adda Posted April 3, 2005 Author Posted April 3, 2005 Justa, Katerinas, zamawiałyście trzy leony :D Może niezbyt wyraźne, ale zawsze :roll: Quote
malawaszka Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 no pięknieee :klacz: tylko Iron coś za ogonami schowany :wink: Quote
adda Posted April 3, 2005 Author Posted April 3, 2005 No dobrze się ustawiły, wg. wzrostu. Ironek kurduplasty to go nie widać za bardzo :D Ale i tak cieszę się, ze się udało zrobić to zdjęcie :roll: Quote
LAZY Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 malawaszka napisał(a):no pięknieee :klacz: tylko Iron coś za ogonami schowany :wink: On się pewno wstydzi... :wink: Quote
Katerinas Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 [quote name='adda']Justa, Katerinas, zamawiałyście trzy leony :D Może niezbyt wyraźne, ale zawsze :roll: :klacz: super :D ... ślicznoty :angel: Ale ja zamawiałam zdjęcie całej piątki 8) :lol: ... łącznie z kotami 8) Ironek to ten najmłodszy, tak? (czy znowu gafę walę :oops: )... Bo jeśli tak, to jak Ty Irydka od Lenki odróżniasz? :lol: (oprócz zaglądania w interes :wink: ) Toć to dwa misie :D Quote
malawaszka Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Katerinas no co Ty????? Przecież Iryd jest całkeim inny niż Lenka :lol: choćby grzywą sie różnią 8) Quote
Katerinas Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 malawaszka napisał(a):Katerinas no co Ty????? Przecież Iryd jest całkeim inny niż Lenka :lol: choćby grzywą sie różnią 8) No kurka ... :oops: Na tym zdjęciu są prawie identyczne :oops: .... A może ja przemęczona jestem i potrzebuję drugich "patrzałek" na oczy :roll: :silly: Quote
adda Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 Oj Katerinas Lenka i Irydek różnią się i to znacznie :D Malawaszka ma rację. Jak kiedyś przytargasz się na spacer to zobaczysz na własne oczy :lol: A stoją w kolejności Iryd, Lenka i Iron (ten najmłodszy, dobrze mówisz :D ). Quote
adda Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 Nie wstydź się, one mogą się mylić :D Miałam to szczęście, że wszystkie moje psiaki są rude, więc można na początku dostać oczopląsu. Nauczysz się :lol: Quote
Justa Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 adda dziękujemy :calus: :angel: Nie pogardzimy jednak zjęciem całej piatki 8) Zadanie bojowe dla Ciebie 8) Sa cuuuudowne!!! Nie no, ja kocham te leony i to dzięki Wam - leonświrkom!!! Quote
malawaszka Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=22313 Adda a może czwartego Leonka??? Quote
adda Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 Malawaszka, trochę rzeczywiscie podobny do leona :o Obawiam się, że Irydzio nie byłby zachwycony, no i mam standardową siatkę, którą nawet Irydek czasami przeskoczy :evil: Quote
malawaszka Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 buuuahahah ale goopek ze mnie :lol: proszę o kciuki za jedną biedną sznaucerkę - to dlatego tak bredzę bo czekam na ważny tel czy jej się uda czy jeszcze nie :-? Quote
adda Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 Malawaszka, oczywiście, że trzymam kciuki, bardzo mocno, żeby się udało. Quote
adda Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 A to zdjęcie to tak bardziej dla Katerinas, żeby nie martwiła się dziurami na działce :D Lenka wykopała sobie i pilnuje. Quote
Katerinas Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 adda napisał(a):A to zdjęcie to tak bardziej dla Katerinas, żeby nie martwiła się dziurami na działce :D Ja się nimi nie martwię. Mnie one wkurzają :motz: :lol: :lol: A Lenka ładne i kształtne dołki kopie :wink: Quote
adda Posted April 5, 2005 Author Posted April 5, 2005 [quote name='Katerinas'] Ja się nimi nie martwię. Mnie one wkurzają :motz: :lol: :lol: Eee... nie przesadzaj, chyba pijana po działce nie chodzisz, to i nie wpadasz w nie :lol: :lol: :lol: A Lenka ładne i kształtne dołki kopie :wink: Lenka będzie zachwycona Twoim komplementem :D Quote
adda Posted April 8, 2005 Author Posted April 8, 2005 Lenka wykopała dziurę a Ironek przeprowadza kontynuację :D Irydek. Lenka je ucho. Quote
Justa Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 Lenka je swoje własne ucho? :o Miśki rulezz :angel: Quote
malawaszka Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 ale piękna na tym ostatnim zdjęciu :iloveyou: hihihi i widzę że i Iron już ostro działa w ogrodzie :lol: :wink: zapraszam do obejrzenia nowych fotek z ugorów :lol: Quote
adda Posted April 8, 2005 Author Posted April 8, 2005 Justa napisał(a):Lenka je swoje własne ucho? :o Świńskie ucho :D Quote
Recommended Posts