malawaszka Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Szczerze mówiąc, to one rzadko tak się bawią... Ale udało mi sie uchwycić ten moment! A Lenka to w ogóle olewa wszelakie zabawy, jest zbyt wyważoną damą :D ojjj boski ten moment :multi: Quote
adda Posted December 29, 2004 Author Posted December 29, 2004 A jednak chłopaki bawią się codziennie :D Quote
anetta Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 :o jaki grozny pies z niego rosnie :o Musicie uwacac w nocy :evilbat: Widzialam dzis Leonke, Elza miala na imie? Znasz ja? 8) Quote
adda Posted December 29, 2004 Author Posted December 29, 2004 Widzialam dzis Leonke, Elza miala na imie? Znasz ja? 8) Pewnie że znam :D Quote
anetta Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 :) fajnie 8) Podeszla do Kaji i chyba chciala sie bawic, ale Kaja oczywiscie nie miala ochoty na zabawy :wink: Bardzo ladna, al etaka jakas szczuplawa byla :lol: Elza byla na spacereku z jakims srednim kundelkiem 8) Na Polach M. to bylo. Quote
adda Posted December 29, 2004 Author Posted December 29, 2004 Tak, Becky ma Elzę i kundelka. Zanim się przeprowadziłam na wieś (w lipcu), bywałam na Polach prawie codziennie :D Quote
daga10011 Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Jak on urosl :o ...duzy ten Twoj puchatek :D Quote
adda Posted January 9, 2005 Author Posted January 9, 2005 Jakiś taki niski jest. I nie chce rudzieć. Mam nadzieję, że to się zmieni. Quote
daga10011 Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Niski?? :o :o :o ..to co ja mam o swojej klusce powiedziec????Moj rosnie wszerz :evilbat: i jest za rudy jak na moj gust.A Twoj to puchacz-a te z dluzszym wlosiem zawsze sa troszke ciemniejsze-tak mi sie wydaje :D Quote
malawaszka Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 :boski: jakby one się nie leniły to chciałabym Leonka :angel: :angel: :angel: Quote
adda Posted January 9, 2005 Author Posted January 9, 2005 daga10011 napisał(a): i jest za rudy jak na moj gust. Ja marzę o tym, żeby Iron wyrósł "na rudo" :D Quote
adda Posted January 9, 2005 Author Posted January 9, 2005 malawaszka napisał(a)::boski: jakby one się nie leniły to chciałabym Leonka :angel: :angel: :angel: Masz alergię, czy nie chce Ci się sprzątać? :P Quote
malawaszka Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 alergia :( a i przy sznaucerze odwykłam od kłaczków wszedzie, zwłaszcza, że raczej większość ubrań mam czarnych i jak miałam poprzednio jasnego psiuńcia to przed każdym wyjściem póg godz nie moje :wink: ale to bym przeżyła, tylko od kudłaczy wszystko mnie swędzi :( Quote
adda Posted January 9, 2005 Author Posted January 9, 2005 malawaszka napisał(a):alergia :( a od kudłaczy wszystko mnie swędzi :( Współczuję :cry: Quote
malawaszka Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 ano już się z tym pogodziłam i znalazłam rasę dla siebie :wink: :D Quote
adda Posted January 9, 2005 Author Posted January 9, 2005 malawaszka napisał(a):ano już się z tym pogodziłam i znalazłam rasę dla siebie :wink: :D A jakby coś większego na dokładkę? Np. CTR? Quote
malawaszka Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 jak narazie szykuję się powoli do szukania sznaucera olbrzyma - przyznam, że i o CTRze myślałam, ale jeszcze nic o nich nie wiem :oops: więc nie wiem :lol: no i nie miałam nigdy kontaktu i nie wiem jak bym zareagowała - niby włos prawie jak sznaucer, ale jednak to co innego :-? Quote
donya Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 adda napisał(a):anetta napisał(a): Widzialam dzis Leonke, Elza miala na imie? Znasz ja? 8) Pewnie że znam :D O! my też znamy Elzę i kundelka też znamy :lol: Quote
adda Posted January 9, 2005 Author Posted January 9, 2005 Ja znam tylko Elzę. I prawie Ciebie Donya, w końcu szkoliłyśmy psy u tych samych treserów. :D Quote
adda Posted January 9, 2005 Author Posted January 9, 2005 malawaszka napisał(a):jak narazie szykuję się powoli do szukania sznaucera olbrzyma - przyznam, że i o CTRze myślałam, ale jeszcze nic o nich nie wiem :oops: więc nie wiem :lol: Mnie bardziej podobają się CTR-y. Są masywniejsze :D Quote
Recommended Posts