anetta Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 :loveu: :lilangel: jakie sliczne anioleczki masz w domciu :cooldevi: :lol: :lol: :lol: Odemnie tez buziaczki w nocachaluski :angel: :angel: Dal Ironka :baby: :calus: Dla Lenki :calus: I Irydka :calus: Quote
adda Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 Dziewczyny, Irydzio nie chciał dać się sfotografować bo lata jak z propylem w doopsku :D Bardzo dziękuję i ucałuję wszystkie i wymiziam :D Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 hahahaha no coz nie zawsze gwiazdy robia co kcemy ;) Quote
malawaszka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 adda napisał(a):Dziewczyny, Irydzio nie chciał dać się sfotografować bo lata jak z propylem w doopsku :D Bardzo dziękuję i ucałuję wszystkie i wymiziam :D buuuaahah Adda to propyl do swojej doopy i za Irydziem z aparatem :lol: :wink: Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 hahahahaha waszka prosze Cie jezeli bedziesz robic to co wczoraj to ja jutro bede miec mega zakwasy na brzuchu :lol: ew wrotki ;) na nogi oczywiscie hihihi Quote
malawaszka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 hahaha spoko debest - wczoraj miałam wyjątkową wenę :wink: :lol: Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 malawaszka napisał(a):hahaha spoko debest - wczoraj miałam wyjątkową wenę :wink: :lol: hihihiih ufi ;) Quote
Katerinas Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 adda napisał(a):Dziewczyny, Irydzio nie chciał dać się sfotografować bo lata jak z propylem w doopsku :D To jaką karmą Ty go karmisz? :lol: :o A zimowe zdjęcia śliczne :D Quote
adda Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 malawaszka napisał(a):buuuaahah Adda to propyl do swojej doopy i za Irydziem z aparatem :lol: :wink: A wsadzisz mi? :o :lol: Quote
adda Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 [quote name='Katerinas'] To jaką karmą Ty go karmisz? :lol: :o Energetyczną :lol: A zimowe zdjęcia śliczne :D Byłam wczoraj ze starszymi na długim, dwugodzinnym spacerze w puszczy. Było pięknie, śnieżek delikatnie sypał, prawie się zgubiliśmy, spotkaliśmy dwa razy jeźdźców na konikach... Ładnie tutaj :o Quote
malawaszka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):buuuaahah Adda to propyl do swojej doopy i za Irydziem z aparatem :lol: :wink: A wsadzisz mi? :o :lol: :nonono2: :scared: Quote
adda Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 malawaszka napisał(a):adda napisał(a):malawaszka napisał(a):buuuaahah Adda to propyl do swojej doopy i za Irydziem z aparatem :lol: :wink: A wsadzisz mi? :o :lol: :nonono2: :scared: :roflt: :motz: Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 o matko jakie tu propozycje hihihi nie bede przeszkadzac i sie zmywam :scared: :wink: :lol: Quote
Katerinas Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 adda napisał(a):Katerinas napisał(a): To jaką karmą Ty go karmisz? :lol: :o Energetyczną :lol: ... i dobrze zbilansowaną :lol: Quote
adda Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 Katerinas napisał(a):adda napisał(a):Katerinas napisał(a): To jaką karmą Ty go karmisz? :lol: :o Energetyczną :lol: ... i dobrze zbilansowaną :lol: Yes :eating: Quote
Cola Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Jak zwykle Truskawek jest przepiękny :iloveyou: Chyba kupię drugiego kotka :wink: podobnego do niego :D Dopiero zobaczyłam fotki rozrabiaki w puchu. Myślałam, że narobię w krzesło ze śmiechu.... ...i jakie niewinne oczka :evilbat: Quote
adda Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 Cola napisał(a):Dopiero zobaczyłam fotki rozrabiaki w puchu. Myślałam, że narobię w krzesło ze śmiechu.... No, Cola, to uważaj, bo jak potem będziesz na tym krześle siedziała? :lol: Quote
Cola Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 hihi.....jak dalej będziesz serwowała takie fotki to chyba będę zmuszona do ofoliowania krzesła albo zakładania pampersa :wink: :lol: :lol: Quote
adda Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 Mam szczerą nadzieję, że nie będę takich fotek serwowała, znaczy pieski mi nic nie zbroją :roll: Quote
adda Posted March 5, 2005 Author Posted March 5, 2005 Po kolei: Lenka, kawałek Ironka, Irydek. Lenka, Irydek. I Ironek, tylko od tyłu. Quote
Recommended Posts