malawaszka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 aaahahah ja też zawsze mam lęki co znajdę tym razem na podłodze w drobnych kawałeczkach :lol: Quote
dbsst Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 hihihihi powinnismy od panstwa dostawac dodatkowe fundusze na zwalczanie lekow hahaha :lol: Quote
adda Posted February 26, 2005 Author Posted February 26, 2005 [quote name='dbsst']Powiedz co czyjesz jak zblizasz sie do dzwi domu i masz je otworzyc ja ma zawsze leki i na klatce to bym zawsze biegla zeby zobaczyc co moj pies zrobil a jest jeden hhihihii Jak zbliżam się do drzwi to czuję, co tam czuję, wiem, że zaraz będą na mnie skakały trzy psy... to z radości :lol: Tak naprawdę to one rzadko broją, wiadomo, młodość ma swoje prawa. Natomiast ten widok mnie rozwalił :evilbat: Miałam przyjemność oglądać go trzy razy w jednym tygodniu :o Ale przynajmniej mniej towaru miałam do przeprowadzki :D Quote
adda Posted February 26, 2005 Author Posted February 26, 2005 dbsst napisał(a):hihihihi powinnismy od panstwa dostawac dodatkowe fundusze na zwalczanie lekow Bezpłatne wizyty u psychoanalityka :D Quote
malawaszka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 aaahahah kocham tego opierzonego Irydka :angel: :D :lol: Quote
adda Posted February 26, 2005 Author Posted February 26, 2005 Ale popatrzcie na te oczy! Miałybyście sumienie się złościć? Ja się popłakałam... ze śmiechu :lol: Quote
malawaszka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 :angel: hah też by się to pewnie tak u mnie skończyło :lol: :lol: Quote
monikaaa Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 [quote name='adda'] Jak zbliżam się do drzwi to czuję, co tam czuję, wiem, że zaraz będą na mnie skakały trzy psy... to z radości :lol: Tak naprawdę to one rzadko broją, wiadomo, młodość ma swoje prawa. Natomiast ten widok mnie rozwalił :evilbat: Miałam przyjemność oglądać go trzy razy w jednym tygodniu :o Ale przynajmniej mniej towaru miałam do przeprowadzki :D O matko :eek2: widzę , że mój psiak nie jest taki niegrzeczny jak mi się zdaje :lol: hehe , ale ile sprzątania :roll: Ze 2 godziny taki puch się sprząta :roll: Quote
monikaaa Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 [quote name='adda']Ale popatrzcie na te oczy! Miałybyście sumienie się złościć? Ja się popłakałam... ze śmiechu :lol: Hihi ma mordkę niewiniątka - jakby mówił "ja jestem niewinny" :lol: Ale z niego rozrabiak :lilangel: Ale jak można takiego nie kochać :lol: NA Twoim miejscu też bym płakała ze śmiechu :lol: , ale na pewno śmiech by się przerodził w rozpacz :wink: , bo musiałabym to wszystko posprzątać :lol: .Zdjęcia cudne :lol: :lol: Pozdrawiam Quote
weridiana Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Ada :eek2: Irydek :puppydog: ps. gg mi nie dziala :( Quote
Katerinas Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 [quote name='adda'] Natomiast ten widok mnie rozwalił :evilbat: Miałam przyjemność oglądać go trzy razy w jednym tygodniu :o Ale przynajmniej mniej towaru miałam do przeprowadzki :D o matko bosko :o :o :lol: Quote
adda Posted February 26, 2005 Author Posted February 26, 2005 weridiana napisał(a):ps. gg mi nie dziala :( Jak to? Dlaczego? Quote
adda Posted February 26, 2005 Author Posted February 26, 2005 monikaaa napisał(a):Hihi ma mordkę niewiniątka - jakby mówił "ja jestem niewinny" :lol: Ale z niego rozrabiak :lilangel: Ale jak można takiego nie kochać :lol: NA Twoim miejscu też bym płakała ze śmiechu :lol: , ale na pewno śmiech by się przerodził w rozpacz :wink: , bo musiałabym to wszystko posprzątać :lol: .Zdjęcia cudne :lol: :lol: Pozdrawiam No tak, sprzątanie takiego bałaganu to nie lada wyzwanie, pierze fruwa wszędzie, poza tym psy rozniosły to po całym mieszkaniu :evilbat: Takiego nie można nie kochać :D Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 slicznosci normalnie cuda :buzi: w nochalopagusy przesylam :D Quote
adda Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 dbsst napisał(a)::buzi: w nochalopagusy przesylam :D Załatwione :D Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 :D :D :D :D :D to jeszcze w uchole :buzi: Quote
adda Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 dbsst napisał(a)::D :D :D :D :D to jeszcze w uchole :buzi: Załatwione :lol: Quote
adda Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 dbsst napisał(a):no to jeszcze w pycholaki :buzi: Znowu :o Quote
malawaszka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 a Irydson gdzie??? :angel: :D piękny Ironek i Lenka śliczna dama :P i w pięknym słonku :angel: Quote
dbsst Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 adda napisał(a):dbsst napisał(a):no to jeszcze w pycholaki :buzi: Znowu :o hahahah nio calusna dzis jestem TZ wraca z delegacji i musze trenowac ;) i gilanko w stopeczki malutkie ;) Quote
Recommended Posts