Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']halooo a Ironek od przodu????????????? :evil: domagam się

Tylko strzelaj tak coby ADDY nie trafic, bo zdjęc nie bedzie....

A Irokowa pupa jest w sam raz do schrupania! :lol:

Posted

Moje słoneczko - Irydek.

I tutaj fotka wyszła szalenie ciemna, to ją rozjaśniłam i wyszło coś strasznie dziwnego. Mój Irydzio taki czarny nie jest.

Posted

W koncu Ironka pokazujesz :P .Ladnie rosnie chlopak-w takim samym tempie jak moj wariat :D .Ile on ma wzrostu??????I ile wazy?bo nie mam nigdzie porownania i boje sie,ze za slabo rosnie.Piekne ma futerko -prawie jak Galcia

Posted

Cola napisał(a):
Tylko Ironek dopalek, ja chcę też mordkę zobaczyć :wink:
Postaram się go chwycić przodem, ale to trudne :roll: :D

Posted

Wystarczy przykleić Ironka super mocnym klejem do deseczek, deseczki przykryć śniegiem, ustawić się od strony mordki.....i zdjęcia gotowe :wink: :lol:

Posted

[quote name='adda']Cola, zrobiłabyś coś takiego malutkiemu, puchatemu słoneczkowi? :o :lol:

JA??????? :o W życiu! żartowałam hihi
To może na jakiś smakołyk obróci się mordką?? :wink:

Posted

Albo moze wystarczy zawolac???????Ja wolam i mam foty przodem :wink: .Daj mu odejsc kawalek a potem zawolaj-na pewno przyleci jak szalony albo chociaz spojrzy w Twoja strone??????/Chyba sie juz nauczyl??????? :D

Posted

Nie powiem :D Ona tak jakoś sama z siebie... nagle patrzę, a to taaaka baba :o Zastanawiamy się nawet czy jej żarła nie ograniczyć... nie myślałam, że dożyję tej chwili :D
A zresztą i Irydzio zaczyna ładnie masy nabierać, nie wiem co się dzieje z tymi moimi leonami :o Puszczański klimat tak im służy? :-?

Posted

Fotki :bigok: Są jakieś postępy u Ironka...tym razem boczek, a nie zadek :lol: Strasznie mi się podoba fotka latającego Irydka...ten wywalony jęzor i uszka w górze :)