Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']Powiedz co czyjesz jak zblizasz sie do dzwi domu i masz je otworzyc
ja ma zawsze leki i na klatce to bym zawsze biegla zeby zobaczyc co moj pies zrobil a jest jeden hhihihii
Jak zbliżam się do drzwi to czuję, co tam czuję, wiem, że zaraz będą na mnie skakały trzy psy... to z radości :lol:
Tak naprawdę to one rzadko broją, wiadomo, młodość ma swoje prawa. Natomiast ten widok mnie rozwalił :evilbat: Miałam przyjemność oglądać go trzy razy w jednym tygodniu :o Ale przynajmniej mniej towaru miałam do przeprowadzki :D

Posted

[quote name='adda']
Jak zbliżam się do drzwi to czuję, co tam czuję, wiem, że zaraz będą na mnie skakały trzy psy... to z radości :lol:
Tak naprawdę to one rzadko broją, wiadomo, młodość ma swoje prawa. Natomiast ten widok mnie rozwalił :evilbat: Miałam przyjemność oglądać go trzy razy w jednym tygodniu :o Ale przynajmniej mniej towaru miałam do przeprowadzki :D

O matko :eek2: widzę , że mój psiak nie jest taki niegrzeczny jak mi się zdaje :lol: hehe , ale ile sprzątania :roll: Ze 2 godziny taki puch się sprząta :roll:

Posted

[quote name='adda']Ale popatrzcie na te oczy! Miałybyście sumienie się złościć? Ja się popłakałam... ze śmiechu :lol:

Hihi ma mordkę niewiniątka - jakby mówił "ja jestem niewinny" :lol: Ale z niego rozrabiak :lilangel: Ale jak można takiego nie kochać :lol: NA Twoim miejscu też bym płakała ze śmiechu :lol: , ale na pewno śmiech by się przerodził w rozpacz :wink: , bo musiałabym to wszystko posprzątać :lol: .Zdjęcia cudne :lol: :lol: Pozdrawiam

Posted

[quote name='adda'] Natomiast ten widok mnie rozwalił :evilbat: Miałam przyjemność oglądać go trzy razy w jednym tygodniu :o Ale przynajmniej mniej towaru miałam do przeprowadzki :D

o matko bosko :o :o :lol:

Posted

monikaaa napisał(a):
Hihi ma mordkę niewiniątka - jakby mówił "ja jestem niewinny" :lol: Ale z niego rozrabiak :lilangel: Ale jak można takiego nie kochać :lol: NA Twoim miejscu też bym płakała ze śmiechu :lol: , ale na pewno śmiech by się przerodził w rozpacz :wink: , bo musiałabym to wszystko posprzątać :lol: .Zdjęcia cudne :lol: :lol: Pozdrawiam

No tak, sprzątanie takiego bałaganu to nie lada wyzwanie, pierze fruwa wszędzie, poza tym psy rozniosły to po całym mieszkaniu :evilbat:
Takiego nie można nie kochać :D

Posted

adda napisał(a):
dbsst napisał(a):
no to jeszcze w pycholaki :buzi:
Znowu :o

hahahah nio calusna dzis jestem TZ wraca z delegacji i musze trenowac ;)

i gilanko w stopeczki malutkie ;)