aga1215 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 LAZY napisał(a):Niech przemysli to w ciszy i spokoju...ale pamietaj siostra, ze cała dogomania ejst z toba serduszkami. właśnie Adda :calus: Quote
asher Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Czy ktoś ma kontakt z Adą? Na maila nie odpowiada, komórki nie odbiera :( A ja musze się z nią skontaktować z bardzo prozaicznego powodu - 4 kilo lapek kurzych mi zapycha zamrażarkę :wink: Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Adus WRACAJ bo zaraz zaczne strajk usiade na srodku pokoju i bede plakac poki nie wrocisz :bigcry: nikt sie mnie nie czepia, nikt mnie ortografi nie uczy !!!!!!!!!!!!!! NATYCHMIAST WRACAJ Quote
Justa Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Adduś :calus: A ja mam fotecki dla Ciebie :calus: może jak zajrzysz to choć troszku humorcio poprawią? :roll: chopak addy Nasi DoGomaniacy :D 3maj się kochana :calus: Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Adduś twój ''synuś ''śliczny , pańcia też się dobrze prezentuje :wink: Adduś wróć , smutno bez Ciebie :( Quote
Poświata Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 To trochę nie na miejscu, ale musze się wtrącić :lol: :roll: [quote name='aga1215'][quote name='PIKA'][quote name='adda'][quote name='PIKA']co się dziwisz, że chłop chce lełosie oglądnąć ? I jeszcze się dziwi, ze ja się dziwię, ze ona się dziwi Ja się dziwię, że jak on chce leosie oglądać to Ty oczami przewracasz. Bo myślałamn, że w domu zostanie rodziny pilnowac a tak to będę musiala się wczesniej zmyć i nie posiedze do końca :( [quote name='Wojtecki'] [quote name='asher'][Może Wojtecki chce stanąć z tobą na gołej udeptanej ziemi? :hmmmm: No bo chyba nie chodzi o gołe klaty? :oops: Niestety, oba warianty tej odpowiedzi są nietrafne, chociaż ten drugi jest bardzo inspirujący :lol: 8) Wojtecki bo powiem zonie :nono: Wojtecji sie zabezpieczył :wink: [quote name='Wojtecki']Jedną , która jest na Krupówkach - wykupiłem i zamknąłem na czas pobytu tam pewnych osób komórkę też pewnie zarekwirował :wink: :roflt:[quote name='adda'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='Ka-ka']Wojtecki, to nie biuro matrymonialne 8) tej proponujesz wymiane poglądów, tamtej numerek :lol: normalnie ban z miejsca powinien być :lol: Ka-Ka moja kochana : to co napisałaś , to jest właśnie klasyczna , najczystszej wody solidarność jajników :lol: Twoje Koleżanki pisały na 10-ciu stronach takie rzeczy, że już powinny być dożywotnio zbanowane :lol: :lol: :lol: a mnie chcesz ukamienować po trzech malutkich pościkach :wink: :wink: Oj, niedobra, wiesz,że to się kwalifikuję "na gołą" ? 8) :wink: ciekawe, jak działają kawiarenki w Zakopanem :hmmmm: Hahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: Kawiarenki w Zakopanem działają!!!!!!!!!!!! telefon tysz mam przy sobie!!!!!!!!!! Quote
Poświata Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Ale ja zupełnie nie w tej (patrz wyżej) sprawie tu wlazłam. Wojtecki mi doniósł, że u Addy dzieje się coś niedobrego (o powyższym oczywiście nie wspomniał), więc dopadłam jakiegoś kompa i śpieszę donieść, że niepokoję się bardzo i myślę gorąco o Addzie. Adduniu kochana daj znać co się u Ciebie dzieje, denerwujemy się strasznie. Postaram się tu zaglądać, może przeczytam jakieś pomyślne wieści :lol: :buzi: :buzi: :buzi: Quote
asher Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Ooooo, Poświata, witaj :hand: :multi: Z addą nie idzie się skontaktować :( Łapki cały czas zapychają mi zamrażarkę... Nie znacie kogoś, kto chciałby 4 kg kurzych łapek? Quote
Justi0022 Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Ja mogę chcieć. Napiszę priva, ale daleko od siebie mieszkamy :cry: Quote
Katerinas Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Bardzo rzadko zaglądam teraz na dogo (mały brzdąc, praca...)... Co się dzieje? Adda? boszz.... nie mam siły ani niestety czasu na przeczytanie setki stron wstecz :( :( :roll: Mam nadzieję, że nic poważnego, nic strasznego :roll: Adda odezwij się... bo jak nie to wsiadam w auto i 2 sekundy jestem u Ciebie :D Albo nie... wyślę swojego TZ-ta :) Quote
Katerinas Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Cofnęłam się parę stron wstecz... Adda - to straszne... wiem coś na ten temat... 2 lata temu raczysko zabrało moją mamę ... życie jest czasami do dupy :cry: Quote
asher Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Katerinas napisał(a):Albo nie... wyślę swojego TZ-ta :) Oj, lepiej nie, bo adda się zawstydzi i będzie udwać, że nikto nie je doma :wink: Quote
Katerinas Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 asher napisał(a):Katerinas napisał(a):Albo nie... wyślę swojego TZ-ta :) Oj, lepiej nie, bo adda się zawstydzi i będzie udwać, że nikto nie je doma :wink: hehe... już do pierwszego spotkania doszło na wystawie międzynarodowej w Wawie :D Quote
Wind Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Adduniu, Ja tez ladnie Cie prosze, wychyl nosek z ukrycia :puppydog: Bardzo prosimy ... ja :puppydog:, Marek :puppydog: i Maja :puppydog: Quote
Justi0022 Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Katerinas napisał(a):hehe... już do pierwszego spotkania doszło na wystawie międzynarodowej w Wawie :D Katerinas, byłaś na wystawie ?? Quote
Katerinas Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Justi0022 napisał(a):Katerinas napisał(a):hehe... już do pierwszego spotkania doszło na wystawie międzynarodowej w Wawie :D Katerinas, byłaś na wystawie ?? Byłam. :) W sobotę bardzo krótko bo z małym Michasiem. Zaś w niedzielę dłużej bo sama (no z aparatem fotograficznym :wink: czego efekty już wstawiałam na DGM :) ) Quote
Justi0022 Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Katerinas napisał(a): Byłam. :) W sobotę bardzo krótko bo z małym Michasiem No to szkoda żeśmy się minęły :cry: A gdzie te zdjęcia wystawowe są? Quote
Katerinas Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 [quote name='Justi0022'][quote name='Katerinas'] Byłam. :) W sobotę bardzo krótko bo z małym Michasiem No to szkoda żeśmy się minęły :cry: A gdzie te zdjęcia wystawowe są? Justi - Ja bywam na każdej warszawskiej lub pod-warszawskiej wystawie. Nie potrafiłabym nie pojechać :wink: :D Choćby na chwilę ale muszę być :D Nie martw się :D Będzie jeszcze okazja na spotkanie :D Wystawa klubowa corgasów w Pruszkowie, krajówka w Legionowie :D Na obu będę. Tu są zdjęcia briardów http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=25135 Tu innych psiaków http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=25115&postdays=0&postorder=asc&start=315 Quote
Justi0022 Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Przed krajówką w Legionowie, jest w W-wie we wrześniu i krajówka i klubówka :wink: Foty ślicznościowe :lol: Quote
Katerinas Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Justi0022 napisał(a):Przed krajówką w Legionowie, jest w W-wie we wrześniu i krajówka i klubówka :wink: Foty ślicznościowe :lol: Tak? ooo... zaraz sobie zerknę na strony ZKwP i zanotuję w kalendarzu :D A w zeszłym roku była krajówka we wrześniu? Bo cóś nie kojarzę :roll: Quote
Justi0022 Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Nie było krajówki - w tym roku jest z racji odwołanej międzynarodówki w kwietniu, która poszła na miejsce krajówki lipcowej, a krajówka przeniesiona na ten sam weekend co molosy :lol: 10 - 11 września, ale nie pamiętam która kiedy :oops: :lol: Quote
Katerinas Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Justi0022 napisał(a):Nie było krajówki - w tym roku jest z racji odwołanej międzynarodówki w kwietniu, która poszła na miejsce krajówki lipcowej, a krajówka przeniesiona na ten sam weekend co molosy :lol: 10 - 11 września, ale nie pamiętam która kiedy :oops: :lol: wow :D Super :D No to napewno się spotkamy :D Trzeba tylko się zdzwonić :D Mój Michaś będzie już starszy to i mi będzie łatwiej :D Quote
Recommended Posts