Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Katerinas']I będą maluszki :angel: :angel: Kcem być pierwszą ciotką klotką :lol: w końcu mieszkam najbliżej :wink: Trzymaj kciuki, żeby moje plany się powiodły!!! A jeśli się powiodą to będzie pełen odjazd!!! :D

Posted

[quote name='adda'][quote name='Katerinas']I będą maluszki :angel: :angel: Kcem być pierwszą ciotką klotką :lol: w końcu mieszkam najbliżej :wink: Trzymaj kciuki, żeby moje plany się powiodły!!! A jeśli się powiodą to będzie pełen odjazd!!! :D :kciuki: Trzymam mocno :kciuki: :kciuki: :D
A odjazd będzie :D Trzy dorosłe leosie plus tak pewnie z dziesiątka małych :lol:

Posted

Oj, trzymajcie dziewczynki kciuki, bo ja zaczynam już być zakręcona w tym temacie :roll: Boję się że się Lence coś stanie, waham się między trzema mężami, no i najważniejsze - muszę zarobić kaskę na to "hobby" :-?

Posted

adda napisał(a):
:D Wolałabym z 6 sztuk maksymum, bo to trzeba dobre domki znaleźć, a nie byle komu...
No tak, wiem :roll: ... znalezienie dobrych domków to sztuka i trochę :roll:

malawaszka napisał(a):
i jjaaaa trzymam :kciuki: a jak dorzucasz do szczenka leki odczulające to biorę jednego :lol: :wink:
:hmmmm: ... leki odczulające?

Posted

adda napisał(a):
Oj, trzymajcie dziewczynki kciuki, bo ja zaczynam już być zakręcona w tym temacie :roll: Boję się że się Lence coś stanie, waham się między trzema mężami, no i najważniejsze - muszę zarobić kaskę na to "hobby" :-?
No to pokaż (jak masz na zdjęciach) tych mężów :D Pomożemy Ci zadecydować ... sprawnym okiem dogomaniaka wybierzemy kandydata 8)
Z tym zarabianiem kaski to chyba Ci nie pomożemy... No chyba żeby jakieś czary odprawić :ghost_2: i wygrać w totka :wink:

Posted

Katerinas napisał(a):
malawaszka napisał(a):
i jjaaaa trzymam :kciuki: a jak dorzucasz do szczenka leki odczulające to biorę jednego :lol: :wink:

noo znaczy się szczepionki :fadein:

Posted

Katerinas napisał(a):
No to pokaż (jak masz na zdjęciach) tych mężów :D Pomożemy Ci zadecydować ... sprawnym okiem dogomaniaka wybierzemy kandydata 8)

hahah chyba nie wierzysz że nam pokaże :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Katerinas napisał(a):
malawaszka napisał(a):

noo znaczy się domyślam że szczepionki... ale dla Ciebie? :hmmmm: Uczulona na sierść jesteś? :hmmmm:

malawaszka napisał(a):
Katerinas napisał(a):

A dlaczego nie? 8)

Posted

Katerinas napisał(a):
malawaszka napisał(a):
Katerinas napisał(a):
malawaszka napisał(a):

noo znaczy się domyślam że szczepionki... ale dla Ciebie? :hmmmm: Uczulona na sierść jesteś? :hmmmm:

no :(

a nie pokaże nam bo ONE NIGDY nie pokazują :evilbat:

Posted

malawaszka napisał(a):
Katerinas napisał(a):

no :(

ojej.... :( A jak znosisz sierść Lunki?

adda napisał(a):
malawaszka napisał(a):
Pewnie, że nie pokażę, coby nie zapeszyć :roll:
:( :(

Posted

Wiecie co, mój wet jest cudotwórcą :o Wychodząc wczoraj z domu do pracy widziałam biednego, smutnego Irydzia chodzącego na trzech łapkach. Wracam wieczorem do domu i co widzę? Irydzio w pełni sił wita mnie radośnie, po czym skacze z tej radości przez siatkę (którą to siatkę podejrzewam o przyczynienie się do kontuzji) i z powrotem :o
Ja wiem, że to się goi ok. miesiąca, ale co, mam go w domu trzymać???

Posted

nie chce sie wymadrzac ale jezeli cos goi sie okolo miesiaca to na czas gojenia powinno sie to miejsce wyciszac i nie przeciazac zeby sie zagoilo
a jezeli o byla taka powazna kontuzja to napewno z dnia na dzien sie nie zagoilo co wiesz a ja zaczynam juz platac

reasumujac najlepiej spytac sie weta jaki rodzaj obciazen Irydzio moze brac na siebie i stopniowo te obciazenia mu zwiekszac jak to sie robi z ludziami ;) zeby sie zagoilo i wzmocnilo na amen ;)

Posted

[quote name='adda']Wracam wieczorem do domu i co widzę? Irydzio w pełni sił wita mnie radośnie, po czym skacze z tej radości przez siatkę (którą to siatkę podejrzewam o przyczynienie się do kontuzji) i z powrotem :o To może zlikwiduj tę siatkę... będzie mu łatwiej. Po co ma chłopaczyna skakać :wink: