adda Posted November 15, 2004 Author Posted November 15, 2004 Ja to mam refleks :-? Tyle pieknych zdjec, a ja dopiero na nie trafilam :oops: Hi, hi, lepiej późno niż wcale :D Jakoś tak mam dużo tego wszystkiego rudego i puchatego :lol: A jaki podpisik mam fajowy :wink: Quote
Evelina Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Adda, serce mnie sciska jak patrze na twoje futrzaki. Z dzikiej zazdrosci :oops: , ze ktos ma taki sam gust jak ja. :roll: Ja moge sobie popatrzec, a ty masz to wszystko pod reka :evil: :wink: Prosze o zgode na wykorzystanie tego zdjatka w celach dydaktycznych :roll: w topiku o obrobce zdjec. :D Quote
adda Posted November 15, 2004 Author Posted November 15, 2004 [Prosze o zgode na wykorzystanie tego zdjatka w celach dydaktycznych :roll: w topiku o obrobce zdjec. :D Proszę uprzejmie, czuję się zaszczycona. Oj, Evelina, mam to wszystko pod ręką, często w łóżku i nie oddam za żadne skarby świata. Quote
malawaszka Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 podobają mi się tamte kolorki bo dają taki bajkowy, tajemniczy klimat 8) Quote
adda Posted November 16, 2004 Author Posted November 16, 2004 [Prosze o zgode na wykorzystanie tego zdjatka w celach dydaktycznych :roll: w topiku o obrobce zdjec. :D Proszę uprzejmie, czuję się zaszczycona. Ciekawe, czy dorobicie mojej suni rogi? :D Quote
Evelina Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Proszę uprzejmie, czuję się zaszczycona.Ciekawe, czy dorobicie mojej suni rogi? :D Dziekuje uprzejmie i przyznaje, zes sie tego pomylila :lol: Nie rogi a aureole dorobilam :wink: , wprawdzie zielona, ale jednak. :lol: Quote
adda Posted November 16, 2004 Author Posted November 16, 2004 Nie rogi a aureole dorobilam :wink: , wprawdzie zielona, ale jednak. :lol: Jejku, jakie cudo! Evelina, eksperymentuj sobie dalej na mojej suni, bo widzę że ona dzięki temu coraz ładniejsza!!! Super! Quote
LAZY Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Wow! Cudeńko, extra! Ja wiedziałam, ze ewelinak to ma wrodzony talent! Quote
adda Posted November 17, 2004 Author Posted November 17, 2004 Wow! Cudeńko, extra! Ja wiedziałam, ze ewelinak to ma wrodzony talent! I na mojej Lence sobie ćwiczy!!! Quote
Evelina Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Wow! Cudeńko, extra! Ja wiedziałam, ze ewelinak to ma wrodzony talent! I na mojej Lence sobie ćwiczy!!!Nie cwiczy :evil: :wink: , tylko rozwija talent :roll:Adda, dawaj nastepne zdjatka :D Quote
adda Posted November 17, 2004 Author Posted November 17, 2004 Nie cwiczy :evil: :wink: , tylko rozwija talent :roll: Sorry, to właśnie chciałam napisać. dawaj nastepne zdjatka :D A mało ich jest??? Ale nie ma sprawy, postrzelam im fotki. Kotom też. :D Quote
arima Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Ale super!!!!!!A u nas deszcz :cry: :cry: :cry: Quote
LAZY Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Normalnie dobrze, ze lazy nie widzi tego zdjęcia bo u nas nie ma śniegu... :( a ona tak samo jak Twoje słodziachne piechy wariuje w śniegu! :P Quote
adda Posted November 19, 2004 Author Posted November 19, 2004 Deszcz??? Te zdjęcia są z rana, jak dopiero co zaczął śnieg padać. Teraz, jak wróciłam do domu, jest przepięknie. Wszystko białe, drzewa, krzaki, nawet ogrodzenie. Tylko u nas "trochę" śnieg uklepany przez psiule. :D Quote
adda Posted November 19, 2004 Author Posted November 19, 2004 Normalnie dobrze, ze lazy nie widzi tego zdjęcia bo u nas nie ma śniegu... :( a ona tak samo jak Twoje słodziachne piechy wariuje w śniegu! :P Ludzie, gdzie Wy mieszkacie? Może w innym kraju niż ja? Na równiku??? Quote
arima Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 U nas jest paskudnie,wiatrzysko i urwanie chmury :( A moje też by śniegu chciały :( Quote
LAZY Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Normalnie dobrze, ze lazy nie widzi tego zdjęcia bo u nas nie ma śniegu... :( a ona tak samo jak Twoje słodziachne piechy wariuje w śniegu! :P Ludzie, gdzie Wy mieszkacie? Może w innym kraju niż ja? Na równiku??? To wcale nie jest smeiszne...coś tam niby padało, ale 90 kilometrów ode mnie..a w mieście ulice nadal czarne...ehhh...może jutro... :roll: Quote
adda Posted November 19, 2004 Author Posted November 19, 2004 No to kochaneńkie życzę Wam i Waszym psiakom, żeby i u Was wreszcie napadało :lol: Niech się cieszą stwory. Quote
LAZY Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 No to kochaneńkie życzę Wam i Waszym psiakom, żeby i u Was wreszcie napadało :lol: Niech się cieszą stwory. Amen... Quote
anetta Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 Super! :angel: A ONek tylko patrzyl z zazdroscia :lol: Quote
Recommended Posts