Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś ma kontakt z Adą? Na maila nie odpowiada, komórki nie odbiera :( A ja musze się z nią skontaktować z bardzo prozaicznego powodu - 4 kilo lapek kurzych mi zapycha zamrażarkę :wink:

Posted

Adus WRACAJ bo zaraz zaczne strajk usiade na srodku pokoju i bede plakac poki nie wrocisz :bigcry:

nikt sie mnie nie czepia, nikt mnie ortografi nie uczy !!!!!!!!!!!!!!

NATYCHMIAST WRACAJ

Posted

Adduś :calus:

A ja mam fotecki dla Ciebie :calus: może jak zajrzysz to choć troszku humorcio poprawią? :roll:

chopak addy

Nasi DoGomaniacy :D

3maj się kochana :calus:

Posted

To trochę nie na miejscu, ale musze się wtrącić :lol: :roll: [quote name='aga1215'][quote name='PIKA'][quote name='adda'][quote name='PIKA']co się dziwisz, że chłop chce lełosie oglądnąć ? I jeszcze się dziwi, ze ja się dziwię, ze ona się dziwi
Ja się dziwię, że jak on chce leosie oglądać to Ty oczami przewracasz.
Bo myślałamn, że w domu zostanie rodziny pilnowac a tak to będę musiala się wczesniej zmyć i nie posiedze do końca :(

[quote name='Wojtecki'] [quote name='asher'][Może Wojtecki chce stanąć z tobą na gołej udeptanej ziemi? :hmmmm: No bo chyba nie chodzi o gołe klaty? :oops:

Niestety, oba warianty tej odpowiedzi są nietrafne, chociaż ten drugi jest bardzo inspirujący :lol: 8)

Wojtecki bo powiem zonie :nono:
Wojtecji sie zabezpieczył :wink:
[quote name='Wojtecki']Jedną , która jest na Krupówkach - wykupiłem i zamknąłem na czas pobytu tam pewnych osób
komórkę też pewnie zarekwirował :wink: :roflt:[quote name='adda'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='Ka-ka']Wojtecki, to nie biuro matrymonialne 8) tej proponujesz wymiane poglądów, tamtej numerek :lol: normalnie ban z miejsca powinien być :lol:

Ka-Ka moja kochana : to co napisałaś , to jest właśnie klasyczna , najczystszej wody solidarność jajników :lol:

Twoje Koleżanki pisały na 10-ciu stronach takie rzeczy, że już powinny być dożywotnio zbanowane :lol: :lol: :lol: a mnie chcesz ukamienować po trzech malutkich pościkach :wink: :wink:
Oj, niedobra, wiesz,że to się kwalifikuję "na gołą" ? 8) :wink:
ciekawe, jak działają kawiarenki w Zakopanem :hmmmm:
Hahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:

Kawiarenki w Zakopanem działają!!!!!!!!!!!! telefon tysz mam przy sobie!!!!!!!!!!

Posted

Ale ja zupełnie nie w tej (patrz wyżej) sprawie tu wlazłam.
Wojtecki mi doniósł, że u Addy dzieje się coś niedobrego (o powyższym oczywiście nie wspomniał), więc dopadłam jakiegoś kompa i śpieszę donieść, że niepokoję się bardzo i myślę gorąco o Addzie.
Adduniu kochana daj znać co się u Ciebie dzieje, denerwujemy się strasznie. Postaram się tu zaglądać, może przeczytam jakieś pomyślne wieści :lol: :buzi: :buzi: :buzi:

Posted

Ooooo, Poświata, witaj :hand: :multi:

Z addą nie idzie się skontaktować :(
Łapki cały czas zapychają mi zamrażarkę... Nie znacie kogoś, kto chciałby 4 kg kurzych łapek?

Posted

Bardzo rzadko zaglądam teraz na dogo (mały brzdąc, praca...)...

Co się dzieje? Adda?
boszz.... nie mam siły ani niestety czasu na przeczytanie setki stron wstecz :( :( :roll:
Mam nadzieję, że nic poważnego, nic strasznego :roll:

Adda odezwij się... bo jak nie to wsiadam w auto i 2 sekundy jestem u Ciebie :D Albo nie... wyślę swojego TZ-ta :)

Posted

asher napisał(a):
Katerinas napisał(a):
Albo nie... wyślę swojego TZ-ta :)

Oj, lepiej nie, bo adda się zawstydzi i będzie udwać, że nikto nie je doma :wink:
hehe... już do pierwszego spotkania doszło na wystawie międzynarodowej w Wawie :D

Posted

Adduniu,

Ja tez ladnie Cie prosze, wychyl nosek z ukrycia :puppydog:
Bardzo prosimy ... ja :puppydog:, Marek :puppydog: i Maja :puppydog:

Posted

Justi0022 napisał(a):
Katerinas napisał(a):
hehe... już do pierwszego spotkania doszło na wystawie międzynarodowej w Wawie :D

Katerinas, byłaś na wystawie ??
Byłam. :) W sobotę bardzo krótko bo z małym Michasiem. Zaś w niedzielę dłużej bo sama (no z aparatem fotograficznym :wink: czego efekty już wstawiałam na DGM :) )

Posted

[quote name='Justi0022'][quote name='Katerinas'] Byłam. :) W sobotę bardzo krótko bo z małym Michasiem

No to szkoda żeśmy się minęły :cry:

A gdzie te zdjęcia wystawowe są?

Justi - Ja bywam na każdej warszawskiej lub pod-warszawskiej wystawie. Nie potrafiłabym nie pojechać :wink: :D Choćby na chwilę ale muszę być :D
Nie martw się :D Będzie jeszcze okazja na spotkanie :D Wystawa klubowa corgasów w Pruszkowie, krajówka w Legionowie :D Na obu będę.

Tu są zdjęcia briardów
http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=25135

Tu innych psiaków
http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=25115&postdays=0&postorder=asc&start=315

Posted

Justi0022 napisał(a):
Przed krajówką w Legionowie, jest w W-wie we wrześniu i krajówka i klubówka :wink:

Foty ślicznościowe :lol:
Tak? ooo... zaraz sobie zerknę na strony ZKwP i zanotuję w kalendarzu :D
A w zeszłym roku była krajówka we wrześniu? Bo cóś nie kojarzę :roll:

Posted

Nie było krajówki - w tym roku jest z racji odwołanej międzynarodówki w kwietniu, która poszła na miejsce krajówki lipcowej, a krajówka przeniesiona na ten sam weekend co molosy :lol: 10 - 11 września, ale nie pamiętam która kiedy :oops: :lol:

Posted

Justi0022 napisał(a):
Nie było krajówki - w tym roku jest z racji odwołanej międzynarodówki w kwietniu, która poszła na miejsce krajówki lipcowej, a krajówka przeniesiona na ten sam weekend co molosy :lol: 10 - 11 września, ale nie pamiętam która kiedy :oops: :lol:
wow :D Super :D No to napewno się spotkamy :D
Trzeba tylko się zdzwonić :D Mój Michaś będzie już starszy to i mi będzie łatwiej :D