Cola Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 :klacz: Śliczne fotki :D W końcu doczekałam się fotek Truskawka :loveu: Quote
adda Posted March 23, 2005 Author Posted March 23, 2005 Cola napisał(a)::klacz: Śliczne fotki :D W końcu doczekałam się fotek Truskawka :loveu: Przecie obiecałam :D Quote
Justa Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Ło jejciu, to ja wiem czemu tak żadko truskawek sie pokazuje, bo cąły czas sie ukrywa przed miśkami !!! Bidulka !!! trzeba do TOZU zadzwonić :lol: Mówiłam już jak Wam bardzo zazdroszczę tych leonków? Normalnie się zakochałam w misiakach!!! Kiedy moge liczyc na fotkę wszystkich trzech raaaaazem? :D Quote
adda Posted March 23, 2005 Author Posted March 23, 2005 [quote name='Justa']Ło jejciu, to ja wiem czemu tak żadko truskawek sie pokazuje Ostatnio dwie noce Truskawek spędził poza domem, bo ktoś :roll: zapomniał, że został w ogrodzie. Raz znalazłam go nad ranem wiszącego na rynnie :oops: Kiedy moge liczyc na fotkę wszystkich trzech raaaaazem? :D Pamiętam :roll: Quote
Mokka Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 adda napisał(a):Justa napisał(a):Ło jejciu, to ja wiem czemu tak żadko truskawek sie pokazuje Ostatnio dwie noce Truskawek spędził poza domem, bo ktoś :roll: zapomniał, że został w ogrodzie. Raz znalazłam go nad ranem wiszącego na rynnie :oops: Próbował popełnić samobójstwo? :roll: Quote
Katerinas Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 adda Piękne zdjęcia :D :D A Truskawek jest po prostu cudowny :angel: A jaki biedny :wink: Te okropne psy go tak strasznie tarmoszą :wink: A ja poproszę zdjęcie wszystkich razem - tj. trzech psów i dwóch kotów :lol: :wink: Quote
adda Posted March 24, 2005 Author Posted March 24, 2005 Mokka napisał(a):Próbował popełnić samobójstwo? :roll: Próbował dostać się do domu :oops: Quote
adda Posted March 24, 2005 Author Posted March 24, 2005 Katerinas napisał(a):A ja poproszę zdjęcie wszystkich razem - tj. trzech psów i dwóch kotów :lol: :wink: :o :o :o A masz eter w rozpylaczu? :lol: Quote
Dalma&Maja Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Nareeeeszcie nowe fotki. :angel: Lenka i Irydek są cuuudne. :D Koty oczywiście też słodziaki. :wink: Adduś, a ja znowu proszę o więcej, bo śliczne są te Twoje zwierzaczki. :P Quote
anetta Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 :iloveyou: boskie :angel: A Truskawek sam wyglada jak leos wsrod swoich towarzyszy :lol: :wink: Quote
szaraduszka Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Świetna fotka za płotkiem... :hmmmm: tylko czy ten płotek nie był przpadkiem po to żeby Ironka tam nie było? Superowe są te misie ale kotu nie zazdroszczę :roll: Quote
mazika Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Lenka i Irydek są cuuudne.Koty oczywiście też słodziaki. Zgadzanm sie w 100% psiaki słodziutkie!!!!!!!!!! Kotki oczywiscie też ;) Quote
adda Posted March 24, 2005 Author Posted March 24, 2005 szaraduszka napisał(a):Świetna fotka za płotkiem... :hmmmm: tylko czy ten płotek nie był przpadkiem po to żeby Ironka tam nie było? Nieee... płotek był po to, żeby Irydek nie obsikiwał drzewek :roll: :lol: A Ironek oczywiście znalazł się za płotkiem w poszukiwaniu Truskawka :lol: Quote
Justa Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 adda napisał(a):A Ironek oczywiście znalazł się za płotkiem w poszukiwaniu Truskawka :lol: Bosz... biedna kocina w ciągłym ukryciu musi pozostawać :o :lol: Quote
adda Posted March 24, 2005 Author Posted March 24, 2005 Justa napisał(a):Bosz... biedna kocina w ciągłym ukryciu musi pozostawać :o :lol: No co Ty, on się nie ukrywa, jak go któryś pies dorwie to kładzie się na plecy i czeka... aż się psu znudzi :o Quote
Justa Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 adda napisał(a):Justa napisał(a):Bosz... biedna kocina w ciągłym ukryciu musi pozostawać :o :lol: No co Ty, on się nie ukrywa, jak go któryś pies dorwie to kładzie się na plecy i czeka... aż się psu znudzi :o No wiesz, chyba maluch nie ma wyjścia, bo ja bym nie próbowała walki z 3 Leonkami! :o :o :roll: :lol: Quote
malawaszka Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 hahah ale tak robi też Kaja mojej siostry i Luna choćby nie wiem jak była na nią wściekłą to goopieje i nie wie co zrobić :lol: Quote
olekg89 Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 e to nieszcze nic mój królik ma przezycia :evilbat: kaja goni go potem łapie potem cycka ,łapie za głowe a on lezy bidy a czasem nawet jak próbuje uciec to go łapie za skóre i ciągnie :evilbat: bidny pasztecik,ale on sam do niej na łóżko wskakuje masochisa jeden Quote
adda Posted March 24, 2005 Author Posted March 24, 2005 Ale Trusiu wcale nie głupieje, on po prostu ma taki spolegliwy charakter :D Quote
malawaszka Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 adda napisał(a):Ale Trusiu wcale nie głupieje, on po prostu ma taki spolegliwy charakter :D no Kaja też ie goopieje - to Luna goopieje jak kot nagle przestaje uciekać :lol: Quote
adda Posted March 24, 2005 Author Posted March 24, 2005 malawaszka napisał(a):no Kaja też ie goopieje - to Luna goopieje jak kot nagle przestaje uciekać :lol: Aaaa!!! No to moje niestety nie głupieją, obrabiają Trusia aż miło (im, nie Trusiowi) :roll: Quote
dbsst Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 adda chyle skorupki i Świąteczne Życzonka przesylamy ja i Szpilona Quote
malawaszka Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 a Truś ma skarpety na nogach???? :lol: faktycznie mu golonko potrzebne :evilbat: :wink: Quote
Recommended Posts