z Japonii 8) Może...
Po czym zimnym głosem dodał (TZ), że jeśli drzewko padnie, to będę po całej Warszawie szukała takiego samego, a nawet po całym świecie :lol: :lol: :lol:
I oto, co zobaczyłam po wyjściu z domu :o

Tak, że jeśli pieski niszczą Wam przyrodę, wystarczy wyposażyć się w trochę krzeseł :lol:

Posted

Adda, donoszę uprzejmie, iż nie jesteście oryginalni - ja obstawiłam mały krzaczek na nóżce, do którego Borcio zaczął się dobierać czterema takimi białymi krzesełkami. Dodam iż krzesełka dodatkowo są w stanie wyniszczenia przez naszą ekipę budowlaną i są żenujące - zdjęcie doniosę na poniedziałek :wink: Ale był to jedyny sposób, abym mogła zostawić psa luzem na dworze, bo inaczej TZ kazał mi go pilnować :roll:

Posted

Justi0022 napisał(a):
bo inaczej TZ kazał mi go pilnować :roll:
Goopie te chłopy jak nie wiem co :evil: Chyba pies jest ważniejszy niż jakiś krzaczor??? :-?