malawaszka Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 adda m.in. do waszki napisał(a):Miłe panie, jesteście bardzo miłe :oops: no to będzie wkońcu ta fota cy nie? :-? Quote
dbsst Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 jakie cacunki slodkei jaki Truskawek poczochrany na tej ostatniej focie hihihihi Quote
malawaszka Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 hahaha przy Siesi Truskawek taki naburmuszony wygląda :lol: Quote
adda Posted March 17, 2005 Author Posted March 17, 2005 Truskawek taki rozczochrany, bo z psami po podworku sobie lata i tam go Ironek mymła :roll: Quote
malawaszka Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 adda napisał(a):Truskawek taki rozczochrany, bo z psami po podworku sobie lata i tam go Ironek mymła :roll: aaaaaaaa zamawiam taką wymemłaną fotę Iryda i Truskawka :angel: Quote
dbsst Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 mowisz ale dla mnie to poczochranie wyglada "wiosennie" pewna jestes ze z jakas kochana po krzaczorach nie latal ;) :lol: Quote
adda Posted March 17, 2005 Author Posted March 17, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='adda']Truskawek taki rozczochrany, bo z psami po podworku sobie lata i tam go Ironek mymła :roll: aaaaaaaa zamawiam taką wymemłaną fotę Iryda i Truskawka :angel: Przecie pisałam, że Ironek mymła a nie Irydek :D Irydek teraz ma w głowie Lenutka :roll: Quote
malawaszka Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 aaaaaaaa czytać nie umiem :oops: no to fotę Ironka i Truskawka :D Quote
adda Posted March 17, 2005 Author Posted March 17, 2005 malawaszka napisał(a):aaaaaaaa czytać nie umiem :oops: no to fotę Ironka i Truskawka :D Malawaszka, wszystko przez te myszki :lol: Postaram się złapać Ironka mymłającego Truskawka :roll: Quote
malawaszka Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 łap łap :lol: a Truskawek to lubi?? :lol: Quote
adda Posted March 17, 2005 Author Posted March 17, 2005 Truskawkowi generalnie nic nie przeszkadza :roll: Głupol zamiast gdzieś uciekać to leży i tylko czasami piszczy. Quote
Katerinas Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='adda']W wiosennym słoneczku :D mmmm :angel: .... śliczne :D :D Quote
adda Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 No wiesz... takie ładne mamy tutaj słoneczko :wink: Quote
Katerinas Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 adda napisał(a):No wiesz... takie ładne mamy tutaj słoneczko :wink: U mnie tyż ładne słoneczko :wink: ... choć dziś rano mieliśmy zawieruchę śnieżną :o Quote
adda Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 Katerinas napisał(a):choć dziś rano mieliśmy zawieruchę śnieżną :o To musimy jakoś blisko mieszkać :wink: u nas też była :o Ja na razie mam akcję zamykanie drzwi, otwieranie, wypuszczanie Lenki, zamykanie Irydka... i tak w kółko :roll: Można zwariować, chcę końca! Quote
Dalma&Maja Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Adda, wszystkich zdjęć nie zdołałam obejrzeć, ale nawet po mniejszej dawce wrażeń niż przewidziana mogę stwierdzić, że Twoje psy są naprawdę piękne. :D Quote
Katerinas Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 adda napisał(a):Katerinas napisał(a):choć dziś rano mieliśmy zawieruchę śnieżną :o To musimy jakoś blisko mieszkać :wink: u nas też była :o Ja na razie mam akcję zamykanie drzwi, otwieranie, wypuszczanie Lenki, zamykanie Irydka... i tak w kółko :roll: Można zwariować, chcę końca! Czyżby Lenka miała cieczkę? Quote
adda Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 Dalma&Maja napisał(a):Adda, wszystkich zdjęć nie zdołałam obejrzeć, ale nawet po mniejszej dawce wrażeń niż przewidziana mogę stwierdzić, że Twoje psy są naprawdę piękne. :D Dziękuję za miłe słowa :D Bardzo mi przyjemnie :) Quote
adda Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 Katerinas napisał(a): Czyżby Lenka miała cieczkę? Ano :roll: Quote
Dalma&Maja Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Adda, nie masz więcej? :( Takie piękne te Twoje Maleństwa!! :angel: Quote
adda Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 Mam więcej, ale robię je seriami i są bardzo do siebie podobne, więc bez sensu jest wstawiać. Ale nie martw się, wkrótce pogoda będzie piękna, to więcej będzie spacerków i więcej fotek :D Quote
Recommended Posts