Pasavera Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 malawaszka napisał(a):jak narazie szykuję się powoli do szukania sznaucera olbrzyma - przyznam, że i o CTRze myślałam, ale jeszcze nic o nich nie wiem :oops: więc nie wiem :lol: Wow waszeczko :angel: :angel: :angel: A tak wogóle to dzień dobry :wink: Nie zaglądam tu często, ale zawsze looknę cosik troszkę :wink: 8) Quote
adda Posted January 9, 2005 Author Posted January 9, 2005 Pasavera napisał(a):A tak wogóle to dzień dobry :wink: Nie zaglądam tu często, ale zawsze looknę cosik troszkę :wink: 8) Lookać należy :D :D :D Quote
donya Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 adda napisał(a):Ja znam tylko Elzę. I prawie Ciebie Donya, w końcu szkoliłyśmy psy u tych samych treserów. :D Elza przychodzi (przyjeżdża) na Pola M. z kundelkiem. Z tego co wiem mieszkają razem. No właśnie prawie się znamy. Wtedy miałam sznaucera olbrzyma. Ciekawe czy Zenek pamieta Gordona. A teraz mam Akitę a to zupełnie inna bajka. Quote
adda Posted January 9, 2005 Author Posted January 9, 2005 [quote name='donya']Elza przychodzi (przyjeżdża) na Pola M. z kundelkiem. Z tego co wiem mieszkają razem. Jak ja spotykałam Elzę na polach, zawsze była sama :D Ciekawe czy Zenek pamieta Gordona. Jak znam Zenka, to pamięta :P Quote
donya Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 W końcu jeździliśmy na mistrzostwa psów obrończych. :lol: Quote
adda Posted January 9, 2005 Author Posted January 9, 2005 donya napisał(a):W końcu jeździliśmy na mistrzostwa psów obrończych. :lol: Ha!!! To na bank pamięta!!! Quote
tsode Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 malawaszka napisał(a):jak narazie szykuję się powoli do szukania sznaucera olbrzyma - przyznam, że i o CTRze myślałam, ale jeszcze nic o nich nie wiem :oops: więc nie wiem :lol: no i nie miałam nigdy kontaktu i nie wiem jak bym zareagowała - niby włos prawie jak sznaucer, ale jednak to co innego :-? Malawaszka właściciele lecznicy w S-cu na Gospodarczej maja hodowlę CTR a b dobrej psychice i przewaznie ktorys pies jest z nimi moj Nerucha sie bawil ostatnio z mloda suczka Quote
tsode Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Ada, Ironek jest super boski i na zdjeciach wygląda na olbrzyma :D A moj Nero jak był mały to był jaśniutko rudy a teraz się zrobił smoluch może to jest wszystko na odwrót Quote
adda Posted January 9, 2005 Author Posted January 9, 2005 tsode napisał(a):A moj Nero jak był mały to był jaśniutko rudy a teraz się zrobił smoluch może to jest wszystko na odwrót Mówią, że leośki przez całe życie zmieniają umaszczenie. Ale moja Lenka cały czas taka sama a Irydzio minimalnie zmienia kolorki, więc nie wiem jak to jest. Quote
Poświata Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Trafiłam tu, bo się dopatrzyłam nowego zdjątka w podpisie i adda mnie tu wysłała. Dopiero teraz, bo ślepa komenda ze mnie i tyle :evil: . Ale mam się na co pogapić :P . A wiecie, że jak Mała wyrosła z pieluch i zaczęłam myśleć o psie w domu, to pierwszy na liście był leoś :P ?? Tylko szkoda było psiny w mieszkaniu, one muszą mieć ogródek, i jakoś tak przypadkiem mamy ogara. Ale moja sympatia została przy leonkach. Muszę się chyba z dziatwą wprosić kiedyś do Addy i zobaczyć te cuda na własne oczy :P :oops: . Quote
adda Posted January 13, 2005 Author Posted January 13, 2005 Beata&Poświata napisał(a): Muszę się chyba z dziatwą wprosić kiedyś do Addy i zobaczyć te cuda na własne oczy :P :oops: . Zapraszam :D :D :D Beata, ja mieszkałam przez dwa lata z Lenką w bloku i przez rok z dwoma :evilbat: Ale nie dało rady, trzeba było brać kredyt żeby się maleństwa nie męczyły. Quote
malawaszka Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 niesamowicie zjawiskowo boski :iloveyou: i ogromniasty :o Quote
adda Posted January 15, 2005 Author Posted January 15, 2005 Irydek. Irydek sika a Lenka krzaczek wącha :D Quote
adda Posted January 16, 2005 Author Posted January 16, 2005 Dzisiaj. Irydek. Irydek z Lenką. Irydek z Ironkiem. Quote
malawaszka Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 :o mały powiadasz??? niezły bysiorek już z niego :angel: :angel: :angel: chyba w tym przypadku nie będziesz mogła narzekać, że chudy :lol: :wink: Quote
adda Posted January 16, 2005 Author Posted January 16, 2005 Malawaszka, grunt to wyselekcjonować z 40 zdjęć to najlepsze :D :D :D Tam gdzie chudo wygląda ominąć :D Quote
malawaszka Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 hahaha no ja nie mogę - czyli ten też za chudy??? no wariatki z Was jak nie wiem co :lol: :lol: :lol: Quote
tsode Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 Ada - Iron to juz kawał psiego faceta :D naprawdę sporo urósł no i jest taki śliczny :P Quote
anetta Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 Lomatko jaki on juz duuuziiiii :baby: :loveu: Jakie ma slicne grubiutki laputki :ekmm: Quote
LAZY Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Dopiero na tej fotce widać, jaki on mały jest... Quote
Recommended Posts